beauty היחידה
New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif עדן לנצח../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif
ברוק עזבה, היא באמת היתה נואשת. חבל על הזמן.. כל הקטע עם השוחד וכל החרא הזה בתכלס אני מרחמת עליה היא אחלה מסכנה אבל הפתיע אותי לראות אותה בטקס גיקוש מחובקת עם....
מאט!!!
כאילו, סבבה הבנו שאת נואשת- אבל לחבק את מאט? איזה ביזיון. חוצמזה... שלפי דעתי למאט יש שיני סוס
שיעשה גשר
כשיצא מעדן עם כל הכסף שלו, אתם לא חושבים??? וקאסי, מה לעזאזל היא עושה איתו??? אוף.. גם לה לא ממש חסר עם השיניים (היא ירשה אותה מ מיסס. אמא שלה) אבל היא ממש
מותק של בחורה. מסכנה אני מרחמת עליה..... רגע עם מי היא תהיה עכשיו בזוג? הגירוש הבא הוא בזוגות, לא?< אוף איזה בעסה לראות שכל הבנים שמה כאלה חארות, כאילו--גם אדם, אדם רצה את הכסף של ברוק? הוא היה נראה חמוד, לא? או שהוא עשה פוזה על וואלאס??? וואלס הזה, אני לא מבינה מה נסגר איתו. הוא חתיךךךךךךךךך, אבל מנ-מניאק! חחח איזה מצחיק שזוהר אמר לטנצר מנ מניאק בשיר שלנו!!
(מה הקשר?!) טוב לא משנה תהנו היום בפרק בלילה אני אראה שידור חוזר אני לא בבית היום ותכתבו לי מה היה... פליייייייייז!! תודה
חמודים!!!!!!!!!!!!!!!
מואאאאאאאאאאה
!!!!!
ברוק עזבה, היא באמת היתה נואשת. חבל על הזמן.. כל הקטע עם השוחד וכל החרא הזה בתכלס אני מרחמת עליה היא אחלה מסכנה אבל הפתיע אותי לראות אותה בטקס גיקוש מחובקת עם....