חורף נעים

ReuT C

New member
עונה נה נה

שם: רעות גיל: 15 ויום צבע עיניים: ירוק צבע שיער:שחור מקום מגורים: קריות האם אי פעם עברת דירה? כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? הראל סקעת קלי קלארקסון ועוד... מה הצבע האהוב עלייך: תכלת הזמר האהוב עלייך: הראל סקעת הזמרת האהובה עלייך: קלי קלארקסון, מירי מסיקה מהו השיר האהוב עלייך: קשה לבחור באיזה צבע החדר שלך: שמנת אייסיקיו או מסן: איסיקיו מה הגובה שלך: 1.57- אני גמדה :( 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: אוכל, שתייה, טלוויזיה, ספרים, סלולרי. הדבר הכי הזוי שעשית: יש הררבה, אבל דיברתי סתם עם אנשים ברחוב. דבר שעשית ואת מתחרטת עליו: המון! מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון: דודה שלי את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל: אני הכי אהבתי את שאנון מהעונה הראשונה. מדוע את'ה אוהב/ת אותה: כי היא יפה כמו נסיכה. מהו הפורום האהוב עלייך: הרשמי של הראל סקעת באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל: שוויץ. היכן נולדת: ישראל מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת: לא יודעת. מה היית עושה עם מיליון דולר: טיול מסביב לעולם זהו!

anat234

New member
../images/Emo27.gif

שם: ענת גיל: 14 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר מקום מגורים: רעננה
האם אי פעם עברת דירה? כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? B מה הצבע האהוב עלייך? משתנה יחד עם המצב רוח.. אבל ירוק/כחול. הזמר האהוב עלייך? עברי לידר הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון מהו השיר האהוב עלייך?
באיזה צבע החדר שלך? לבן אייסיקיו או מסן? יש מה הגובה שלך? 1.53 -נמוכים שליטה
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? מחשב עם חיבור לאינטרנט, טלוויזיה, כמה חברות טובות, אוכל ובגדים. הדבר הכי הזוי שעשית? לא עולה לי כרגע דבר שעשית ואת מתחרטת עליו? פחחח יש המון D: מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון? אמא את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל? אף אחת מדוע את'ה אוהב/ת אותה?
מהו הפורום האהוב עלייך? לא בתפוז...
באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל? ניו יורק היכן נולדת? ישראל מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת? B -| מה היית עושה עם מיליון דולר? תורמת עשירית לנזקקים, תורמת למשפחה ומכסה כמה דברים
, טסה לחו"ל והשאר בבנק.

yaeli1993

New member
עונה ../images/Emo27.gif ../images/Emo62.gif

שם:
יעל
צבע עיניים:
חום
צבע שיער:
חומחום
מקום מגורים:
חיפה
האם אי פעם עברת דירה?
כשהייתי קטנה
באיזה פורומים וקומונות את נמצאת?
תסתכלו בחתימה
מה הצבע האהוב עלייך
לבן
הזמר האהוב עלייך
לא ידוע
הזמרת האהובה עלייך
קלי קלארקסון, בריט
מהו השיר האהוב עלייך
בויפרינד של אשלי
באיזה צבע החדר שלך
כחול לבן
אייסיקיו או מסן
שניהם חחח
מה הגובה שלך
לא ידוע
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד
דיסקמן, דיסקים, חברה, פלאפון ומטוס
הדבר הכי הזוי שעשית
תרגיל בקפואירה
דבר שעשית ואת מתחרטת עליו
לא זוכרת
מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון
חברה
את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל
נורל
מדוע את'ה אוהב/ת אותה
כי היא יפה !?!?
מהו הפורום האהוב עליך
אתם חח
באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל
ארה"ב
היכן נולדת
בבית חולים כרמל
מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת
לא יודעת
מה היית עושה עם מיליון דולר
קונההההההה חחח

L U Z I A

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

למה את מתכוונת כשאת אומרת חומחום?

באמת הרבה זמן לא היה..עונה.

שם: ורד גיל: 14 צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: שחור מקום מגורים: הרצליה האם אי פעם עברת דירה? כן, מגבעתיים באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? ג'וני דפ, הטופ מודל הבאה, הבועה שלנו.. מה הצבע האהוב עלייך? חום הזמר האהוב עלייך? ריי צ'ארלס הזמרת האהובה עלייך? סיארה מהו השיר האהוב עלייך? כרגע זה hey jude של הביטלס
באיזה צבע החדר שלך? צבעוני אייסיקיו או מסן? מסן מה הגובה שלך? 1.60
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? אותו
, אלכוהול, מזרן, מוזיקה ובגדים הדבר הכי הזוי שעשית? זה מה זה לא לכאן דבר שעשית ואת מתחרטת עליו? לא שמרתי על קשר עם כמה אנשים מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון? עמית את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל? ניקול
מדוע את'ה אוהב/ת אותה? כי היא פשוט מהממת מהו הפורום האהוב עלייך? הטופ מודל
[וג'וני
] באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל? הוואי. או שאיפשהו בארה"ב היכן נולדת? ת"א מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת? קעקוע ועגיל בשפה. אולי עוד כמה שנים. מה היית עושה עם מיליון דולר? שומרת בבנק. אח"כ מחליטה

Sahar 11

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: סהר גיל: 16 צבע עיניים: חום צבע שיער:שחור מקום מגורים: השפלה האם אי פעם עברת דירה? יאפ באיזה פורומים וקומונות את נמצאת?כריסטינה אגילרה,אמינם ופה. מה הצבע האהוב עלייך? אדום הזמר האהוב עלייך? אמינם הזמרת האהובה עלייך? כריסטינה אגילרה מהו השיר האהוב עלייך Christina Aguilera- Walk Away באיזה צבע החדר שלך? ורוד אייסיקיו196709639 מה הגובה שלך? 1.58
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? דיסקמן,דיסקים,אוכל,חבר ובגדים הדבר הכי הזוי שעשית? לא זוכרת דבר שעשית ואת מתחרטת עליו? אממ יש הרבה מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון? חברה את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל? אדריאן מדוע את'ה אוהב/ת אותה ככה
מהו הפורום האהוב עלייך כריסטינה באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל ארה"ב היכן נולדת? ישראל מה היית רוצה לעשות ואין לך את היכולת? הוואי
, רק בחלומות מה היית עושה עם מיליון דולר עוברת לארה"ב

L U Z I A

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

"מה היית רוצה לעשות ואין לך את היכולת? הוואי, רק בחלומות"

JULI4561

New member
יאלה גמאני!!!

שם:
ג'וליייי גיל:
13.9 נראה לי שזה 9 חחחחח צבע עיניים:
חום צבע שיער:
חום מקום מגורים:
אזור מרכז
האם אי פעם עברת דירה
כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת
אממ.. [כמו יעל חח] זה בחתימה שלי
מה הצבע האהוב עלייך
צבעוני הזמר האהוב עלייך
יש כל מיני הזמרת האהובה עלייך
כ"נל מהו השיר האהוב עלייך
יש המוןן שאהובים עליי חחחח באיזה צבע החדר שלך
סגול אייסיקיו או מסן
שתיהם מה הגובה שלך
1.54 כן אני נמוכה
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד
ספינה לחזור ,דאורדורנט,בגדים,מחשב ומקרר הדבר הכי הזוי שעשית
אממ... לא זכור לי מקרה אחד חחח לא משנה ... דבר שעשית ואת מתחרטת עליו
לא שמרתי עם קשר עם מישהו שהכרתי ונהינו ידידים טובים ואחר כך הצטערתי על זה מאוד! מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון
אמא את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל
אממ... מכל העונות אן ואדריאן מדוע את'ה אוהב/ת אותה
לא 'דעת מהו הפורום האהוב עלייך
אממ.. חחחח זה! רק שלפעמים יותר מידי יבש פה באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל
אמ... ארה"ב או אוסטרליה היכן נולדת
בישראל מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת
בנג'י [יכולת] צניחה חופשית[יכולת] מה היית עושה עם מיליון דולר
הרבה.. אבל שקודם יהיו לי מיליון אחר כך נדבר חחח

עונהההההההה../images/Emo41.gif

שם:שרון גיל:18 צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:חום מקום מגורים:אזור המרכז האם אי פעם עברת דירה?כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת?+the o.c yes מגרש ביתי מירי מסיקה כוכב נולד עקרות בית נואשות זיהוי שירים מה הצבע האהוב עלייך:ורוד ותכלת הזמר האהוב עלייך:אמינם הזמרת האהובה עלייך:קלי קלרקסון מהו השיר האהוב עלייך:Addicted של קלי קלרקסון באיזה צבע החדר שלך:לבן חחח מה הגובה שלך:אין לי יושג כבר מיליון שנה לא מדדתי 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד:טלויזיה עם יס -> מחשב-> מישפחה->טלפון-> וצ'יטוס חחחחח את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל:אפריל מטופ מודל 2 מדוע את'ה אוהב/ת אותהכי היא יפה כאילו ברור והיא הכי רצתה את התואר מהו הפורום האהוב עלייך:yes+ באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל:אנגליה מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת:בנג'י מה היית עושה עם מיליון דולר:נוסעת לגור באנגליה עם המשפחה שלי

Sinner Girl

New member
../images/Emo9.gif

שם:דר גיל:16 והרבה מאוד חודשים. צבע עיניים:חומירוק. צבע שיער:חום. מקום מגורים:ר"ג האם אי פעם עברת דירה?פעם אחת,אבל באותה עיר. באיזה פורומים וקומונות את נמצאת?זה,תחבורה ציבורית
,שאקירה,בריטני,תשוקות ועוד. מה הצבע האהוב עלייך?אדום.[ובורדו וסגול בהיר וכתום
]. הזמר האהוב עלייך?שון פול,נלי,מריו. הזמרת האהובה עלייך?שארלוט צ'ורצ',בריטני,שאקירה. מהו השיר האהוב עלייך?Call My Name של שארלוט,וAll She Wants To Do Is Dance של דוני משהו. באיזה צבע החדר שלך?סגול בהיר
אייסיקיו או מסן?מסן הופקורס. מה הגובה שלך?1.65 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד קהלני.וזהו מספיק
. הדבר הכי הזוי שעשית?שאלה טובה. דבר שעשית ואת מתחרטת עליו?איפשרתי לאחותי להיות אחראית על הכלבה שלנוץ מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון?הילית
את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל?בעונה הראשונה את שאנון,בשניה את מרסדס ושרה,ובשלישית את אן.ומכל אלו הכי את אן
. מדוע את'ה אוהב/ת אותה?כי יש בה שמחת חיים כזאתי,היא קופצנית ומגניבה כזו:]. מהו הפורום האהוב עלייך?הטופ מודל הבאה ותחבורה ציבורית
באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל?שוויץ
היכן נולדת?בישראל. מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת?להתחיל עם בני
. מה היית עושה עם מיליון דולר?הופכת להיות המנכ"לית של דן
.

L U Z I A

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור
מתחחף כשבא לו
צבע שיער: בלונדיני-שטני-חום בהיר
מתחלף כשבא לו
מקום מגורים: ת"א
האם אי פעם עברת דירה? אפילו פעמיים
באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? סתכלו בכרטיסישי
מה הצבע האהוב עלייך? תכלת
[כי גם לי מותר להיות פלצנית לפעמים
]
הזמר האהוב עלייך? לוידעת
הזמרת האהובה עלייך? ליאן ריימס, קלי, אבריל ועוד כל מיני
מהו השיר האהוב עלייך? In My Place-Coldplay
באיזה צבע החדר שלך? צהוב למעלה (לסמן את ה
) ותכלת-כחול למטה (לסמן את הים
)
אייסיקיו או מסן? הכל אותו הדבר
מה הגובה שלך? שאלה מצויינת!
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? כמה ספרים טובים, מצלמה, אולר, בטריות, וחבלים. הרבה חבלים
.
הדבר הכי הזוי שעשית? שידכתי לעצמי סיכה לאמצע היד. בגיל 4
דבר שעשית ואת מתחרטת עליו? לא
מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון? חברה הכי טובה שלי
את מי את הכי אוהבת בטופמודל? יה-יה
מדוע את אוהבת אותה? כי היא יפהפייה
מהו הפורום האהוב עלייך? טב"ע וטופ מודל
(ואני לא חנפנית
)
באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל? לונדון
היכן נולדת? בישראל
מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת? פיי כ"כ הרבה דברים..
מה היית עושה עם מיליון דולר? הייתי משתלטת על העולם! מואהאהאהא
סתם, נו, אנחנו לא בפינקי והמוח
בטח הייתי עוזרת לאיזה שהוא אירגון
אה, כן, ומביאה את הכסף (או לפחות חלק ממנו) למשפחה שלי
שיעשו קצת חיים נו מה

למעלה