סופ"ששש

../images/Emo203.gifהו

חמישי- הייתי אצל האורטודנט וחיכיתי אצלו שעתיים בתור והוא שם לי פלטה למעלה ועוד שבועיים מורידים לי את הקוביות למעלה ושמים לי קיבוע וזהו. אחר כך רציתי לאכול עם אבא במסעדה צמחונית בעיר, וילנג' גרין משהו כזה.. אבל לא יצא. אז נסעתי הביתה וטחנתי כל היום כי אמא הייתה בשוק... שישי- לא עשיתי כלום אבל זה כלום סבבה כזה, הייתי עם משפחה וזה וכולי עם המחשבות. שבת- בבוקר אכלנו אני אמא אחותי וסבתא באבו גוש ובדיוק כשחנינו היה אחד כזה לפנינו כולו שמאלני עם סטיקרים על האוטו של "שלום עכשיו" ו"הגיע הזמן לבחור, כן להסכם שלום" ואני מה זה אוהבת אנשים כאלה. אז הוא היה סתם חמודו וירדנו וזה... וכשחזרנו הוא בדיוק היה והוא הוציא מהבגז' חבילת סטיקרים של "הגיע הזמן לבחור" והסטיקר שלקחתי מהעצרת התקמט לגמרי אז ירדתי מהאוטו יחפה חח וביקשתי ממנו אחד והוא נתן לי ואז ביקשתי מאמא והיא לא רצתה שאני אתלה על האוטו אבל אני אתלה אצל אבא, ואז הוא דיבר איתנו טיפה והוא משלום עכשיו וחשבתי לחלק סטיקרים בצמתים כי מה, זה ממש חשוב. ונועה שהיא האחראית שלחה לי כבר למייל את הרשימה של מתי מחלקים ואיפה ואני חושבת לחלק ככה במרכז העיר וזה עושה לי ממש טוב להרגיש שלם שינוי אני עושה דברים שאני רוצה.. ובלילה כנראה חברה תבוא ונצא לעיר ונשב בטח וזה. :)
 

AnGeL DoLlY

New member
כי היה סופש מגניבב לגמרי

רביעי- קפה נטו עם חברות. אייס פסיפלורה :) חמישי- מהבוקר עד סביבות 4 אחה"צ הסתובבתי עם דודה שלי בת"א. אכלנו בוקר בשנקין, הסתובבנו, נסענו לדיזינגוף, הסתובבנו בכל הרחוב ומצאתי מעיל מדהים באיזו חנות מגניבה באזור שמייבאים אליה גם אברקומבי. היה בה מוכר ח מ ו דדדדדד שנכנס לחנות באיחור, ראה אותי עם המעיל ועשה כזה "וואו!! איזה יופי"
ואפילו לקח את הטלפון שלי בדרך עקיפה (; חח היה ממש כיף איתה. התכנון היה לנסוע לסבתא לאכול מרק, אבל מהר מאוד שמנו לב שנהיה מאוחר והיה אסור לי לאחר ללהקה בשום מצב. אז ענבל הורידה אותי בבית, התארגנתי והלכתי לחזרה. יום מעולה. שישי- היה לענבלי יומולדת
אמא העירה אותי בבוקר, נסענו לסבתא ומשם ארבעתנו נסענו לסיבוב ברמת אביב (סעממקמק הכל שם כל כך יפה!!! וכל כךךךך יקר!!1 מדדתי ג'ינס מושלם בטומי הילפיגר שעלה כמו חיי בערך) אחרי שאמרנו לעצמנו שגם ככה אף אחת לא באה במטרה לקנות שומדבר, נסענו לדרום ת"א לנווה צדק. ממליצה לכל אחת לבקר באזור, באמת שהוא אחד המקומות היפים והמיוחדים בתלאביב. הסתובבנו קצת וישבנו ב'סוזאנה' שזה בית קפה מסעדה מול סוזן דלל. מקום מעולה . חזרנו בצהריים הביתה, הלכתי לישון קצת ובערב הייתה ארוחה משפחתית אצל סבא וסבתא באביגדור עם כל הבני דודים. היה מאוד נחמד, אחרי שעתיים וחצי ההורים נסעו עם דודים שלי לאיזה מועדון ובדרך הקפיצו אותי לחברה בנווה סביון שישנתי אצלה. בבוקר קמנו, הכנו ארוחת בוקר טעימה להפליא:) עשינו שיחת בנות אני היא ואמא שלה [היא חד הורית], ראינו יומני הנסיכה עם אחותה ובסביבות 12:30 בן דוד שלי (19) בא לאסוף אותי שוב לאביגדור, כי בקרוב מאוד יש לסבא שלי יומולדת 70 ואנחנו עובדים על פרויקט רציני כל הבני דודים. נעה ליוותה אותי לכיכר עד שעוז בא לקחת אותי עם החברה החמודה שלו.. חח היה מצחיק בדרךךך הם כזה זוג מקסים. לפעמים אני מקנאה. הגענו לבני דודים שלי והם בדיוק באו לשבת לארוחת צהריים, אח שלי כבר היה שם ואכלנו כולם. ראיתי חצי משידור חוזר של נמלטים עד שבתדודה שלי הגיעה (שהיא אחראית על הפרויקט כביכול) ככה שהיינו אמורים לזוז לכיוון הבית שלהם כדי לא להפריע. אז הלכנו אליהם, עבדנו על התוכנית עד אחהצ בערך וכשדיי סיימנו ובדיוק באתי להתיישב מול הטלויזיה לנוח קצת, בת דודה שלי (בת 20 פור דה רקורד) בדיוק באה לצאת מהבית וקראה לי "ויויאן בואי מהר עכשיו בלי שאלות"
יצאתי החוצה, אח שלי מיהר לרוץ בעקבותיי..חח בזמן שבת דודה שלי הקטנה, שנה מתחתיו מסמנת לו "שגיא עזוב הם לא רוצים שנבוא"
האוטו היה מלא - בן דוד שלי נהג, בת דודה שלי לידו, חברה שלו, עוד בן דוד שלי (בגילי) ואני מאחורה. לא היה לי מושג לאן הם לוקחים אותי לעזאזל כשהגענו לשדה שליד ההרחבה כבר התחלתי להבין עלינו על איזה מגדל מים שהם הפכו אותו למין זולה כזאת שרואים ממנה את השקיעה, משהו רומנטי לחלוטין ופתחנו ראש עם הנרגילה הצטלמנו..היה ממש כיף.. התגעגעתי לזמן איכות כזה עם הבני דודים הגדולים. :) בסביבות 7 ההורים כבר הגיעו לקחת אותנו ונסענו לסבא וסבתא ברמת אפעל, ישבנו קצת עם האורחים, היה מגניב. כשחזרתי הביתה בערב סופסוף קיבלתי הודעה מהבחורר.. ושהוא ממש רוצה לראות אותי לפני שהוא מתגייס. עידכונים בקרוב
 

THE ronch

New member
איפה החנות שמייבאת אברקומבי?

דברים מהעונות האחרונות? (זה לא אמור להיות בפיתוח?)
 

AnGeL DoLlY

New member
יש גם אאוטלט בפיתוח

אך להפתעתי גיליתי שגם בדיזינגוף מסתררת לה חנות שמייבאת קצת אברקומבי קוראים לה KARLITO ויש סניף גם בבן יהודה 110 כשאני הייתי שם היו רק סווצ'רטים כאלו של בנים מאברקומבי אבל הם אמרו שהם מייביאים לשם העונה כלמני דברים יפים והמעיל שאני קניתי הוא של איזו מעצבת מאל איי.. יש שם כל מיני דברים מגניבים לכי לראות
 
למעלה