בוקר אור!
אז מה? גם איתנו הם רוצים להתחיל? אני אומרת BRING IT! ואז ניכנס להם בצורה! נשפץ להם את לבנון שוב! כנראה לא הספיק להם השיפוץ הקודם! אני רק מרחמת שם על הלבנונים הנוצרים... הם באמת מסכנים.. בתור אחת שבקשר עם מישהי משם אני אומרת לכם שהם הכי אוכלים אותה. בקיצור, אם צה"ל קורא לי לחזור לתצפת אני באה מוכנה! אבל הכי מצחיק שהחיזבאללה טוענת שזה לא הם שלחו את הטילים.. ומקודם היה פיגוע בתחנת דלק באדומים. ויש רק פצוע אחד קל כי חיסלו את המחבל עוד לפני שהספיק לחבל. אני רוצה שתשימו
כמה ניסים יש.. איך יתכן דבר כזה שכל כך הרבה טילים ואפילו פגיעות לתוך בתים והרבה ניסיות לפגע ואין הרוגים (תודה לאל) או פצועם קשה. והחיילים שלנו בעזה.. 4 מהם נהרגו בגלל רשלנות צבאית. וזה רק התפילות של האנשים.. אז מי שמתפלל ישר כוח! המשיכו כך! ומי שלא מאמין אף אחד לא כופה עליו להאמין אבל שיעשה חושבים כי אין כזה דבר צירוף מקרים. ועכשיו נעזוב את החלק העצוב והמפחיד
אתמול בערב אחרי ששילחתי את חברות שלי לתאילנד
ראיתי את הסרט "רק ידידים" תשמעו גם בפעם השלישית אחרי הרבה זמן הסרט קורע מצחוק! פשוט התגלגלתי ואני מתה על השחקן הזה ראיין ריינולדס! אין דברים כאלה הוא פשוט ענק!!! יש לו כמה סרטים... אחד מהם זה יחצ"ן המסיבות, אם מישהי מכירה. בקיצור מומלץ! רגע... אם יתחילו גם לעברי לזרוק קטיושות איפה אני אתקע את המחשב? מספיק הוא מועקה
... אוף שיחזירו לי את המחשב השני שלי כבר!!!