סופ"ששש

SuGaRBabe1

New member
סופ"ש מקוצר

חזרתי רק היום מהבסיס (אל תשאלו. אני ממש מרגישה קורסיסטית עם השו"שים האלה), אז אתמול עוד הייתי במשמרת כרגיל. היום עליתי על טיסה של 7 וחצי בבוקר.... הגעתי הביתה באיזור 9 והאמת שלא היה לי כוח לעשות כלום... אז פשוט לא עשיתי כלום. תכף אני אפרוש לישון איזה שעתיים, ואז לארוחת ערב אצל סבתא, ובלילה עם שתי חברות בנען :) וגם ידיד שלי יהיה ועוד איזה אחד שהיה מסופח אצלנו בבסיס אז יהיה צחוקים כמו שאני אוהבת :) מחר... לא יודעת... בטח אני אשן כל היום, בערב אולי לקפוץ לסיבוב קניון, אחר כך קבעתי עם חברה מהצבא לקופי בין, ובלילה בטח עם היצורון שלא ראיתי שבועיים ואני קצת מתגעגעת!

SuGaRBabe1

New member
כמובן שבערך כלום מזה לא יצא

בשישי בסוף ישנתי איזה שעתיים אחה"צ, הלכתי לארוחה אצל סבתא ובקושי אכלתי משהו... חזרתי הביתה ושוב הלכתי לישון ואז היינו בנען, דווקא היה ממש כיף.... הייתה אחלה מוזיקה ואחלה אנשים ופגשתי את המסופח מהבסיס והיה צחוקים... בשבת ישנתי עד איזה 12, כל היום לא עשיתי כלוםכלוםכלום, החברה שהייתי אמורה להפגש איתה בקופי בין בסוף לא יכלה לבוא אז ויתרנו על זה. גם היצור המדובר דפק את הברזת חייו (מה שהיה די מעליב בהתחשב בהודעה המאוד מזמינה שכתבתי לו יום לפני) וגם החליט פתאום שהוא לא סגור על עצמו. אז שלחתי אותו לדרכו והלכתי עם חברה ללאו בלומס... דווקא היה מצחיק אבל חזרתי מוקדם... סופ"ש בסדר כזה יו נואו. לא משהו מיוחד...

עוד חודש ונגמר הסיוט.

היום
אני אצלו, בעקרון.. מקווה להספיק ללמוד קצת, למרות שאין לי כוח אחרי השיעור הסוחט של היום. בערב יוצאים עם החבר'ה מהמרפאה, ככה שיהיה מפגש-צבא :) מחר
אנחנו חוגגים 3 חודשים בול מחר, אז הוא הציע שנלך לאיזה מסעדה, רק שנינו. אזזז ככה יהיה
נשארת לישון לעוד לילה וחוזרת בראשון. חחח מצחיק להגיד, אבל אני מתגעגעת לאמא שלו, חמודה כזאת. סופ"ש מעולה בננות.

שווה בטירוף

היום אחהצ אצל ידיד שלי ב11 ככה לקומזיץ מטורף עד הבוקר שעושים לכבודי ולכבוד עוד חברה, ליומולדת! מחר... לישון הרבה, כי לא ישנתי בלילה ו... נזרום

[ניסיתי להתעלם מהעובדה הקטנה

שהולכת להרוס לי את הסופש ובמיוחד את הקומזיץ - מחזור.|מבחיל|]

RainbowL

New member
ממ.

אתמול: פיינטבול בבוקר עם המועדון ואחר כך ישנתי כל היום. היום: קמתי בשלוש (אחרי שהלכתי לישון ב-12 בלילה וישנתי אתמול כל היום) ובערב לסבא. מחר: אין לי מושג, היה אמור להיות בייביסיטר בערב אבל הוא התבטל. אז לעשות שיעורים אולי ולמצוא את הילקוט, יום ראשון לימודים?

aYaLoLy

New member
מסיבת גיוס על!!!

לאחת מההכי טובות שיש! יהיה מר מ' ;]

s h a r o n 7

New member
סופ"ש אחרון לחופש ... ?../images/Emo126.gif

חמישי לישון כל היום קניות עם אמא שישי לישון בבוקר שיעורים בצרפתית בערב לצאת, לאכפת לי לאן אבל אני חייייבת (+ לקנות קופסה) שבת להדפיס דף פרטיי חניכים פעולה + פעולת שכבה לצאת (?) אם לא תגמר השביתה

N o o s h y

New member
אללללללללה :]

אתמול יצאתי למסיבת גיוס (בלי אוטו!) באאוטסיידר והיה בנזונה כי לא ראיתי את זיו, אריק, מוריה ואת האנשים מהכיתה מלאאאאאא זמן. ונהנתי לדבר עם מוריה ותפסתי ראש טוב ונהנתי. אחרכך קינחנו דן, נעה, אוליצ'קה ואני בקפה בארומה. היום: קמתי עם סמס כיפי ממר בחור :] יצאנו מהבית מוקדם כדי להספיק ב12 ל'המלט' בקאמרי, כל המשפחה חוץ מאחי הקטן ואז אבא ואחי אכלנו בג'ירף בזמן שאימא הלכה לפסיכולוגית. היה טעיםטעים. תכף אני הולכת לסבתא שלי וב21:30 עובדת כקופאית (שווווווק) באאוטסיידר כי יש היום מסיבה אז אין צורך במלצרית. מחר: קבעתי עם שירקי אחרי הפעולה שלה ואולי אני אפגש גם עם מר בחור המקסים :]

EVE Lights

New member
סופ"ש מעפן קלות

שונאת מזג אוויר כזה אתמול - לא עשיתי כלום, הברזתי מיומולדת של מישהי מהצבא ובמקום זה עשיתי עם עצמי מרתון של נמלטים לתוך הלילה. איך כאבו לי העיניים אח"כ
חח. אני פתטית. היום - אביב לא מרגיש כ"כ טוב (כבר על ההתחלה של החורף? רק בריאות) אז אני חושבת שהוא יבוא לכאן ולא נצא ואני אכין לו תה וסתם נתבטט במיטה וזה..
מחר - קמים כרגיל לארוחת צהריים, אני אראה את שאר הפרקים של קליפורניקיישן שאביב צריך להביא לי היום ובערב אני מאוד מקווה שלראות את לירן כי הוא צריך להביא לי את הדיסקים של נמלטים, וחוצמזה צריך לצאת קצת להתאוורר. hope for the best! סופ"ש מעולה ! :)

Fragile rose

New member
יה בייבי

יום חמישי - מוסד אני אוכלת תסביכים עם עצמי אחרי הלילה הזה, איף יום שישי - יצאתי עם ידיד שלי וחברים שלו לבר של רוסים בת"א
2 בירות ו-וויסקי ואני הפוכה. מצבי רע [מסקנת הלילה - ינאי
] יום שבת - לישון, יום ראשון אני צריכה להיות בחולון בבוקר

NoWords

New member
וואי, אמ,

חמישי - סתם הייתי בבית רוב היום. בערב נסעתי עם אחי לדירה של אחי הגדול, ראינו סרט מעולה "עדות שבורה"
. היה מצחיק כל הנסיעה עם אח שלי.. עשינו שטויות והתגעגעתי לזה קצת. שישי - קמתי בבוקר, הלכתי לחד"כ! אני ממש גאה בעצמי שעשיתי 3 פעמים ספורט השבוע:), אח"כ נורא רציתי לישון אבל הלכתי לים עם חברה כי היא חזרה סופ"ש הבייתה. היה סוער וכ"כ חורפי וכיפי. ישבנו בבית קפה, שתינו שוקו חם, וטסנו הבייתה. אכלתי אצלה סושי הום-מייד, היה מעולה. בערב נמנמתי שעתיים. ויצאתי לבית קפה בעיר עם שתי חברות, אח"כ קפצנו שוב לים, ישבנו באוטו ופשוט עשינו שיחת נפש מטורפת כזאת של איזה שעתיים. היה טוב:) אח"כ בשיא הספונטניות, נפגשתי עם מישהו. עכשיו חזרתי. הולכת לישון סופסוף. שבת - אמא מכינה חמיןןןן:] זה תמיד מסמל את תחילת החורף בבית כזה... בערב בטח לצאת לאנשהו בקטנה כזה לפני שחברה חוזרת לצבא. נראה מה יבוא לנו. סופש כיפי!

SNoopY 26

New member
מישהי פה קצת מסיטולה!@!!B :)))

קייי דיס איז מאי ווקינד אתמול הלכתי לעשות גבות עם חברה שלי (סוף סוף! כבר לא ראו לי תפרצוף באמשלי חחחחח)) ואח"כ בערב הייתה לי מסיבת יומולדת שלידימד שלי.! היה מלאאא שתייה שתיתי הרבה והיה נחמד + היום הלכתי לאזכרה של סבא רבה שלי ואח"כ לקניון עם חברה שלי וקניתי שימלה מאממת! היום בערב הייתי במסיבה בסביון היה פשוטטטטטט נדי5רררררררר מלא מלא ייגר וויסקי ושנאפסים וטקילות ובאד אפל ומלא דברים! ובירות עזבו אבל החלק הטוב היה שהיה מללללא סושי אחד הטעימים וטורטיות וספות ומלא שתייה ובאמת מסיבה איכות חבלז...!!: רקדתי כמו משוגעת ושתיתי מלא היה לי מוי כייף אח"כ הלכתי לחברה שלי שיש לה בית ריק ובאו 2 ידידים ושתיתי עוד באד אפל וואי וואי וואיי....י עכשיו אני הולכת לישון ומחר בבוקר יש לי ארוחהאצל ספתא! ההמשך לא ידוע :) קיצ אחלה ספש! אם קראת אז תגידי לי משהו: שאני אדע שאני לא כותבת לחינם

SNoopY 26

New member
אה תתיייי..

לא יודעת מה אני קשורה אבל סתם רציתי להגיד לך שראיתי את פולק

DIE kvar

New member
חחח איזה קטע

קראתי את ההודעה שלך ואמרתי לעצמי כזה "וואי מעניין אם גם הוא עדיין הולך לכל המסיבותיכון האלה" ואז קראתי את זה ומסתבר שכן.. בכל אופן אנחנו לא מדברים כבר די הרבה זמן אתמול קצת התכתבנו בהודעות אחרי מלא זמן שלא דיברנו וזה היה כזה חסר משמעות זה קצת עצוב לי עדיין אבל אני אצא מזה

SNoopY 26

New member
תאמת שכבר כמעט ואין את המסיבות

תיכון האלה.. כל הווילות והכל ממש רק מדי מדי פעם. כבר כמה חודשים טובים לא הייתה מסיבת וילה עם כל התיכון וזה. וגם שהיו מסיבות אז לא הייתי רואה אותו אף פעם..חוץ מאיזה פעם אחת נראה לי. אתמול זו הייתה מסיבה ממש גדולה עם הזמנות וכאלה (נו סביון החיים בסרט ח) והיו כלמיני מהשיכבה שלכם... ואל תדאגי את תצאי מזה אני סומכת עלייך:)

היה מעולה ../images/Emo71.gif

חמישי- ביצפר עד 1 ב3 נסעתי להילוש עד 6 וחצי בערך ב7 הייתי אצל טלצ' עד 9 וחצי משו כזה בית ולישון P: חח שישי- ביצפר עד 12 עד 4 הייתי בקניון עם הבנות וקנינו את המתנה לרווי ולמאיצ' אח"כ ב5 ככה הלכתי לאסוף קרשים עלק עם דנה,נתקענו בגשםD: לא היה קומזיץ והלכנו אליה וצלצלנו לבטל לכולם,וזה התקיים בסוף אצל דנה עם מס' מצומצם אך איכותיD: היינו אצל דנה מתשע עד 2 וב3 הגעתי הביתה כי היינו קבוצה וליווינו אחד את השני הביתה שבת- קמתי ב3 עוד 45 דקות דידוש באה לאסוף אותי אליה ואני הולכת לישון אצלה :) יהיה נחמד ^^"

שליי :]

חמישי בית.. כדורעף מ-3 וחצי עד 5 הלכתי עם אח שלי לגלידריה ואז לחוג שלו בייביסיטר מ-7 עד 9 ככה ואז נשארתי אצל אותה חברה וישנתי אצלה.. שישי הלכתי מחברה ב-11 לבית קפה לארוחת בוקר עם ההורים פעולה מ-2 וחצי בערך ונשארתי שם עד 7 ככה מסיבה בצופים של השכבה בצופים..חח מ-9 וחצי עד 12 ככה ואז הסתובבנו כל מיני אנשים לתחנת דלק (נו מה רק שם יכול להיות פתוח בשישי ב-1 לפנות בוקר חח) לביה"ס לשחק מחבואים XD וסתם להסתובב עוד קצת ביישוב.. חזרתי הביתה ב-5 והיה ממש מטורף
ואז גם חברה באה לישון אצלי..חח שבת ב-12 בצהריים קמתי...וואי שיא
חברה שלי הלכה וראיתי קצת טלווזיה מחשב ב-7 וחצי ארוחה בחינםנם במקדולנדס :]

למעלה