דע
A Amy The Devils Fairy New member 23/10/05 #72 עצבנית!@#?%@#$^?@# תראי איזה יפה הוא! רבאק!! גאד הייתי עושה לו כמה טובות.... בליינד מי :| גאד הוא כזה יפיוף...!!
עצבנית!@#?%@#$^?@# תראי איזה יפה הוא! רבאק!! גאד הייתי עושה לו כמה טובות.... בליינד מי :| גאד הוא כזה יפיוף...!!
L L U Z I A New member 23/10/05 #64 ../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif אני רוצה שתגלי ואני רוצה שתגלי לי עכשיו
L L U Z I A New member 23/10/05 #70 ../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif פרדי? צרפת? אוי יא ברוך ונמנמ... מה היית עושה לו? ולמה את עצבנית
../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif פרדי? צרפת? אוי יא ברוך ונמנמ... מה היית עושה לו? ולמה את עצבנית
A Amy The Devils Fairy New member 23/10/05 #65 זה פרדי, ידיד שלי מצרפת../images/Emo3.gif נכון שהוא מושי? ו... אמ... חברי הלהקה של אוונסנס מונים את איימי, וויל, טרי, רוקי וג'ון. אין שם פרד בחיי, מה שהייתי עושה לו...
זה פרדי, ידיד שלי מצרפת../images/Emo3.gif נכון שהוא מושי? ו... אמ... חברי הלהקה של אוונסנס מונים את איימי, וויל, טרי, רוקי וג'ון. אין שם פרד בחיי, מה שהייתי עושה לו...
L L U Z I A New member 21/10/05 #22 בטח שאתה אוהב../images/Emo46.gif../images/Emo15.gif אתה מת על החורף
• •••SeXy BoY••• New member 22/10/05 #36 אם קוראים לך חורף אז...../images/Emo87.gif אז כן אני מת על החורף
L L U Z I A New member 22/10/05 #41 לא קוראים לי חורף[../images/Emo12.gif]../images/Emo15.gif אבל אתה בכל זאת מת על החורף
S Sinner Girl New member 23/10/05 #50 אני יודעת../images/Emo3.gif זה הראשי תבות של האות הראשונה של המנהלות.. תום רותם ושכחתי מי זו האחרונה