עונה נה נה
שם: רעות גיל: 15 ויום צבע עיניים: ירוק צבע שיער:שחור מקום מגורים: קריות האם אי פעם עברת דירה? כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? הראל סקעת קלי קלארקסון ועוד... מה הצבע האהוב עלייך: תכלת הזמר האהוב עלייך: הראל סקעת הזמרת האהובה עלייך: קלי קלארקסון, מירי מסיקה מהו השיר האהוב עלייך: קשה לבחור באיזה צבע החדר שלך: שמנת אייסיקיו או מסן: איסיקיו מה הגובה שלך: 1.57- אני גמדה
5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: אוכל, שתייה, טלוויזיה, ספרים, סלולרי. הדבר הכי הזוי שעשית: יש הררבה, אבל דיברתי סתם עם אנשים ברחוב. דבר שעשית ואת מתחרטת עליו: המון! מיהו האדם האחרון שידברת איתו בטלפון: דודה שלי את מי את/ה הכי אוהב/ת בטופמודל: אני הכי אהבתי את שאנון מהעונה הראשונה. מדוע את'ה אוהב/ת אותה: כי היא יפה כמו נסיכה. מהו הפורום האהוב עלייך: הרשמי של הראל סקעת באיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא ישראל: שוויץ. היכן נולדת: ישראל מה היית רוצה לעשות ואין לך אומץ/יכולת: לא יודעת. מה היית עושה עם מיליון דולר: טיול מסביב לעולם זהו!
שם: רעות גיל: 15 ויום צבע עיניים: ירוק צבע שיער:שחור מקום מגורים: קריות האם אי פעם עברת דירה? כן באיזה פורומים וקומונות את נמצאת? הראל סקעת קלי קלארקסון ועוד... מה הצבע האהוב עלייך: תכלת הזמר האהוב עלייך: הראל סקעת הזמרת האהובה עלייך: קלי קלארקסון, מירי מסיקה מהו השיר האהוב עלייך: קשה לבחור באיזה צבע החדר שלך: שמנת אייסיקיו או מסן: איסיקיו מה הגובה שלך: 1.57- אני גמדה