הדיסק שלכם.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifהדיסק שלכם.

שזה אומר.. אמ, בדר"כ לאנשים יש כמה פייבוריטים מדיסק אחד ולא תמיד אוהבים את כל השירים בדיסק. אז חשבתי, לעשות דיסק "אוסף" מכל הפייבוריטים שלכם מהשירים של ברי. כלומר, דיסק החלומות שלכם, אם נחפף על הניסוח. אוף, אני אסביר בצורה יותר מובנת. פשוט מה שאתם צריכים לעשות פה זה להרכיב את דיסק החלומות שלכם [:X] מהשירים של ברי, השירים האהובים עליכם ביותר. לא לחרוג מ20 שיריםP: תהנו^^

take out

New member
משמע:

את\ה רוצה להוריד שירים של ברי ולהכין דיסק לעצמך, naughty naughty... שאלה קשה, אני אחשוב על זה ואחזור אליך

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifחח קודם כל אני בת:|

דבר שני, לא, אני רציתי להחיות קצת את הפורום. P:

n e t a18

New member
דווקא נשמע לי מגניפ

אז אני מזמינה ממך דיסק תשלחי לי אותו=) ככה: החיים שממול יהלום הזיות הפוך רעש לבן שתי פנים גליה מפנה מקום עיר של קיץ אמונה עיוורת לחץ האיש שבקיר חלליות כמה יוסי כמעיין המתגבר וזהו נראה לי כי כמה שירים אפשר להכניס לדיסק?אלא אם כן את עושה דיסק אמ.פי אז הרשימה תהיה יותר ארוכה תעדכני אותי=) -נטע-

take out

New member
בוא נראה

מפנה מקום חלליות נגעיות עבדים מנהרת הזמן שתי פנים אני רוצה מדבר כמה יוסי נפתלי הדג הדמעות של לילי 77 עיר של קיץ סימנים של חולשה הכל או כלום Sea Song בסוף של יום על המשמרת תחת אש בשבילך עד כלות

Drorrrrrr

New member
בקלות

1. רעש לבן 2. עבדים 3. אבק בנעליים 4. שוב שיגעון 5. נכנע לך (בהופעה, מהאוסף) 6. כמה יוסי 7. תני לי מקום 8. אמונה עיוורת 9. ים המלח 10. עצבות 11. אין קץ לילדות 12. חם על הירח 13. עיר של קיץ 14. Sandanya 15. ברז'יט ברדו זה לא פשוט 16. באוויר (בהופעה, האוסף) 17. בין החדרים 18. ניצוצות 19. חלליות 20. יש, יש, יש

Drorrrrrr

New member
אויש שכחתי את "על המשמרת" בכלל

אז תורידו את יוסי ותוסיפו את "מועדון החולמים" [על צדק].

אני אנסה...../images/Emo194.gif

1. שתי פנים [אקוסטי!!] 2. עיר של קיץ 3. מנהרת הזמן 4. שה לה לה 5.מפנה מקום 6. מונסון 7.לחץ 8.כמה יוסי 9. חלליות 10.חם על הירח 11.יום הולדת [עם אינפקטד משרום] 12.השומר של הגן 13.אמונה עיוורת 14. 77' 15.אין קץ לילדות 16.ולס עם מטילדה 17.חלום כחול 18.הדלת 18.הפוך 20.על המשמרת [חייבת להוסיף עוד 2! אמריקה ונעליים] די זה היה קשה! ;[

Negative one

New member
היה קשה אבל לבסוף:

1.רעש לבן 2.נגיעות 3.שוב שגעון 4.בואי הביתה 5.רוח חדשה 6.על המשמרת 7.ניצוצות 8.עוד חוזר הניגון 9.כמה יוסי (בהופעה,מהאוסף) 10.השומר של הגן (בהופעה,מכהשגיטרה...) 11.אם הייתי 12. רועד 13.להתעורר 14.כל הפיל 15.ghosts can't ran 16.עיר של קיץ 17.הזיות 18.החיים שממול 19.לייפציג-ברצלונה 20.ריבונו של עולם

Big bear

New member
ננסה, כי זאת ברה P:

1. עוד חוזר הניגון 2. שוב שיגעון 3. רואים שלא רואים 4. 77 5. נכנע לך 6. בעל זבוב 7. סרט 8. באים אותך לקחת 9. החיים שממול 10. יש יש יש 11. ריבונו של עולם 12. מנהרת הזמן 13. עיר של קיץ 14. חבל שאת לא 15. אבק בנעליים 16. אין קץ לילדות 17. כמה יוסי 18. נגיעות 19. יומולדת 20. למעללההההה זה דיי קשה :X לילה טוב

shinyboots

New member
הבחירה שלי

הדמעות של לילי כמה יוסי בשבילך ריבונו של עולם נגיעות רגעים(אקוסטי) ברז'יט ברדו (הופעה) חלליות עבדים מונסון חם על הירח ghosts cant run away misunderstanding להתעורר מועדון החולמים על המשמרת לייפציג, ברצלונה הדלת יום הולדת השומר של הגן בסדר כזה או אחר, זאת התשובה

shinyboots

New member
שכחתי

את החיים שממול אז זה במקום הדלת.דרך אגב אם מישהו ראה את הקליפ של "הדלת" אני הילד שמנגן בצ'לו

יהיה קשה ננסה

הסדר לא מחייב 1.רעש לבן(לייב\זהר פרסקו) 2.עבדים 3.החיים שממול 4.עוד חוזר הניגון 5.באוויר (מהלייב כמובן) 6.למעלה 7.מועדון החולמים על צדק 8.להתעורר 9.Dedicated 10.אגם ענקית 11.הפוך 12.ים המלח 13.ניצוצות (לייב\אקוסטית) 14.חם על הירח 15.בין החדרים 16.יהלום 17.מדבר מהלב 18.אל נעלמים 19.האחר 20.נכנע לך במקום ה21: INNER STATION

הדיסק שלכם

הבחירה שלי היא: 1) ערב חולה (הכל או כלום) 2) נמפה (הכל או כלום) 3) הזיות (סימנים של חולשה) 4) אוחתכ בייבי (חם על הירח) 5) 77' (חם על הירח) 6) ככה זה (נגיעות) 7) החיים שממול (נגיעות) 8) עוד חוזר הניגון (נגיעות) 9) מונסון (האחר) 10) האחר (האחר) 11) עיר מקלט (האחר) 12) אין קץ לילדות (בהופעה) 13) כמה יוסי (אקוסטי) 14) מדבר מהלב (11 א') 15) בבוקר של קטיפה (סיפורים מהקופסא) 16) FOREIGN AFFAIR} -GHOSTS CAN'T RUN AWAY ) 17) הפוך (1900?) 18) אגם ענקית (1900?) 19) כשתבוא המלחמה (כשהגיטרה מנסרת את הלילה) 20) בסוף של יום (על המשמרת) * מה עם שירי בונוס? ערב נעים אילנית

למעלה