עדן לנצח

../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif עדן לנצח../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

ברוק עזבה, היא באמת היתה נואשת. חבל על הזמן.. כל הקטע עם השוחד וכל החרא הזה בתכלס אני מרחמת עליה היא אחלה מסכנה אבל הפתיע אותי לראות אותה בטקס גיקוש מחובקת עם....
מאט!!!
כאילו, סבבה הבנו שאת נואשת- אבל לחבק את מאט? איזה ביזיון. חוצמזה... שלפי דעתי למאט יש שיני סוס
שיעשה גשר
כשיצא מעדן עם כל הכסף שלו, אתם לא חושבים??? וקאסי, מה לעזאזל היא עושה איתו??? אוף.. גם לה לא ממש חסר עם השיניים (היא ירשה אותה מ מיסס. אמא שלה) אבל היא ממש
מותק של בחורה. מסכנה אני מרחמת עליה..... רגע עם מי היא תהיה עכשיו בזוג? הגירוש הבא הוא בזוגות, לא?< אוף איזה בעסה לראות שכל הבנים שמה כאלה חארות, כאילו--גם אדם, אדם רצה את הכסף של ברוק? הוא היה נראה חמוד, לא? או שהוא עשה פוזה על וואלאס??? וואלס הזה, אני לא מבינה מה נסגר איתו. הוא חתיךךךךךךךךך, אבל מנ-מניאק! חחח איזה מצחיק שזוהר אמר לטנצר מנ מניאק בשיר שלנו!!
(מה הקשר?!) טוב לא משנה תהנו היום בפרק בלילה אני אראה שידור חוזר אני לא בבית היום ותכתבו לי מה היה... פליייייייייז!! תודה
חמודים!!!!!!!!!!!!!!!
מואאאאאאאאאאה
!!!!!

elenwee

New member
עזרה-עדן לנצח

מישהוא יכול למצוא לי תמונה של אדם? אני פשוט רוצה לעשות השוואה בינו לבין קולין פארל...

עדן לנצח ועוד משוווו..,!! ../images/Emo13.gif

א' חזרתי מחו"ל מזמן (ביום שני שעבר) אבל הייתה בעיה במחשב..
לא נורא.. עכשיו ראיתי כי הקליטו לי את הפרקים שהיו בשבוע שהאימהות באו לביקור.. ואת הפרקים של אתמול ראיתי את הראשון והשני ונרדמתי
חחח התעייפתי ראיתי מלא דברים שהקליטו לי
חחח אז יש לי שתי בקשות בבקשה
אתם יכולים להגיד לי מי עף בכל פרק שהיה שבוע שעבר
ניראה לי באחד מהם ברוק? את השאר אני לא יודעת... בבקשה
עכשיו.. מה הסוד של ליז?! ועכשיו למה שאני חושבת על קאסי: טיפשה, מפגרת, אידייוטיתתתת !! כאילו היא לא רואה ?! מאט רוצה אותה רק בשביל הכסף! הוא אפילו אמר (בפרק אם החסינות ניראה לי) שאם היא נותת לו את החסינות הוא ינסה להעיף אותה ! גאד דמאטטט ! איזה חמורה !!!
! ולמה אף אחד לא אומר לה ?!
יש לה ממש "הרבה חברים" בעדן.. בקיצורר קאסי סתומה !! כמה כייף לחזוררר
חח תענו לי בבקשה
אור

natali406

New member
נכון

נכון! קאסי ממש סתומה!!! אני לא ראיתי מיום רביעי מה היה?

אממ.. אז ככה:

היה כזה טוויסט שהחברים שבעדן צריכים לבחור את מי להעיף: ברוק
קלודיה
או ג'ורדן, והמתמודדים שהיו בלונדון היו צריכים להעיף את אחד ממי שנמא בעדן - האלה שבלונדון בחרו בשונה והאלה שהיו בעדן בחרו בג'ורדן. אח"כ שאלו את כל אחד את מי הם מעדיפים הם ענו שהם מעדיפים שג'ורדן יסולק והוא סולק, אבל רות(המנחה..) ביקשה ממנו לבחור בין: ברוק,מאט וקאסי את האחד שישמור את כל הכסף שלו(כי הם הכי ותיקים בעדן ואם הם שורדים עשרה טקסי גירוש כל הכסף שהם הרוויחו נשאר אצלם.), ג'ורדן בחר בקאסי ווכה המועמדים לגירוש היו:מאט וברוק, המתמודדים בעדן בחרו בסוף לסלק את ברוק! מי שבחר להשאיר אותה הם: קאסי(שממש שמחתי שלא בחרה במאט), אדם
וליז
! ברוק הביאה את חצי מהכסף שלה לקאסי. אח"כ המנחה ביקשה ממנה לבחור מבין וואלאס לליז מי יהיה בטוח בפני הגירוש הבא היא בחרה שליז תפקיד את כל הכסף שלה. אח"כ וואלאס אמר לאדם שברוק ניצלה אותו(למרות שזה לא נכון) אדם כעס עליו בא לחדר שלו ופתאום הוא רואה את המיטה שלו מלאה בבלונים ובכרית על לבבות - ופתק שבו כתוב באהבה ברוק. וככה ברוקי שלנו גמלה טובה לכל מי שהחליט להשאיר אותה - קאסי הכסף, לליז ההפקדה בבנק ולאדם הנשיקות והאהבה שלה. בפרק של יום חמישי ליז קיבלה תפוח שבו אומרים לה לבחור שני מתמודדים שיעמדו לגירוש עם וואלאס - היא בחרה בקאסי
ובאדם
. ונגמר על זה שליז גם קיבלה מעטפה שאותה היא צריכה לפתוח בטקס הגירוש.

תוווודההה!! ../images/Emo13.gif !! אוףףףף למה לא

מאט עף!???? גאדדדדדדדדד שונאת אותו כל כךך
אידיוט מפגר חמור שימות !!! בעעעעעעעע בקיצור תודה... איזה חמודה ברוקי
!! רגע.. אז אם הבנתי נכון: ג'ורדון עף ברוק עפה וזהו ? לא עף אף אחד יותר במשך השבוע ?? לא הבנתי

אממ תקשיבו...

ראיתי ביס ריל מתי יש שידור חוזר (אחרי שחק אותה סטרייט) של עדן לנצח של מה שהיה ביום חמישי וכתוב שאדם היה שם והוא נישק את סטפני וראיין כועס אלייה אז הוא נשאר (כמעט בטוחה?!) או שהוא עף בערב
... ווואי וואי מה הולך לקרות קראתי איזה שווה !!!

היי אור ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

ראית מה זה דייוד עף
וכן אדם לא עף ראיתי אותו בפורמו של היום הא ובקשר להעפות הם הפסיקו עם מנהג שכל פרק מישהו חייב לעוף כמו בפרקים הראשונים

B s B G i R l

New member
אאפפררתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!

התגעגעתיייי !! ראיתי !! איזה זבל שונה הזו ! באיזה זכות היא מעיפה את דיויד..
אם לא קראת סליחה אבל אני חייבת להגיד את זה: ממילא הוא חוזר עוד מעט !!!!
! קראתי באתר ההוא שנתתי לך פעם אחת.. זוכרת? יאוו.. הולך להיות שבוע פגז !! התגעגעתי !! אפרת אגב, מאיפה את בארץ?

מה נסגר עם שמות?../images/Emo123.gif../images/Emo107.gif

ועוד השם וחתימה הזאת באמת שהייתי מעדיפה לא לדעת שאת אוהבת אותם
כן שונה הזונה וצבועה ומסריחה חח כן בטח שקראתי מאז שהוא עזב התחלתי לקרוא תקצירים רק כדי לקרוא משהו כזה נ.ב את אוהבת במקרה את אלחו כי אם כן יש לי משהו לראות לך

אפרת אני כ"כ מצטערת תקשיבי.. חח

חברה שלי אורית (די חדשה חזרה מארצות הברית קיצור סיפור חח לא קשור כל כך..) בקיצור, היא באה אליי וכתבה בפורום בקסטריט מין הסתםוהיא יחסית חדשה פה.. והיא אוהבת את הבקסטריט (אני לא!! אני שומעת רק רוק מטאל וכאלה..) ובטעות כתבתי הודעה על השם שלה.. רק עכשיו אני רואה.. מצטערת.. זה ממש לא נכון.. על תחשבי שאני אוהבת את הבנים האלה
אני אוהבת שניים שלוש שירים שלהם בקושי ! לא צריך להגזים.. זהו חזרתי לעצמי מצטערת אם נבהלת שאני אוהבת אותם חח זה ממש לא נכון בעעעעע
איכסס בקיצור אני ממש מחכה לפרק של היוםם! אני רוצה את אדם בחזרהההההה !!! אני רוצה את אדם (קולין פארל ה-2) בחזרההההההההההה !!! הלב שלי
לגמרי... חחח אדם דיויד וואלאס ההורסיםםם !!
|סדגש דיויד ואדם - לא נשכח גם לא נסלחחחח !!
אין לי מושג מי זה גורדי מהחתימה שלך? זה מישהו מעדן לנצח שאני (עדיין) לא הספקתי להכיר שם?? מצטערת על ההתבלבלות (הרעה גרועה סווו באד) שקרתה.. איכס על תקבלו רושם מוטעה אני לא אוהבת אותם את הגייז בויס (רק 2 שירים חמודים חחחחח)

איזה הקלה../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

יופי אז טעם שלנו עדיין אותו דבר
חח אדם לא עזב עדיין לפי דעתי הוא נשאר שם היום גורדי זה קיצר של גורדן אני אוהבת שקוראים לו ככה

למעלה