chompi2

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif../images/Emo135.gif../images/Emo178.gif

טוב החלטתי לשאול שאלהה כי לא נפתחים הרבה דיונים במיוחד אז מקווה שיצא מזה דיון נורמלי *באיזה סרט לדעתכם ג'וני שיחק בו הכי טוב כאילו תפקיד שלא בדיוק קל לשחק אותו והוא שיחק את זה כאילו זה הוא באמת?*

Bubbles Depp

New member
באיזה לא?!?!

כמובן בתור ג'ק וגם בתור מדמואזל איכבוד הקטנה! חחח לא יודעת אלה ממש נראים לי פסגת המשחק!

המספריים של אדוארד

הוא שיחק שם יותר טוב מכל סרט אחר שהוא אי פעם שיחק בו. ולא לא כג'ק ספארו ג'ק דמות טובה ומשחק מצויין אבל הוא שיחק פי 948463789676873 יותר טוב ויותר רציני במספריים של אדי. וגם באד ווד ומי שראתה את הסרט יודעת על מה אני מדברת.

והגברת רוצה להוסיף

שגם כויליאם בלייק באיש מת וסאם בבני וג'ון
אויש הדמויות האהובות עליי טוב דיי ז ה קשה לבחור מתי ג'וני לא משחק טוב?!

WallFlower

New member
היה היום אד ווד!

היה היום אד ווד! ואני גם חושבת שאת העבודה הכי טובה שלו הוא עשה באד ווד...וגם במספרים...אלה הסרטים הכי טובים שלו לדעתי...

וכמובן שהוא עבד בשניהם עם ברטון ../images/Emo13.gif

אין טים מוציא את כל הטוב שבג'וני רואים שהזוג מאוהב אחד בשני אנושות אחרת הם לא היו עושים את ההכי טוב שלהם אחד בשביל השני. בטח וילי ואנקה הולך להיות כל כך טוב!!!

WallFlower

New member
הוא הולך להיות מצוין!

והם ליהקו עוד ילדים! אני רוצה שזה יצא כבר!

moran14h

New member
חח נכון

גם טים הציע לג'וני כמה פעמים לצאת איתו..
ג'וני סירב..
כמה חבל..הם היו יכולים להיות מושלמים ביחד (וכל אחד לחוד
).

../images/Emo123.gifכן

ואני וג'וני ניקח את השוט ונצליף בו קצת בשביל בידור ואז נצא לרכיבה על גולדן איי הקשיש

MooMooSheep

New member
את צודקת...../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo177.gif

אדוארד...
חיבוקי...

המספריים של אדוארד

הוא שיחק שם יותר טוב מכל סרט אחר שהוא אי פעם שיחק בו. ולא לא כג'ק ספארו ג'ק דמות טובה ומשחק מצויין אבל הוא שיחק פי 948463789676873 יותר טוב ויותר רציני במספריים של אדי. וגם באד ווד ומי שראתה את הסרט יודעת על מה אני מדברת.

Eowyn of Rohan

New member
למה אני לא עושה 'תצוגה מקדימה'?

*יש יותר מידי דמויות שהוא שיחק בצורה הטובה ביותר.

למעלה