Leen TaLL

New member
בהחלט "המספריים של אדוארד"

משחק מדהים...מהרגע הראשון שראיתי את "אדוארד" הבנתי אותו..מיהו מהו ומהו מרגיש...מה ג'וני משחק.. הוא שיחק פשוט מעלף דמות לא מציאותית במיוחד אך עם זאת הכי מציאותית שיש...אם הבנתם למה התכוונתי קיצ זוהי בחירתי!

Bubbles Depp

New member
במספריים של אדוארד זה גם נכון

זה דווקא ממש נכון כי אפילו שהוא בקושי דיבר הפנים והתנועות שלו שיקפו את מה שהוא מרגיש... די איזה סרט עצוב אוף!!

../images/Emo45.gif

יש לו שם גם מעט טקסט ורוב הרגשות שלו (והמשחק) מועבר דרך הבעות שלו ותנועות הגוף ומי שחושבת שזה דבר קל לעשות טועה. זה ללא ספק העבודה הכי טובה שהוא עשה. הסרט הזה גורם לי להיות כל כך רגישה חחח...

מיצי007

New member
הממממ המממ בואו נראה

תראו,יש איזה שניים שלושה סרטים שלא ראיתי עדיין.... אבל אני בהחלט יכולה להגיד שנכון,אין מה לעשות ג'וני שיחק הכי טוב את כל התפקידים שהוא עשה עד עכשיו... ושימו לב לשאלה שהיא שאלה,תפקיד שידוע מראש שלא היה קל לשחק אותו-לא את התפקיד שהכי אהבתן..... המספריים של אדוארד לדוגמא זאת דוגמא בהחלט טובה,תפקיד שממש לא קל לשחק אותו-חצי מהתפקיד הוא אילם ותלוי בהבעות הפנים של השחקן! אז אני יכולה להגיד שזאת הבחירה שלי יחד גם עם אד ווד,כדי לקלוט את הטירוף שהיה לבמאי הזה ולשחק אותו בדיוק עד הטיפה האחרונה זה פשוט מדהים מה שג'וני הצליח לעשות... שאני וניקול ראינו את הסרט ביחד לא הפסקנו להתפקע רק מהפרצוף הזז שלו בתפריט וההבעות פנים.....

*עושה חיקוי של אד ווד עם החיוך*

התפריט כל כך קרע אותי!!!! מה שכן באד ווד לא הייתה לו בידיוק יד חופשית בעיצוב של הדמות כי זה מבוסס על סיפור אמיתי אז הוא צריך לשחק אותו כמו שהוא היה וזה הרבה יותר קשה מלאלתר

chompi2

New member
טוף אני אענה גם לסקר שלי

במספריים של אדוארד אפקורס!

in love2

New member
בדיוק לפני כמה ימים ...

ראיתי עוד פעם את המספריים של אדוארד וזה כל כך יפה !! הוא פשוט בן אדם מוכשר! אני בכיתי בקטע (מי שראה) כשהוא מפיל על וינונה את חתיכת העוף ואז מתחיל להצטער גם כשהיא נכנסה לחדר ונבהלה ממנו והוא ברח וכשהחבר שלה פרץ בזכות אדוארד לבית שלו(נצלנים מגעילים לא מגיע להם בכלל לעמוד ליד אדוארד) . הוא בכלל לא מדבר וזה כל כך קשה להביע רק בהבעות פנים . טוב סליחה כתבתי יותר מדי והתשובה שלי.... המספרים של אדוארד בהחלט !!!

אני גם מסכימה למספריים של אדוארד

מדהים. בחיים לא הייתי מסוגלת לשחק כ"כ אמין כמו שהוא שיחק את זה. רואים שהוא פשוט עזב ל-ג-מ-ר-י את ג'וני בחוץ והפך לאדוארד למשך הסרט. מדהים.

לא ממש...

בסטודיו למשחק ובכתבה איתו הוא אמר שבכל דמות שהוא משחק יש ג'וני כי אחרת הוא לא היה משחק אלא משקר. אבל כן ג'וני יוצר דמויות שונות בכל סרט בו הוא משחק. הוא פשוט בעל כל כך הרבה צדדים באישיותו

לא ממש הבנתי

אפשר להבין את מה שהוא אמר בכך שהוא לוקח איתו לדמות חלק כלשהו ג'וני, או שהוא לא עוזב לגמרי את ג'וני. זה לא אותו דבר, קצת קשה לי להסביר. בכל אופן אני התכוונתי בזה שהוא הצליח לעזוב את ג'וני, אבל לאו דווקא לא לקחת שום פאן מאישיותו כדי לשחק את הדמות. אם יהיה לי ניסוח יותר טוב אני אסביר אח"כ.

אם יש בו פאן מג'וני

זה אומר שעדיין לא עזב את ג'וני כי יש בתוכו קרטוב ג'וני. זה לא כזה מסובך. מה שהוא אמר זה שכל דמות יש בה חלק שהוא מהאישיות שלו כי אחרת זה לא משחק אלא שקר ושהוא מזדהה עם כל הדמויות.

זהו שזה לא מה שהתכוונתי להגיד

תמיד שחקן ייקח מתוכו משהו כדי להזדהות עם הדמות, אבל הסוד הוא לקחת את הקורטוב הזה בלי כל החלקים האחרים, בלי שיהיה קשר לאופי הכללי של ג'וני, וזה, לפי דעתי, מה שג'וני הצליח לעשות עם אדוארד

את לא הבנת אותי

וזה לא נכון לא תמיד שחקנים לוקחים משהו מתוכם, יש הרבה פלצנים בעולם הזה שיגידו ככה וככה והרבה שחקנים גרועים ומזויפים . אני לא אמרתי שג'וני מכניס את כל כולו לתוך הדמות אמרת שזה חלק באישיות שלו ומן הסתם אם זה חלק מהאישיות שלו יש קשר לאופי שלו. אם הוא מכניס משהו ואין קשר אז את סותרת את עצמך כי אז הוא כאילו לא מכניס משהו מתוכו.

אגב המספריים של אדוארד-

למי שגרה בי-ם יש בסינמטק ב-18 ליוני פעמיים טים ברטון- אדוארד וסיפורי דגים. איזה כיף שנגמרות לי אז הבגרויות!! וציטוט נחמד מתוך החוברת של הסינמטק: "כאן,כך נראה, הצליח ברטון להגיע לשלמות ססגונית....הדמות הראשית שכולה אלגוריה לתום ולפגיעות של הנעורים.. מצליחה לגעת ללב בזכות הופעתו המדוייקת של ג'וני דפ (רק שהמבקרים באיוולתם שכחו להתפעל 'כיממילא לא היו לו הרבה שורות דיאלוג'"

המבקרם שכחו להתפעל משום

שזה בין הסרטים הראשונים שהוא עשה והוא היה אז צעיר והכירו אותו רק כטום הנסון הטין איידול מ21 ג'אמפ סטריט

MichalDepp

New member
אין כמו..

אין פשוט אין ולא יהיה סרט יותר טוף ומרגש כמו המספריים של אדוארד. זו גאוניות צרופה של בורטון ומשחק מדהים של דפ. שילוב מנצח,הנראה גם בסליפי הולו ובאד ווד,רק שאד ווד לא הצליח כל כך.

למעלה