גם בתוכנית קראו לה בווין, לא?
1 1ניקי1 New member 19/7/06 #20 ../images/Emo192.gifאיזה חמוד בארי../images/Emo70.gif תודה על התמונות!
ע ענבררר New member 19/7/06 #25 ../images/Emo180.gifעוד תמונות של שלושתן../images/Emo180.gif עוד תמונות של שלושתן. פשוט תכנסו לכתובות ותרדו עד שתראו את התמונות האירוע =] תמונות של הילרי תמונות של דניאלה תמונות של בווין
../images/Emo180.gifעוד תמונות של שלושתן../images/Emo180.gif עוד תמונות של שלושתן. פשוט תכנסו לכתובות ותרדו עד שתראו את התמונות האירוע =] תמונות של הילרי תמונות של דניאלה תמונות של בווין
T TAL 8 New member 20/7/06 #31 ../images/Emo207.gif היום בחדשות E הראו את רייצל צובעת את שערה לאדום..(לא שזה ממש מעניין)..אבל היום ספויילרים לגבי העונה ה-4, ו..כן..הבכורה לעונה ה-4 של מגרש ביתי תתקיים בספטמבר בארה"ב..
../images/Emo207.gif היום בחדשות E הראו את רייצל צובעת את שערה לאדום..(לא שזה ממש מעניין)..אבל היום ספויילרים לגבי העונה ה-4, ו..כן..הבכורה לעונה ה-4 של מגרש ביתי תתקיים בספטמבר בארה"ב..
O ortio New member 21/7/06 #44 ../images/Emo207.gif סורי על הבורות או יותר נכון..אני פשוט לא זוכרת כי קראתי כאן בפורום על זה אבל אני לא זוכרת אם יש|סהדגש| או אין|סהדגש| את זה בארץ. <הדיסק> =========>
../images/Emo207.gif סורי על הבורות או יותר נכון..אני פשוט לא זוכרת כי קראתי כאן בפורום על זה אבל אני לא זוכרת אם יש|סהדגש| או אין|סהדגש| את זה בארץ. <הדיסק> =========>
O ortio New member 21/7/06 #45 כןן גם אני הבנתי שההודעה למעלה מלאה הזיות =] קיצור רק לדעת אם יש או אין את הדיסק הזה בארץ וכמובן ששכחתי תמונה אז הנה <זאת השעה>
כןן גם אני הבנתי שההודעה למעלה מלאה הזיות =] קיצור רק לדעת אם יש או אין את הדיסק הזה בארץ וכמובן ששכחתי תמונה אז הנה <זאת השעה>
Y yulo New member 21/7/06 #58 כבר דיברנו על זה.. הינה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1145&msgid=82121732
א איימי אוסבורן New member 21/7/06 #56 ../images/Emo180.gifתמונה שלישית../images/Emo180.gif עם הילארי בורטון השחקנית של פייטון
א איימי אוסבורן New member 21/7/06 #57 ../images/Emo180.gifתמונה רביעית../images/Emo180.gif עם שחקן מ'בנות גילמור'