../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

yotem 17

New member
הו, פריטי!../images/Emo83.gif

חדר יפה D: אולי אם יהיה לי כוח אח"כ אני גם אראה את החדר שלי

Lost Lullaby

New member
כי מבחינה דקדוקית לא קיים כזה דבר

יש נקודה אחת, ויש שלוש. אין שתיים ואין ארבע ואין שומדבר אחר... זה בערך כמו לכתוב "אני ילך" במקום "אניאלך", רק שזה הרבה יותר מצחיק לי בעין

*לא קשור לחיים*

"הפנימו" זה פועל בציווי, ולכן יש לשים סימן קריאה אחריו, ולא נקודה. היי, אני נמרוד.

Freak Mor

New member
מה זה, שיעור לשון? ../images/Emo122.gif

בד"כ שמים סימן קריאה לאחר ציווי, לא חובה. היי נמרוד, אני מור. :]

SweetVenom

New member
מממ שא' לגבי העגיל של איימי

פאק זה לא אוף אבל נוו אין לי איפה לנצל"ש תתגברו :p כןכן.. אני יודעת שהיא הורידה אותו ממזמן וזה.. אבל יש לכם מושג אם היה לה חור אחרי זה בגבה? [XD] אני רוצה שידיד שלי יעשה אבל הוא בוכה לי שהיה לו חור אם הוא יוריד >< אז.. מה אתם אומרים? באמת יש חור? [XD] חחח ותודה לכם בכל מקרה סליחה על הניג'וס XD

yotem 17

New member
לא נשאר חור.../images/Emo83.gif

היה לי פירסינג בגבה מכיתה ח', אחרי שנתיים נאלצתי להוריד, לסתום אותו ולעשות חדש. חיכיתי חודשיים ועשיתי בדיוק באותו מקום, כי החור נסתם אחרי שבוע. מה שכן, אצל כל בן אדם זה ייסתם אחרי זמן מסויים, חלק שעה, חלק יום וחלק שבועיים.

../images/Emo207.gifעזרה...

נכון שיש בDVD במאחרוי הקלעים את הקטע הזה של המעריצים? שיש המון תמונות של אנשים שיש להם קעקועיי אוונסנס, בגדיי אוונסנס והמון מעריצים :S מישהו יודע מתי זה או יכול למצוא לי את הקטע הזה? זה ממש דחוף... תודה!

למעלה