אני ממש אוהבת את אדם!!לא רוצה שהוא יעזוב.....אני כל הזמן אהבתי את קאסי עד הפרק האחרון...היא עדיין חמודה אבל לא אוהבת אותה כל כך...ואני גם כל כך שונאת את מאטטטטטטט.....איכסה.....שיעוף כבר...הוא כזה בן ^^^^ אני שונאת אותוווו
שהיו בוחרים כבר בוואלאס ולא מגרשים את אדם המסכן הוא סך הכל היה צריך לעזוב עם 10 אלף ולמרות שאני הכי אוהבת את קאסי עדיף שהיא הייתה יוצאת כי היא הרויחה מלא כסף וכבר הייתה בעדן הרבה זמן והוא לא הרויח כמעט כלום מסכן
הם משחקים בקאסי ובשונה כמו לא יודעת מה... וקאסי מדהימה אותי כל פעם מחדש שהיא רבה היא מאט היא כל הזמן מתנצלת על דברים שהיא לא צריכה והוא מתייחס אליה כמו לא יודעת מה והיא רודפת אחריו... היא מעצבנת אותי שהיא עושה את זה!! הוא פשוט משחק בה בטירוף!!! ודרך אגב אני חדשה בפורום הזה וגם אני מכורה לסדרות ריאלטי......... אז שלום לכולם!!!
פתחת נושא חדש למרות שכבר היה נושא של עדן מבינה כאילו אם ראית פרק של הישרדות ואת מתה לרשום עליו אז תירשמי את זה לנושא קיים כבר של הישרדות זה בסדר את חדשה את עוד תהיי כמונו יותר מאוחר תצעקי על אחרים למה הם לא משרשרים חחח אני עובדה חייהי אני הייתי גרוע האמת בשרשורים לא הייתי אני קצת גרוע בספוילרים חחחחחחחח