ה"י 23.7

eboy10

New member
../images/Emo181.gif ה"י 23.7../images/Emo181.gif

האמת שלא היה לי זמן אתמול, לא עשיתי כלום.. רמה 56, בערך 20% (לא זוכר). רציתי לשאול מה עושים בפאץ' עכשיו?

יאי רמה 100 !!!!!

וואוו, מרמה 90 עד 100 עליתי כ"כ מהר, בעיקר בהיימס. הבחורות האלה ממש שוות
אתמול בבוקר היה לי 0.5% ובסוף היום היה לי 95%. עליתי בדאבל EXP מ36% ל-95% עד שהייתי נורא עיפה ולא יכלתי יותר. היום בבוקר עליתי את 5% האחרונים. איזה יופי זה לראות 3 ספרות

deisy

New member
מזל טוב!!

הדאבל שהיה יחד עם הדאבל שקניתי, הפירטים ואחות מקסימה עם קוסם קרח מגניב עזרו לי להגיע ל 79! הדרך ל 80 נהיית קצרה
איזה כיף!

תודה. באופק? ../images/Emo6.gif יש עוד 20 רמות ../images/Emo3.gif

אם אני אעלה במהירות כמו עד עכשיו, אני מקווה שתוך חודש-חודשיים אהיה בישופ. וואוו כמה אני מחכה לג'נסיס

eboy10

New member
חחח 20 רמות זה כלום!

אצלי ב"אופק" זה כבר רמה אחת אחרי שלקחתי את העבודה הקודמת חח ממש אין לי סבלנות.. תוכלי לרפא אנשים מתים
איך אני מקנא בך! עשית כבר זאקום?

../images/Emo12.gif20 רמות זה כלום?

אנחנו לא מדברים כאן על להגיע מרמה 1 ל-20 אלא מ-100 ל-120... ייקח מלא זמן
כן, אני אוכל לעשות REVIVE, כלומר לחיות מי שמת איתי בפארטי, אבל אפשרא לחיות רק אחרי תקופה של זמן מאחד לשני, משהו כמו בערך 50 דקות-שעה אני חושבת ברמות נמוכות של הסקיל. כן עשיתי זאקום, כדי לעשות LOOT לכובע, לא כדי ממש להשתתף בו. אני משערת שעכשיו שיש לי כובע יבקשו ממני גם להיות שופתפה פעילה, למרות שעדיין אין לי מקס דיספל וזה חובה בזאקום. עכשיו אני ממקססת את הדיספל ואז את הדרקון החמוד
SENESIS, HERE I COME

eboy10

New member
התכוונתי שזה כלום מבחינת מוטיבציה ופינטוז על

העבודה הבאה.. כשתעשי זאקום אני (ולא רק) אשמח אם תביאי תמונות ותספרי חוויות :) אני מתחיל לחשוב על לקנות כובע.. מתי את קנית את שלך?

לגבי זאקום

הלכתי פעם אחת לשם לכובע ומתתי, היו כ"כ הרבה לאגים עד שלר ראיתי בכלל איפה אני. את הכובע שלי קיבלתי ביום שני הזה (הייתי רמה 98). אבל לא אני הלכתי, אלא מישהו מהגיילד שלי הלך בשבילי. הוא קם במיוחד בשלוש וחצי בבוקר כדי לעשות בשבילי זאקום. הZRUN היה בצ'אנל 6 ולי משום מה יש תמיד לאגים בצ'אנלים זוגיים כך שממש לא יכלתי לעשות את זה לבד
. הגיילד שלי והאליאנס עושים ביחד PQ כל שבוע, כשבכל פעם גיילד אחד לוקח כובע שנופל תמורת 4 תפוחים בלבד עבור אלה שנלחמים. אז כן, עלה לי 4 תפוחים וקיבלתי כובע של 15 כל הסטצים ו-16 LUK שזה נהדר לקוסם. אם אני אלך לזאקום שוב, אעביר רשמים

eboy10

New member
אז זהו, שאין לי איך להשיג תפוחים וכסף יש לי

דיי מעט.. לא נורא, יש לי זמן. תתחדשי על הכובע ואל תשכחי לחזור עם פירוט.. חח

MiRi XD

New member
יואו אני מרגישה כמו נובית O.O

חזרתי אחרי מלא זמן שמחשבי נדפק.. אתמול עליתי מרמה 17 ל21.. ורוברם ברמות 50+.. זאת אומרת עבוד שנייה+.. אמא איזה נובית אני.. ><

eboy10

New member
כל הזמן מצטרפים אנשים ברמות נמוכות. את ממש לא

לבד :)

גם אני הייתי ככה כשהצטרפתי לפה..

הייתי ברמה 20 בערך וכולם פה ברמות ממש גבוהות XD אבל חופש גדול, אח שלי ואני חורשים בטירוף חח.

eboy10

New member
מישהו יכול להסביר לי איך מוכרים דברים בבאסיל?

ובכלליות יהיה נחמד אם מישהו יסביר קצת על האתר..

עדיין 47..

סיימתי בשעה טובה את הקווסט של ה400 foxtail
וסיימתי את הקווסט של החלוק ועכשיו יש לי חלוק חמוד. נראה לי שאני אתחיל לעשות את הקווסטים של הבובות.. אני מיואשת רק מלחשוב על זה
אגב, למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה?

deisy

New member
קישוט לעץ חג המולד

שהיה בזמן הקריסמס... (לא, עכשיו אין ממש מה לעשות איתו...)

לבנדר א

New member
זה מחג המולד

לא שימושי לשום דבר, אני חושבת, רק ללכתוב כל מני דברים בשביל הקטע, ואין הרבה דברים שאתה יכול לכתוב עם -.

למעלה