עדן לנצח

7ימ1ש

New member
מישהו יודע מה יהיה במקום עדן?

ומה יהיה במקום שחק אותה סטרייט? בית החלומות הזה והסדרה המפחידה שיש עליה פרסומת לא זוכרת איך קוראים לה זה מה שיהיה?

maya567

New member
במקום שחק אותה סטרייט - בית החלומות

ובמקום עדן - אין לי מושג. בחמישי הבא פרק אחרון.

היה פרק פצצה!!

ממש אהבתי! אוווף!! למה דווקא שני הפייבוריטים שלי בהדחה?! למה אדם ולמה קייסי?! הייתי רוצה לראות את וואלס עף! ומאט פשוט הדמות הכי מעצבנת בעולם!

מיטל101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני ממש אוהבת את אדם!!לא רוצה שהוא יעזוב.....אני כל הזמן אהבתי את קאסי עד הפרק האחרון...היא עדיין חמודה אבל לא אוהבת אותה כל כך...ואני גם כל כך שונאת את מאטטטטטטט.....איכסה.....שיעוף כבר...הוא כזה בן ^^^^ אני שונאת אותוווו

7ימ1ש

New member
כן גם ההפייבוריטים שלי בהדחה ../images/Emo7.gif

שהיו בוחרים כבר בוואלאס ולא מגרשים את אדם המסכן הוא סך הכל היה צריך לעזוב עם 10 אלף ולמרות שאני הכי אוהבת את קאסי עדיף שהיא הייתה יוצאת כי היא הרויחה מלא כסף וכבר הייתה בעדן הרבה זמן והוא לא הרויח כמעט כלום מסכן
אבל נדמה לי שהוא ישאר

l u l l y

New member
מאט פשוט יצור מעצבן וגם וולאס

הם משחקים בקאסי ובשונה כמו לא יודעת מה... וקאסי מדהימה אותי כל פעם מחדש שהיא רבה היא מאט היא כל הזמן מתנצלת על דברים שהיא לא צריכה והוא מתייחס אליה כמו לא יודעת מה והיא רודפת אחריו... היא מעצבנת אותי שהיא עושה את זה!! הוא פשוט משחק בה בטירוף!!! ודרך אגב אני חדשה בפורום הזה וגם אני מכורה לסדרות ריאלטי......... אז שלום לכולם!!!

SweeT DeveL

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה הסידרה האהובה עלייך? מה הסידר השנואה עלייך?(אם יש אחת כזאת)

את העדן לנצח עם הפרחים הורודים

פתחת נושא חדש למרות שכבר היה נושא של עדן מבינה כאילו אם ראית פרק של הישרדות ואת מתה לרשום עליו אז תירשמי את זה לנושא קיים כבר של הישרדות זה בסדר את חדשה את עוד תהיי כמונו יותר מאוחר תצעקי על אחרים למה הם לא משרשרים חחח אני עובדה חייהי אני הייתי גרוע האמת בשרשורים לא הייתי אני קצת גרוע בספוילרים חחחחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאני רוצה תמונות../images/Emo110.gif../images/Emo20.gif

מעדן לנצח
אני ממש ממש רוצה תמונות של ליז וקלאודיה
אולי עושה להם מיני אתר
אני חייבת מהפרק שקלאודיה לונדון עם הקפוצונים בצבע תכלת וורוד. פליז אם למישהו יש מצלמת אינטרנט או כרטיס טלויזיה שיצלם
. אני יתן משו למי שיביא לי

Boran

New member
אני רוצה שתשרשרי

אני ממש ממש רוצה שתשרשרי למקום המתאים

ח

חציל לעזאזל

Guest
חחח

מה תתני לי אם אני יביא לך? אני חושב משהו בסגנון קשירות ואזיקים עם פרווה מתאים לך? סתם סתם שלא יקפצו עלי פה איזה 7 פמיניסטיות

למעלה