שאלוןלון

ortal yosef

New member
../images/Emo180.gif שאלוןלון ../images/Emo179.gif

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? בן כמה הוא? האם הוא פנוי או תפוס? כמה פעמים יצא לך לראות אותו? אם יצא לך לראות אותו אז היכן? האם דיברת איתו בטלפון? היכן הוא גר במקור? מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? בני כמה חברי להקת הגיים בויז? אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? (שאלות לא ממש קשורות חח אבל משעמם)

עונההה=]

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? אדם! מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?כמעט הכל! בן כמה הוא?23 וחצי האם הוא פנוי או תפוס?פ-נ-ו-י כמה פעמים יצא לך לראות אותו?לא יצא=[ אם יצא לך לראות אותו אז היכן?^ האם דיברת איתו בטלפון?גם לא=[ היכן הוא גר במקור?פרדסיה=] מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?דמדם!! או עברי=] הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז?אדם יוסף,ערן מזור-הכט,אביחי לוי,אושרי חמי,שרון סנדלר. איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אל תגידי לי..וכמה אהבה בני כמה חברי להקת הגיים בויז?18-23 אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה?MUSHLAMIM היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי?ת"א.. כולם עם כולם ,לא?

ortal yosef

New member
בגלל שנורא משעמם אני אענה חח

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא? אדמו'ש יוסף. מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? אמממ תלוי חח.. בן כמה הוא? 24 בספטמבר כפרעליו גדול.. האם הוא פנוי או תפוס? פנוי אני מקווה בשבילו חח.. כמה פעמים יצא לך לראות אותו? פעם אחת :\.. אם יצא לך לראות אותו אז היכן? במועדון הדום.. האם דיברת איתו בטלפון? אממ כן גם עם חמתי וחמי (ההורים שלו).. היכן הוא גר במקור? פרדסייה. מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? דמו'שששש.. הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? אדם, אושרי, אביחי, ערן, שרון.. איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? "את האחת".. בני כמה חברי להקת הגיים בויז? 24, 18, 20, 20, 21.. נראה לי :\.. אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? בייבי בויז חח.. היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? ת"א. דמו'שש, שרון, אושרי, ואביחי ביחד. וערן בקרוב עובר אליהם חח.. נראה לי :\ אוףףףף איזה קצת שאלות מי עשה את השאלון הקצר הזה.. בנות שימו שאלונים חח משעמם לי..

עונה..

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא?נולי מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?ה-כ-ל-כימעט הכל חח בן כמה הוא?20 האם הוא פנוי או תפוס?תפוס-הועא בעלי כמה פעמים יצא לך לראות אותו?0000000000000חח אם יצא לך לראות אותו אז היכן?אמרתי שלא האם דיברת איתו בטלפון?לא.. היכן הוא גר במקור?מושב זיתן מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?נולי הבויז בכללי:מ-ו-ש-ל-מ-י-ם מה שמם הפרטי של הבויז?שרון ערן אושרי אביחי אדם איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?כמה אהבה -שימחה בני כמה חברי להקת הגיים בויז?20-18..ו... אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה?לא היו נותנים לי

עונהנהנהנהנה

ה-בוי האהוב עלייך הוא? הבוי?! מאמי בעלי שם [שרון..
] מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו? מה לא היי'תי מוכנה לעשות שאלה יותר פפשוטה.. בן כמה הוא? בן 20 4 חודשים ו- 24 ימים..חח
האם הוא פנוי או תפוס? תפוס חזקק כבר אמרתי שאנחנו נשואים? כמה פעמים יצא לך לראות אותו? פעמיי'ם.. אם יצא לך לראות אותו אז היכן? בשיר נולדד מזמןן.. האם דיברת איתו בטלפון? לאא.. היכן הוא גר במקור? מושב זיתןןןןןןןןןןןןןןן מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו? נוליייי...נוני..ועודד..חח הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז? אביחי,שרון,אושרי,אדם וערן
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? תני לי סיבה ואל תגידי לו בני כמה חברי להקת הגיים בויז? אושרי -18 ערן - 20 [בע"ה...] אביחי - 20 [כע"ה..] אדם - 23 וחצי בערך. והכי הכי חשובבבב - שרון כתבתי כבר למעלה
אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? ממ גיי'ם בויז
אני רגילה.. היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? בת"א כולם חוץ מערן שאמור לעבור אליהם.. זהו? פ'חח טובב..

עונהה=]]

שאלון פרטי על הבוי הכי אהוב: ה-בוי האהוב עלייך הוא?אדם=] מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו?ה.כ.ל [[או לפחות כל דבר שההורים שלי לא התנגדו אליו]] בן כמה הוא?23 וחצי=] האם הוא פנוי או תפוס?פנויי.ץ..כפרעלייוו כמה פעמים יצא לך לראות אותו?3=] אם יצא לך לראות אותו אז היכן?הקרנת בכורה,שיר נולד, הופעה בלוד האם דיברת איתו בטלפון?לא:( היכן הוא גר במקור?פרדסיה מה הכינוי שאת הכי אוהבת לכנות אותו?דמי הבויז בכללי: מה שמם הפרטי של הבויז?אדם יוסף שרון סנדלר ערן מזור הכט אושרי חמי אביחי לוי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? "שמחה" "כשתיתעייפי מהעולם" בני כמה חברי להקת הגיים בויז?לפי הסדר למעלה:עיגלתי טיפה: 23 וחצי 20 וחצי 20 עוד מעט 18 וחצי 20 עוד מעט אם היו נותנים לך לבחור להם שם אחר ללהקה איזה שם היית מכנה אותה? לא יודעת אני צריכה לחשוב=] מה שבטוח זה שהשם "גיים בויז" לא ממש מתאים בעיניי=] היכן גרים חברי הלהקה כרגע? מי גר עם מי? תל אביב,- שרון אושרי אביחי פרדסיה,-אדם רמת גן-תל אביב-ערן

ortal yosef

New member
אבל אמא שלו אומרת שהוא תמיד בת"א

חחח יכול להיות שהיא עובדת עלי חחחח...

ortal yosef

New member
חח זה יקרה כבר מחר..

יאווווו איזה מושלם הג'לל הזה (יוסף (ג'ו)) גרררררר.... הוא היה אצלנו בביצפר

ראית איזה נשיקה הם דפקו??

"עוף ג'לל חתוך את השמיים עוף לאן שבא לך.. רק אל תשכח יש דריה בשמיים גור לך" נקרעתיייייי..חחח מייקל לואיס הזה!! טוב פה זה לא פורום האלופה..חח

ortal yosef

New member
חח היום הוא לא שיחק בכלל..

אבל איזה חתיך הג'לל הזה יאווווו והיא גם יפה אבל איזה שם דפקו לה בסרט דריה עאלק חח והכי מעלף זה דובי איזה מצחיק הוא חחח מה אני לא מושף הורג אותי.. חחחח ראית אתמול את הפרק שעובד הביא ליפית מתנה עאלק לאפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התעלפתי עליו חחחחחח איזה מצחיק זה היה אין יאוווווווווו הרג אותי..

למעלה