הקורבן

avril24

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחח כן החנות ההיא שנראית

כמו החדר של חברה שליD:

avril24

New member
../images/Emo15.gifאאהאהאהאהאהא איך שכחתי

עוד 2 דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: מלאמלא דפים ועפרונות><

Evil Pig

New member
זמר!

מה שלומך היום? מתי הלכת לישון? חלמת חלום מצחיק? מפחיד? מוזר? את זוכרת חלומות בדכ? נכון שאת לא שומרת לי טינה על הסמיילי ההוא? נכון שזה כייף לשלוח אותו לאלין כי היא פושט ניקרעת מצחוק? נכון שלא להיות בבית שבוע ולהיות בלי מוזיקה זה יכול להטריף תשכל הישר? זהו אין לי עוד בנתיים.. יום מגניב שיהיה לך

avril24

New member
../images/Emo15.gifדורקי../images/Emo24.gif

מה שלומך היום? ככה ככה מתי הלכת לישון? 3+ חלמת חלום מצחיק? כן מפחיד? כן מוזר? כן זה שילוב של הכל את זוכרת חלומות בדכ? כן נכון שאת לא שומרת לי טינה על הסמיילי ההוא? אני כן
סתם
נכון שזה כייף לשלוח אותו לאלין כי היא פושט ניקרעת מצחוק? לא נכון שלא להיות בבית שבוע ולהיות בלי מוזיקה זה יכול להטריף תשכל הישר? אמפי?
זהו אין לי עוד בנתיים.. אוקיי יום מגניב שיהיה לך גם לך

חומד!../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

זמר בייבי וואס אפ? כמה שעות ביום את רואה טלוויזיה בערך? מהי התוכנית האהובה עליך? האם היית מכורה פעם לתוכנית שלא משודרת יותר? מהו הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? האם את נוטה לריב עם בני המשפחה על איזה ערוץ תראו (כי אני ואחותי עושות את זה כל הזמן
)? מהו הסרט האחרון שראית בטלוויזיה? ובקולנוע? תמליצי לי על סרט טוב: תזהירי אותי מסרט גרוע: האם תוכלי לחיות בלי טלוויזיה למשך תקופה ארוכה? האם את בכלל אוהבת לצפות בה? שיהיה לך יום מעולה מתוקה
.

avril24

New member
../images/Emo15.gifליטל!../images/Emo24.gif

זמר בייבי וואס אפ? אני מפחדת
כמה שעות ביום את רואה טלוויזיה בערך? שעתיים בערך מהי התוכנית האהובה עליך? אבודים האם היית מכורה פעם לתוכנית שלא משודרת יותר? כן נראה ליXD מהו הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? מלקולם באמצע האם את נוטה לריב עם בני המשפחה על איזה ערוץ תראו (כי אני ואחותי עושות את זה כל הזמן)? כל הזמן
מהו הסרט האחרון שראית בטלוויזיה? וואי אממ.. מיליון דולר בייבי נראה לי ובקולנוע? קליק.. אל תלכו לראות את זה! תמליצי לי על סרט טוב: יש לה ביציםXD תזהירי אותי מסרט גרוע: קליק#@%%@##^#$& האם תוכלי לחיות בלי טלוויזיה למשך תקופה ארוכה? לא האם את בכלל אוהבת לצפות בה? כן שיהיה לך יום מעולה מתוקה . תודה גם לך

בוקרטוב D:

לא קראתי את השאלות של האחרים אז אם אני אחזור על משהו, מצטערת מראש :p מנשמע? מתי הכרת את סיסטם? (מאיזה שיר?) מה הגובה שלך? מה דעתך עליו? > וזהו

avril24

New member
../images/Emo15.gifלא כל כך טוב../images/Emo4.gif

מנשמע? לא משהו מתי הכרת את סיסטם? חצי שנה קצת יותר (מאיזה שיר?) טוקסיסיטי מה הגובה שלך? אין לי מושג מה דעתך עליו? > נחמד

למעלה