../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif
מה קורה כפרה? הכל טוב
מה עושה עכשיו? מדברת איתך
ראית את האסאמאס ששלחתי לך? כע אהבת? כע
מה את לובשת עכשיו? פיג'מהP: ועכשיו? XD עדיין פיג'מהP: מה שלום מנשנושית? חלמתי שחוטפים אותה לובשת עכשיו צמידים? עכשיו לא
מקודם כן
ושרשראות? כנ"ל למי היית הכי רוצה לתת סטירה עכשיו? לרופא שיניים את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? אותך?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? אומנות כמה ילדים את רוצה? 2 עם מי? חחחחחחחחח אוהבת להתקלח? כע אוהבת לעשות אפצ'י? חחחחחחחחחח אוהבת דובי פנדה? הם חמודים אוהבת אותי? ברור
זמר שנוא: זה ששר כל הזמן אני חושב עליה עליהההההההההה זמרת שנואה: בריטני ורוני תוכנית ילדים שנואה: חחחחחחחחח בוב הבנאי? בגד שנוא: חצאית מיני ורודה? :\ חנות שנואה: כל החנויות הורודות מסנוורות האלה מה הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? אממ בגן שקטפתי פרחים והדבקתי על דף ואז כתבתי איזה משהו מפגר והדבקתי על הדלת של ההורים שליXD מה את זוכרת מכיתה ב'? את היום הראשון פוחדת ממחר? כן אל תפחדי. טוב
את מתחמקת ממטלה שאת צריכה לעשות? [וכמו שאני מכיר אותך..] חחחחחחחחחחחח כן על מי את כועסת עכשיו? על הרופא שיניים שלי את מי את הכי שונאת בעולם? את הרופא שיניים שלי את מי את הכי אוהבת בעולם? חברים, משפחה, אותכם
את מי היית רוצה להרוג עכשיו? את הרופא שיניים שלי הפעם אחרונה שעזרת לאמא שלך? חחחחחחח מקודם עזרתי לה לקפל כביסה
ובסוף.. משהו מפורום סקרים ושאלונים^^ 10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. פסל ע-נ-ק 2. לזרוק צבעים על קיר ולראות מה יוצא 3. לגור בסטודיו 4. למכור ציורים ופסלים 5. ללמוד אומנות 6. לקנות את כל הדיסקים שאני רוצה 7. ללמוד גיטרה 8. לטוס לאיטליה ושוויץ 9. לטוס לארצות הברית 10. נאאאאאאאמ 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. three cheers for sweet revenge 2. toxicity 3. גיטרה 4. סטודיו 5. כלב 6. עיניים יפות:[ 7.וואנס 8. עוד ג'ינס 9. לא יודעת 10. לא יודעת 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. טיסה לאנגליה 2. טיסה לצרפת 3. נולדתי? 4. הצטרפתי לפהXD 5. חוג אומנות 6. לא יודעת 7. כנ"ל 8. בוהו 9. סניף 10. סניף 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: זה שיט 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. טיסה לאיטליה 2. טיסה לשוויץ 3. יומולדת 4. חנוכה
5. פסח 6. סוף כיתה ח' 7. החופש הגדול הבא 8. אילת? 9. קניות לשנה החדשה
10. לא יודעת 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. סרט עצוב 2. מוות 3. ברכה מרגשת |קיטשית
] 4. בכי 5. בשורות רעות 6. ג'ט לג 7.אנשים עצובים 8. הלוויה 9. לא יודעת 10. לא יודעת 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מחשב 2. אמפי 3. סירה מתנפחת 4. מטוס פרטי 5. פלאפון 6. קראוון
7. אוכל 8. שתיה 9. סכין 10. אקדח[?] זהו.