שאלוןלון

Crazy Motek

New member
עונעע...

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? שרון מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? ממ.. הכל?! בן כמה הוא? 20 האם הוא פנוי או תפוס? ממ.. נראה לי פנוי.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. =\ כמה פעמים יצא לך לראות אותו? 14 כולל הופעות.. אם יצא לך לראות אותו אז היכן? בהופעות ובפגישה אישית.. אחותי אירגנה לי.. ידידה של אושרי.. =) האם דיברת איתו בטלפון? כן היכן הוא גר במקור? מושב זיתן מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? נוליי הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? שרון אדם אושרי ערן ואביחי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? שמחה.. בני כמה חברי להקת הגיים בויז? שרון- 20 אושרי- 18 אדם- 23 ערן- 19 אביחי- 19 אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? ממ.. המושלמים.. אני יודעת.. אני לא יצירתית.. =\\ אבל הם מושלמים!! אין מה לעשותת!! היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? שרון אושרי ואביחי בתל אביב ביחד.. ערן גם בתל אביב.. ואדם.. היו שמועות שהוא עבר לגור עם שרון אביחי ואושרי אבל אם לא אז בפרדסייה.. חח יאפה.. אהבתי את השאלון.. =)(=

lotem atia

New member
עונה אחלה שיאלון

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא?אושי חמי חיים שלי מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?ה=כ=ל בן כמה הוא?18 האם הוא פנוי או תפוס?לפי מה שהבנתי פנוי כמה פעמים יצא לך לראות אותו?2 אם יצא לך לראות אותו אז היכן?בשיר נולד ובהופעה באופקים האם דיברת איתו בטלפון?כן היכן הוא גר במקור?מושב מאור מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?אושי הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז?אושרי(אושרי) אדם(דמדם)ערן (ערנצוק) שרון(נולי) ואביחי(ביחי) איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?את כולם בני כמה חברי להקת הגיים בויז?אושי 18 ערן וביחי 20 נולי 21 ודדמדם 24 או23 אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה?the perfekt boy היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי?בתל אביב וואי אני לא זוכרת אני חושבת ערן אושרי ואביחי ושרון גרים ביחד

ירדוששש

New member
עונה

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? ד'מווווווווווווווש מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? הממ.. הכול בן כמה הוא? 23 עוד מעט 24 כפרה עליוווו האם הוא פנוי או תפוס? לא נכנסתי לו לחיים האישיים , כרגע הוא אומר דהוא פנויי :] כמה פעמים יצא לך לראות אותו? 1 אם יצא לך לראות אותו אז היכן? בבפגישה האם דיברת איתו בטלפון? כןן :] היכן הוא גר במקור? פרדסיה מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? ד'מוששששש הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? אדם , שרון , ערן , אושרי ואביחי :] איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? שמחה בני כמה חברי להקת הגיים בויז? 23 , 20 , 20 , 20 , 18 אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? סטרייט בויז =\ היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? הם גרים בת"א , ואדם[נראלי] אושרי שרון ואביחי ביחד :]

Baruush

New member
../images/Emo20.gif עונההההה ../images/Emo20.gif

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? אדם =] מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? מה לאא...?! בן כמה הוא? 23 :) האם הוא פנוי או תפוס? בטח שפפנויי! מחכה ליי! כמה פעמים יצא לך לראות אותו? אף פעם אם יצא לך לראות אותו אז היכן? רק במצעד.. אבל בהופעה.. האם דיברת איתו בטלפון? לאא =[[ היכן הוא גר במקור? פרדסיהה אבל יש לו דירה בת"א [איפה שאני] מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? דמדםם! הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? רציני כאילו?! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? ה-כ-ל! בני כמה חברי להקת הגיים בויז? ה' ישמור.. אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? לא משנה! היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? בת"א..

miri2102

New member
עונה..

ה-בוי האהוב עלייך הוא? אושי המאמי מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?לשיר חיי מול אלפיי אנשים בהופעה ענקית בן כמה הוא?18 וארבעה חודשים האם הוא פנוי או תפוס? פנוי..לפי מה שהוא אומר כמה פעמים יצא לך לראות אותו? 3 אם יצא לך לראות אותו אז היכן?בת"א הופעות ושיר נולד יש לי פרוטקציות האם דיברת איתו בטלפון? משהו כזה..חח.המבין יבין היכן הוא גר במקור? ההורים במושב מאור והוא מתגורר עם חברי הלהקה בת"א מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?אוש אושי הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז?אושרי(אושי) שרון(נולי) ערן(ערני) אדם(דמדם) אביחי(ביחוש) איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?את כל השירים אבל הכי הרבה כמה אהבה בני כמה חברי להקת הגיים בויז?אוש=18 נולי=21 ערן ואביחי= עדיין 19 אבל עוד מעט יום הולדת אדם=23 וחצי ככה ב9.9 יש לו יום הולדת 24 (נירא לי) אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה?בקסטרית בויז חח..לא יודעת... היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? לפי מה שאני יודעת אוש נולי אביחוש ודמדם גרים ביחד וגם ערן הצטרף עלהם או שהוא כבר גר איתם..

עונה../images/Emo13.gif

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא?אושש מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?אמ.לא יודעת חחחח אבל למות?! אני לא יעשה את זה.. בן כמה הוא?18 וחצי האם הוא פנוי או תפוס?פנוי אני חושבת כמה פעמים יצא לך לראות אותו?פעם 1 אם יצא לך לראות אותו אז היכן?שיר נולד חחחח האם דיברת איתו בטלפון?לא
היכן הוא גר במקור?מושב מאור מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?אוש הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז?ערןמזור הכט,אושרי חמי,אדם יוסף,אביחי לוי,שרון סנדלר איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?הכל! בני כמה חברי להקת הגיים בויז?18-23 אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה?לא ישנה! היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי?ת"א-אוש נול וביח ביח, ערנוש לא זוכרת איפה ואדם..אומרים שהוא עבר לגור יחד עם ביח ביח אוש ונול בת"T.. שאלון נחמד=)

למעלה