סופ"ששש

ציפציף

היום -בצהריים אפגש עם חברה, בערב אולי אפגש עם ידיד ואם לא נראה כבר! מחר - חברה ובערב נצא לאן שהוא ^^

adiss90

New member
נענענע

חמישי- כלום, צעידת ערב שנמשכה הרבה-יותר-מדי, משחק של מכבי
שישי- הרגע סיימתי לאכל חצי סופגניה ובערך 10 ק"ג שוקולד, ב-2 "קאטס" [הצגה], בערב ארוחה אצל סבתא ואולי לצאת. שבת- לונה פארק כנראה. [כאילו, כן]

stink

New member
סופשוקולקלקה../images/Emo15.gif

חמישי - כל היום בסידורים עם אבא , קניות אחרונות לצבא , בנק . שישי - בוקר : לסדר את הגינה ולעשות ספורט . בצהריים החבר בא אלי
לא ראיתי אותו שבוע ובערב מסיבת גיוס שילי
שבת - בית ריק כל היום , אני והוא ביחד .

stink

New member
yeah tell me about it..

לא בציניות , באמת טל מי אבאוט איט! אפשר את המסן שלך?

Liraz 6q

New member
".. מה שווה כזאת אהבה.."

ממממ אתמול מהבוקר הסתובבתי ועשיתי סידורים וקניות עם אחותי.. בערב יצאתי עם מריאני ועומריקו ( ד"א הוא לא דמיוני לכל מי שחשדה) ישבנו בקפה הילל שתינו שוקו-חלב ושברנו את השיניים עם המקופלת אחרכך ישבנו אצל דודה של מריאני עישנו נרגילה ואז אני אנה ומרט הלכנו לאכול כמו בהמות בנאפיס..
היום.. מממ אעזור לאחותי לבשל קצת.. בצהריים יושבת עם מייקי בים כנראה על נרגילה.. בערב ארוחת ערב ואולי לצאת עם אנה כי מריאן נוסעת לכינרת עם בוב..
מחר.. אין תוכניות.. אלה בבאלה כפי שנאמר.. גוד שבס בייבז

מה זה יוצאת עם אנה?!?!?!

באנה בארנה... אתן חברות שלי לא חברות אחת של השנייה!!!!!!!!!

Oo The Gush Oo

New member
חולה על סופ"שים../images/Emo9.gif

רביעי: אכלנו במסעדה לכבוד היומולדת של סבתו'ש. אח"כ הלכתי לחבר וישנתי שם. חמישי: באנו אליי, צבענו 2 קירות בחדר שלי. אח"כ היה על הא שפה עם חברים של אבא וכבר לא יצאנו, ב-02:15 חתכנו לישון. שישי: היינו אמורים לקום ב-10 כדי להמשיך לצבוע, אני קמתי ב-10:30 והוא עוד חורפ. תיכף אני אעיר אותו ונמשיך. בערב אין לי מושג, אבל בא לי לשתותתתת! אח"כ בטח לישון אצלו. שבת: נסתלבט כהרגלנו, משחק של חיפה וכאלה. בערב אין לי מושג. אולי לצאת כי בראשון אני צריכה להיות בלטרון רק ב-15:00.

הממ

אתמול עם לירז אנה מרט ובוב בקפה הילל ואז בבית הריק של דודה שלי והיה כייף היום נוסעים לשישבת בכינרת! פויקה לפאנים מחר לקראת הערב חוזרים הביתה ובטח נצא לאנשהו בערב... אל תדאגי לירזי, מחר לא בית קפה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אוףף שיחזור כבר ../images/Emo10.gif

היום בצפר-שעה פסיכולוגיה+3 שעות מודרני שיעור פרטי באנגלית ארוחת ערב אצל סבא וסבתא בתל אביב יומולדת לחברה אצלה בבית
מחר ללמוד לתיאוריה המזויינת הזאת גליגל באה לפה לעבוד על הפרוג'קט יום ראשון 11 חודשים :-O אמןאמן שהוא יחזור בבוקר!!!

Mooa-Numi

New member
אהההההההה

בית! יש! וואו אני כלכך עייפה אני צריכה להספיק מלא דברים, יש יל עוד שעה לעשות רגליים, ואני רוצה גם לישון (וואו אני גמורה מתה, ופתאום קלטתיכמה), ולדעתי גם יש לנו בר-אור שבוע הבא, ואני ממש רוצה להתאמן כי אני על הפנים. אז לרוץ ואולי גם קצת פק"לים. נכון זה אל הגיוני שכל היום מורידים אותי לפק"לים (אבל כל היום, ועל כל פיפס. אני חושבת שירדתי הכי הרבה פק"לים בקורס, באמת), ואני עושה והולך לי בסדר, ואז בפק"ל כוח אנילא מצליחה לעשות אחד? ואז דקה אחרי שזה נגמר מורידים אותי לפק"ל ואני מצליחה? טוב, כאלה דברים. לפגוש אנשים. אולי גרעין, אולי לא, להסתדר על עצמי, להשיג את כל מה שאני צריכה להשיג. בערב הזמינו אותי לאיזה יומולדת, ואתמול שלחו לי הודעה "אל תשכחי להביא בגד ים". מה?! מה בגד ים עכשיו?! ולא יודעת מה עוד. אולי מחר אני אלך להופעה של הג'ירפות, דווקא ממש בא לי. וזהו, אין משהו כלכך מתוכנן.

little shorty

New member
איזה לילה הזוי היה אתמול.

חמישי - עבדתי צהריים, נסעתי לבסיס של חברה שלי לקחת ממנה את הרישיון, בלילה יצאתי עם מלא אנשים למסיבה ביגור. שישי - קמתי עכשיו, יותר מאוחר לסדר את החדר חובה, בערב יומולדת לידיד ואחרי זה עם החבר. שבת- לישון טוב, אולי לקפוץ לסבתא.

The Blue Fairy

New member
יאללה, בא לי

אתמול הייתי עם חברים בפאב אצלנו,חזרנו לזמנים של 6 בנים ואני. היה מבדר ממש :) והמצב ביני לבין הבחור לא מוזר כמו שחשבתי שיהיה היוםעוד מעט נלך לשנ"צ, אח"כ אקפוץ לחברה הכי טובה שחזרה מטורקיה ולא ראיתי אותה 5 ימים :( אני מתגעגעת ממש, בערב נלך שוב כל החבר'ה לפאב :) אבל הפעם פאב אחר! מחר בטח אני והחברה הכי טובה נעבוד כל היום על המתנה של חברה שלנו. אנחנו מכינות לה שעון לחדר, זה אמור לצאת ממש יפה..מקווה שאכן יצא ככה. בטח בערב הקפוץ לאנשהו... סופ"ש טוב :)

למעלה