|Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo180.gif|Summer Game../images/Emo180.gif

ברוכים הבאים למשחק הקיץ - העונות המתחרות!! (אני מרגיש כמו איזה מנחה אינפנטילי בערוץ הילדים)
העונות שיתחרו נגדן הן העונות להן נתתם את מספר הקולות הרב ביותר בסקר שנערך:
Seaeson 2 Vs. Season 4
כללי המשחק: 1. כל פעם יתחרו אחד נגד השני הפרקים לפי סדר כרונולוגי. לדוגמא - 408 נגד 208. 2. כל חבר (או חברת) פורום צריך (או צריכה) להצביע להפרק האהוב עליו (רבאק!! מעכשיו אני כותב בלשון זכר מטעמי נוחות וחוסר כוח לכתוב בסוגריים בלה בלה בלה), ורצוי לפרט למה בחרת בפרק, מה אהבתם בו (המשחק, השירים, הדיאלוגים, וכו'). 3. רק לי מותר לפתוח את המשחק. כי..ככה. דיקטטורה.
4. המשחק ייערך פעמיים בשבוע. ממ...זהו. אם ניזכר בעוד משהו אני אוסיף. אז נתחיל במשחק? כן
אם יש שאלות - במסר\פורום\אייסיקיו. 174278591 מסנג'ר אין לי. כי...ככה.

DAN1EL

New member
201 - The Kiss

תקציר הפרק: After their first, wildly passionate kiss, Dawson and Joey fall prey to the all-too-normal insecurities and uncertainties that accompany the death of a platonic relationship and the birth of a romance. On top of it all, Joey needs to make an immediate decision on whether to not to go to France, and a grief-stricken Jen keeps looking to Dawson for support in the wake of her grandfather's death. It all seems as if the deck is stacked against the new couple. Meanwhile, Pacey meets new girl in town, Andie McPhee, who gives the wiseacre a taste of his own medicine after he masquerades as a police officer. And, Mitch visits a divorce lawyer without telling Gale, who blindly believes that they're headed for a complete reconciliation. ובעברית בקצרה: (לפי מה שאני זוכר מהפרק, לא תרגום) דוסון וג'ואי מתנשקים ומתחילים מערכת יחסים בתור זוג.
ג'ואי מחליטה להישאר בקייפסייד עם דוסון ולא לטוס לצרפת. סבא של ג'ן נפטר והיא מגיעה לבית ספר מדוכאת, ומחפשת תמיכה מדוסון. פייסי מחמצן את השיער ופוגש באנדי מקפי, נערה חדשה בבית ספר, וחושב שהיא בפוזה של עשירה. הוא מתחזה לשוטר תנועה שתופס אותה והיא מתחננת שלא ישלול לה את הרישיון. אחר כך היא מגלה שהוא שיקר, כועסת עליו והוא עליה ואז הם משלימים ומתחילה ידידות...

DAN1EL

New member
..

כדי להצביע לפרק הזה שרשרו להודעה שמעלי (עם תקציר הפרק) את האייקון
זה יהיה תמיד האייקון של העונה השנייה

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif

זה היה פרק כל כך יפה
אני זוכרת באיזה התרגשות ישבתי לצפות בו! (אני גם זוכרת את התאריך- השביעי למרץ 99'!) אחרי כל העונה הראשונה שהיו רמיזות ואחרי הנשיקה של הפרק האחרון לעונה הראשונה, זה היה כל כך נחמד לראות את דוסון וג'ואי בתור זוג. בעיקר אהבתי את ה"שיחה כחולה" שהיתה להם במזדרון, ואת השיחות במקביל של ג'ואי ובסי ודוסון ופייסי (תקר בגלגל ומספרה בהתאם) על הנשיקה
בעיקר אהבתי את הקטע הצרפתי בסוף הפרק, שדוסון תיאר לג'ואי את כל הדברים הצרפתיים שיש בקייפסייד
ואנדי ופייסי היו כל כך חמודים! זה אחד הפרקים האהובים עליי ואני מעדיפה אותו בהרבה על 401, לכן אני בוחרת בו.

Dawson girl

New member
אלוהים אלוהים אלוהים ../images/Emo122.gif

מסדרון!!!! עכשיו כולם יסקלו אותי למוות
אשמתי שיש לזה הידמות קולית אז אומרים מזדרון??

DAN1EL

New member
../images/Emo79.gif

גם אני בוחר בפרק המדהים הזה. אחלה פתיחה לעונה טובה מאוד (לא כמו קודמתה, אבל בכל זאת). אהבתי את הטקסטים (גם את הדיאלוג של דוסון וג'ואי בסוף על הנדנדה), את הדמויות, את הכל. אחלה פרק
רק היה לי קצת קשה להתרגל לשיר הפתיחה החדש ולתסרוקת של ג'ן
אבל אהבתי וגם התרגשתי מאוד, וגם אני זוכר שזה היה במרץ, כי תמיד העונות של דוסון קריק היו חוזרות במרץ, שזה החודש שנולדתי בו, אבל זה אף פעם לא יצא ביום הולדת שלי...:)

גל1234

New member
../images/Emo79.gif

בגלל הקטעים של אנדי\פייסי שהיו כל כך מעולים - וכמובן בגלל החמשיר של פייסי על קריסטי (זה השם ?)

shira245

New member
../images/Emo79.gifדפנטלי.

פרק אידיאלי לכל הדוגפילים. פרק שמראה בצורה כ"כ פשוטה וטהורה מהי אהבת נעורים ואת היופי והכיף שבה. ואם זה לא מספיק,אז יש גם את אנדי ופייסי שהם לא היו רק זוג נפלא אלא גם מוכיחים את התיאוריה של הפכים נמשכים זה לזה. בקיצור,פרק נפלא,עונה נפלאה:) *נוסטלגיה*

גל1234

New member
ברור לך שבמציאות זה לא נכון?

הפכים ממש לא נמשכים זה לזה... לפחות מניסיון שלי

LillipooT

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif

למרות שאני מאוד אוהבת את פייסי וג'ואי כזוג, והם היו חמודים בפרק 401.. אני בוחרת בפרק 201
בתקופה הזאת כל כך רציתי שדוסון וג'ואי יהיו כבר ביחד.. ואחרי העונה הראשונה המדהימה והנשיקה המקסימה בסוף, כל כך חיכיתי לעונה השנייה! הפרק הראשון לעונה היה ממש יפה לדעתי.. גם אני מאוד אהבתי את הקטעים עם פייסי ואנדי, בכלל הקשר שלהם לכל אורך העונה היה אחד הדברים המוצלחים בה לטעמי. דוסון וג'ואי היו חמודים למדיי.. והבעייה היחידה הייתה באמת.. התספורת של ג'ן, שלא החמיאה לה במיוחד..
בכל מקרה - יופי של פרק!

shira245

New member
והשירים שהושמעו בפרק-

[(כי בעצם,איך אפשר לתאר את דוסון בלי השירים שהושמעו בפרקים?!), (ודניאל,אז מה עם אתה דיקטטור?!אני מהפכנית.ואני לא מאמינה במשטר דיקטטורי אז מותר לי
) השירים:
Beth Nielsen Chapmen-Say Goodnight..Not Goodbye
Fastball-Out Of My Head
Birds Of A father-Pish
Nowhere Blossoms-Swallow
Hether Nova-London Rain
John Hiatt-Have A Little Faith In Me

DAN1EL

New member
לא אמרתי שאסור ../images/Emo12.gif

אפילו רצוי לפתח דיונים על הפרקים וכו'.. ובאמת היו שירים יפים בפרק הזה...

../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

היה לי מאוווד קשה להחליט!!! אבל בחרתי בפרק הזה כי ממש חיכיתי לראות את ג'ואי ודוסון כזוג אז,וכי הם היו ממש חמודים!!! וגם אנדי הגיעה! גמני מאוד אהבתי את הקטע של "הבוקר שאחרי" שג'ואי ובסי דיברו תוך כדי שהן מחליפות גלגל ופייסי ודוסון דיברו במספרה! ולסיום: There once was a girl named-a Kristy, the thought of her nude makes me misty, a night on the town, we'll both go get down, by the end of the date she'll have kissed me

../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

באיזה ימים יהיה המשחק? כי אולי נגיד יום לפני נעשה שרשורים של הפרקים כדי שנוכל להיזכר בפרק??

DAN1EL

New member
401 - Coming Home

תקציר הפרק: Episode #401 - "Coming Home " Joey and Pacey return from a blissful and romantic summer traveling the east coast aboard Pacey's boat, the "True Love." Now they have to face their senior year at Capeside High and before classes begin, they must confront their friends and the one question that's on everyone's minds…Did they or didn't they? Regardless, a lot has changed and the lovers wonder if Capeside was better off without them. Dawson has every intention of avoiding the happy couple forever, but Jen orchestrates an encounter between them at an end of summer party. While struggling with the fact that her boyfriend, Henry, has suddenly been sent away to school, Jen helps Dawson realize that he must confront his feelings and his friends' relationship sooner or later. While all may not be forgiven, the bond between Dawson and Joey has not yet been forgotten. Meanwhile, Pacey's life is shaken up when his sister, Gretchen (Sasha Alexander), returns to Capeside and Andie gets a lesson in authentic French kissing from an exchange student (Jason Daniel Roberts, "The Real World's" Danny). ובעברית בקצרה: פייסי וג'ואי חוזרים לקייפסיד מהפלגה בספינת "טרו לאב" בה שהו כל הקיץ. הם זוג עכשיו ועדיין לא התעמתו עם דוסון מאז. פייסי וג'ואי נאלצים להתמודד עם השאלה של כולם - האם הם שכבו (הם לא). ג'ן מאלצת את דוסון להתמודד איתם וזה לא נגמר הכי טוב.. אנדי מתחילה רומן חדש ופייסי נאלץ להתמודד עם אחותו הגדולה, גרטשן, אהבת ילדותו של דוסון, שחוזרת לקייפסייד. * נעזרתי באתר הרשמי. * כדי להצביע לפרק הזה שרשרו לכאן את האייקון

../images/Emo41.gif ../images/Emo66.gif

החלטה קשה מאוד, שניהם פרקים מדהימים, אבל אני בוחרת ב-401. זה היה פרק מצוין שפתח עונה מצוינת. העונה האהובה עלי. אני בוחרת בו בגלל ג'ואי ופייסי, ובגלל סצינת הסיום המדהימה והשיר המקסים - this year's love. פרק שראיתי אין ספור פעמים, ואף פעם לא נמאס לראות אותו שוב.

shira245

New member
רשימת השירים של הפרק הזה-

-"AM Radio" - Everclear
-"Souvenirs" - Mary Beth Maziarz
-"This Years Love" - David Gray
-"Theme From Jaws" - John Williams

יו! איזה החלטה קשה!!!../images/Emo105.gif

אני אצפה עכשיו בשני הפרקים כדי להחליט!!!

למעלה