בוקר
טוב

asia84

New member
../images/Emo182.gifבוקר ../images/Emo42.gif טוב

בוקר טוב לכולם וסובשבוע מעולה לכולם והחלמה מהירה לחיילים הפצועים ותושבי הדרום תהיי חזקים
טוב סוףף סוףף הגיעה סובשבוע אני מתה כבר כל שבוע היה לי עמוס מאוד
טוב מאחלת לכולם המשך יום מעולה ומקסים

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

היום לצערי אני מתחילה את היום עם צער גדול.. (הלוויה
) ובכלל אני לא מרגישה טוב ממוצ"ש.. אבל שיהיה לכולם יום מקסים
החלמה לכול הפצועים ולחיילנו היקרים (כמו בן דודי היקר
) תהיו חזקים אנחנו
אתכם
אז המשך יום מעולהההה
לפורום המקסים הזה ולכל בית ישראל!!!! ולכל משתתפי "אופה" תמשיכו להגיב שם, אתם קורעים אותי מצחוק
.. כל הכבוד על העבודה הטובה

7han

New member
בוקר טוב

שהיה בוקר טוב לכולם ושקטיושות באמת לא יחזרו הספיק לי במלחמה הקודמת שה' ישמור על חיילנו שחיזרו בשלום

MaNcHi 135

New member
בוקר אור!

אז מה? גם איתנו הם רוצים להתחיל? אני אומרת BRING IT! ואז ניכנס להם בצורה! נשפץ להם את לבנון שוב! כנראה לא הספיק להם השיפוץ הקודם! אני רק מרחמת שם על הלבנונים הנוצרים... הם באמת מסכנים.. בתור אחת שבקשר עם מישהי משם אני אומרת לכם שהם הכי אוכלים אותה. בקיצור, אם צה"ל קורא לי לחזור לתצפת אני באה מוכנה! אבל הכי מצחיק שהחיזבאללה טוענת שזה לא הם שלחו את הטילים.. ומקודם היה פיגוע בתחנת דלק באדומים. ויש רק פצוע אחד קל כי חיסלו את המחבל עוד לפני שהספיק לחבל. אני רוצה שתשימו
כמה ניסים יש.. איך יתכן דבר כזה שכל כך הרבה טילים ואפילו פגיעות לתוך בתים והרבה ניסיות לפגע ואין הרוגים (תודה לאל) או פצועם קשה. והחיילים שלנו בעזה.. 4 מהם נהרגו בגלל רשלנות צבאית. וזה רק התפילות של האנשים.. אז מי שמתפלל ישר כוח! המשיכו כך! ומי שלא מאמין אף אחד לא כופה עליו להאמין אבל שיעשה חושבים כי אין כזה דבר צירוף מקרים. ועכשיו נעזוב את החלק העצוב והמפחיד
אתמול בערב אחרי ששילחתי את חברות שלי לתאילנד
ראיתי את הסרט "רק ידידים" תשמעו גם בפעם השלישית אחרי הרבה זמן הסרט קורע מצחוק! פשוט התגלגלתי ואני מתה על השחקן הזה ראיין ריינולדס! אין דברים כאלה הוא פשוט ענק!!! יש לו כמה סרטים... אחד מהם זה יחצ"ן המסיבות, אם מישהי מכירה. בקיצור מומלץ! רגע... אם יתחילו גם לעברי לזרוק קטיושות איפה אני אתקע את המחשב? מספיק הוא מועקה
... אוף שיחזירו לי את המחשב השני שלי כבר!!!

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo99.gifאיזה חמודדד הואאא../images/Emo24.gif

מי אמר שלקוריאנים אין הומור, מי
איך הוא יפה שהוא צוחק

MaNcHi 135

New member
אח.. כפרות עליו איזה

צחוק מתגלגל יש לו... בא לך לתפוס ולהתגלגל איתו בין הסדי... ופה אפסיק

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif כן.. רצוי..../images/Emo6.gif

אחח... כמה הם שובי לב
האסייתים האלו.. בחיי
.. ד"א גמני חובבת סרטי "על טבעי" וערפדים למיניהם.. (נו, שריטה מגיל קטן אי אפשר לרפא
.. וגם האמת לא רוצה..
) דווקא תכננתי לראות את הסדרה הזאת ב"יס" אבל עם כל מה שקרה לי השבוע לא היה לי זמן בכלל לפתוח טלויזיה.. בקוושי פיניתי לי זמן להגיב פה...
.. נראה אם יש שידור חוזר מוצ"ש.. יש לי גם להוריד את שני הפרקים האחרונים של "האנטומיה.." מאיפה יש יהיה לי זמן, לא יודעת..

MaNcHi 135

New member
קשה קשה...

אין מספיק שעות ביממה... אני אומרת לך! איך מחלקים את הזמן בין הערפדים לרופאים למלוכסנים ולחיים.. אין לי מושג...

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שאלה טובה באמת..

ועוד החיים עמוסים כ"כ שאפילו להם אין זמן... תאמיני לי הזמן איכות שאני מבלה עם כולם באותו זמן וביחד, זה רק בלילה כשאני חולמת..
וגם אני לא אפרט פה...

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo10.gifבחיי, כמה שאני מתגעגעת לסדרה הזאת../images/Emo70.gif

שנים לוקח ל"יס" להחזיר דרמות.. שניםםםם..
ד"א באיזה פרקים את כבר נמצאת?? ואני מקדישה לך עוד תמונה אחת של דין ההורס
הזה...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

באותו הפרק שבו הייתי כשדיברנו פעם קודמת על הסדרה
. הוט הביאו את העונה השנייה
,אני עושה נוסטלגיה לפרקים האלה. הבנתי שבארצות הברית,יש עכשיו הפסקה באמצע עונה רביעית בגלל חג מולד...

למעלה