הקורבן

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

וחזרנו בפינת הקורבן, בסיבוב מספר 5!
הקורבן החמישית שלנו היא..
רזה, אנשים, אל תצטלמו איתה, אתם תצאו שמיינים לאללה D: התאור המושלם לגורה. היא מפסלת ומציירת כמו שכל אחד היה רוצה, והשם שלה מיוחד במינו :O והיא כמובן זמר, avril24 היקרה שלנו! ושלי
ולמרות שזו זמר, אני מרשה לכם ואף מצווה עליכם לשאול אותה כל מה שאתם רוצים, כל מה שרציתם לדעת עליה, או סתם שאלות מטומטמות ולא קשורות, ובקיצור, מה שבא לכם, בלי להתבייש ובלי לרחם! אז זמריט יקירתי! הנה לך מספר שאלות קבועות: שם: גיל: איזור מגורים: שיר אהוב של סיסטם: זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מסיסם: תמונה של עצמך: בהצלחה
בר

avril24

New member
../images/Emo15.gifהו ברי../images/Emo99.gif

שם: זמר
13 עוד 3 חודשים
איזור מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של סיסטם: קשה לבחור
זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מסיסטם: לינקין, MCR תמונה של עצמך: תראו!!!!111 תראו מה הרופא שיניים עשה לי!!!!!!111 למה?!$?%$%@#

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה שלידך..

מזכיר את גיא כרמל מיוסלס איידי

Ipecac0

New member
זמרקה!!

מה נשמע? מה אכלת היום לארוחת בוקר? צהריים? קינוח? איך החופש? יש לך חטיף אהוב? פריט לבוש אהוב? מאכל אהוב? צבע שבחיים לא תלבשי? למה אימצת חיפושית? אם היתה לך אפשרות לפגוש ת'רופא שיניים שלך לארוחת צהריים, מה היית אומרת לו? אוהבת פירסינגים? היית עושה אחד? מה הרינגטון הנוכחי בפל'? יש לך חיית מחמד? איזו? צייני 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: זהו

avril24

New member
../images/Emo15.gifמעיין../images/Emo99.gif

מה נשמע? הכל טוב, מפחדת ממחר מה אכלת היום לארוחת בוקר? אממ בבוקר הייתי עדיין בבית מלון אז אכלתי ביצת עין, קוראסונים וכאלה X: צהריים? בורגראנץ' בדרך הביתה קינוח? גלידה איך החופש? משעמם ומאכזב יש לך חטיף אהוב? אממ דובונים?
פריט לבוש אהוב? מכנס צבאי מאכל אהוב? צ'יפססססססססס
צבע שבחיים לא תלבשי? ירוק זוהר?
למה אימצת חיפושית? כי היא בצבע אדום ושחור
אם היתה לך אפשרות לפגוש ת'רופא שיניים שלך לארוחת צהריים, מה היית אומרת לו? "תיחנק אמן, חתיכת הומו מסריח שאוהב לאמלל אנשים מסכנים ותמימים שלא עשו לך כלום, והורס להם את החיים ואת הפנים וגורם להם לפחד לצאת מהבית, ושמישהו יתקע לך את המזלג בלב, אני מתנדבת"
אוהבת פירסינגים? היית עושה אחד? בא לי הליקס מה הרינגטון הנוכחי בפל'? מיי הפי אנדינג |נסקלת| יש לך חיית מחמד? איזו? לא צייני 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: מחשב, אוכל, וסירה מתנפחת

Ipecac0

New member
חחחחחחחחחחח מצחיקה ../images/Emo6.gif

יא קקה אכלת דברים טעימים
ואני חייבת לתקן- קרואסונים, לא קוראסונים. זו טעות אופיינית לישראלים ויש לתקנה

pluplup

New member
זמר../images/Emo13.gif

מה קורה? את מתגעגעת למישו/מישי כרגע? מה הכי בא לך לעשות עכשיו? מאיזה גיל את מציירת? ומפסלת? את עושה עוד משו כרגע? אם כן,מה? יצא לך לשמוע מוזיקת פולק מטאל?
אם כן,אהבת?
איזה שיר את הכי אוהבת מבין כל השירים של .Useless I.D ששמעת עד עכשיו? ושל MCR? ושל נייטוויש? איזה מאכל את הכי אוהבת? איזה סגנון מוזיקלי את הכי אוהבת(רק אחד!)? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? איפה הכי בא לך לגור כרגע? איזו מחשבה עוברת בראש שלך כרגע? איזה שיר הכי אהבת מבין כל השירים ששלחתי לך במסנג'ר?
איפה נראה אותך בעוד 4 שנים? איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת(גם אם היא עולה 498574256103456772367966985765 ש"ח)? איזה דיסק את הכי רוצה לקנות כרגע? את חוסכת כסף כרגע? אם כן,למה את חוסכת? איך את מגדירה את עצמך?
זהו. חפרתי? המשך יום טוב

avril24

New member
../images/Emo15.gifדור../images/Emo13.gif

מה קורה? אמממממממממ בסדר את מתגעגעת למישו/מישי כרגע? אליכם
מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לדלג על מחר מאיזה גיל את מציירת? 6 בערך ומפסלת? לא זוכרת, זה בא על הדרך
את עושה עוד משו כרגע? אכן אם כן,מה? רואה פלוריסיינטה |נסקלת| יצא לך לשמוע מוזיקת פולק מטאל? לא אם כן,אהבת?
איזה שיר את הכי אוהבת מבין כל השירים של .Useless I.D ששמעת עד עכשיו? turn up the stereo [נכון שלא כתבתי נכון?] ושל MCR? אמממממ קשה ושל נייטוויש? וויש איי הד אן אנג'ל איזה מאכל את הכי אוהבת? צ'יפסססססססס
איזה סגנון מוזיקלי את הכי אוהבת(רק אחד!)? רק אחד?.. רוק Oo מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אומנות איפה הכי בא לך לגור כרגע? בסטודיו ענק איזו מחשבה עוברת בראש שלך כרגע? שמחר אני הולכת למות איזה שיר הכי אהבת מבין כל השירים ששלחתי לך במסנג'ר? וויש איי הד אן אנג'ל
ואיים סו סיק של פלייליף איפה נראה אותך בעוד 4 שנים? עובדת על פסל ע-נ-ק איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת(גם אם היא עולה 498574256103456772367966985765 ש"ח)? את כל הדיסקים שאני חושקת בהם
איזה דיסק את הכי רוצה לקנות כרגע? טוקסיסיטי [בדרך
] את חוסכת כסף כרגע? בערך אם כן,למה את חוסכת? גיטרה איך את מגדירה את עצמך? יצירתית
זהו. חפרתי? מה פתאום
המשך יום טוב גם לך

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif זמר!!!!!!!!^^

נכון אני לא דומה לצב?! P: חיחיחיח אז מה קורה:]]?! את יודעת שאני אוהבתותתך?!:] יופי:]] אין לי כוח לחפירות חחח..

avril24

New member
../images/Emo15.gifאלין../images/Emo25.gif

נכון אני לא דומה לצב?! P: חחחחחחח לא חיחיחיח חעחעחע אז מה קורה:]]?! הכל טוב את יודעת שאני אוהבתותתך?!:] כע
יופי:]] טופי
אין לי כוח לחפירות חחח.. גם לי לא חחחחח

ShonLoveAvril

New member
זמר../images/Emo99.gif

מה קורה כפרה? מה עושה עכשיו? ראית את האסאמאס ששלחתי לך? אהבת? מה את לובשת עכשיו?
ועכשיו? XD מה שלום מנשנושית? לובשת עכשיו צמידים? ושרשראות? למי היית הכי רוצה לתת סטירה עכשיו? את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? כמה ילדים את רוצה?
עם מי?
אוהבת להתקלח? אוהבת לעשות אפצ'י? אוהבת דובי פנדה? אוהבת אותי?
זמר שנוא: זמרת שנואה: תוכנית ילדים שנואה: בגד שנוא: חנות שנואה: מה הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? מה את זוכרת מכיתה ב'?
פוחדת ממחר? אל תפחדי
את מתחמקת ממטלה שאת צריכה לעשות? [וכמו שאני מכיר אותך..] על מי את כועסת עכשיו? את מי את הכי שונאת בעולם? את מי את הכי אוהבת בעולם? את מי היית רוצה להרוג עכשיו? הפעם אחרונה שעזרת לאמא שלך?
ובסוף.. משהו מפורום סקרים ושאלונים^^ 10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. זהו

avril24

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif

מה קורה כפרה? הכל טוב
מה עושה עכשיו? מדברת איתך
ראית את האסאמאס ששלחתי לך? כע אהבת? כע
מה את לובשת עכשיו? פיג'מהP: ועכשיו? XD עדיין פיג'מהP: מה שלום מנשנושית? חלמתי שחוטפים אותה לובשת עכשיו צמידים? עכשיו לא
מקודם כן
ושרשראות? כנ"ל למי היית הכי רוצה לתת סטירה עכשיו? לרופא שיניים את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? אותך?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? אומנות כמה ילדים את רוצה? 2 עם מי? חחחחחחחחח אוהבת להתקלח? כע אוהבת לעשות אפצ'י? חחחחחחחחחח אוהבת דובי פנדה? הם חמודים אוהבת אותי? ברור
זמר שנוא: זה ששר כל הזמן אני חושב עליה עליהההההההההה זמרת שנואה: בריטני ורוני תוכנית ילדים שנואה: חחחחחחחחח בוב הבנאי? בגד שנוא: חצאית מיני ורודה? :\ חנות שנואה: כל החנויות הורודות מסנוורות האלה מה הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? אממ בגן שקטפתי פרחים והדבקתי על דף ואז כתבתי איזה משהו מפגר והדבקתי על הדלת של ההורים שליXD מה את זוכרת מכיתה ב'? את היום הראשון פוחדת ממחר? כן אל תפחדי. טוב
את מתחמקת ממטלה שאת צריכה לעשות? [וכמו שאני מכיר אותך..] חחחחחחחחחחחח כן על מי את כועסת עכשיו? על הרופא שיניים שלי את מי את הכי שונאת בעולם? את הרופא שיניים שלי את מי את הכי אוהבת בעולם? חברים, משפחה, אותכם
את מי היית רוצה להרוג עכשיו? את הרופא שיניים שלי הפעם אחרונה שעזרת לאמא שלך? חחחחחחח מקודם עזרתי לה לקפל כביסה
ובסוף.. משהו מפורום סקרים ושאלונים^^ 10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. פסל ע-נ-ק 2. לזרוק צבעים על קיר ולראות מה יוצא 3. לגור בסטודיו 4. למכור ציורים ופסלים 5. ללמוד אומנות 6. לקנות את כל הדיסקים שאני רוצה 7. ללמוד גיטרה 8. לטוס לאיטליה ושוויץ 9. לטוס לארצות הברית 10. נאאאאאאאמ 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. three cheers for sweet revenge 2. toxicity 3. גיטרה 4. סטודיו 5. כלב 6. עיניים יפות:[ 7.וואנס 8. עוד ג'ינס 9. לא יודעת 10. לא יודעת 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. טיסה לאנגליה 2. טיסה לצרפת 3. נולדתי? 4. הצטרפתי לפהXD 5. חוג אומנות 6. לא יודעת 7. כנ"ל 8. בוהו 9. סניף 10. סניף 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: זה שיט 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. טיסה לאיטליה 2. טיסה לשוויץ 3. יומולדת 4. חנוכה
5. פסח 6. סוף כיתה ח' 7. החופש הגדול הבא 8. אילת? 9. קניות לשנה החדשה
10. לא יודעת 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. סרט עצוב 2. מוות 3. ברכה מרגשת |קיטשית
] 4. בכי 5. בשורות רעות 6. ג'ט לג 7.אנשים עצובים 8. הלוויה 9. לא יודעת 10. לא יודעת 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מחשב 2. אמפי 3. סירה מתנפחת 4. מטוס פרטי 5. פלאפון 6. קראוון
7. אוכל 8. שתיה 9. סכין 10. אקדח[?] זהו.

Sweet berries

New member
|מדוזות|חחח חנויות ורודות מסנוורות.

זה מזכיר לי משהוD: איתמר משוגע.

למעלה