אף פעם לא ראיתי כזה
ל לה קרמריה New member 22/4/07 #20 אף פעם לא ראיתי כזה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
M Mrs ShiRi New member 22/4/07 #34 לא.. יש לי את המשימות הרגילות.. בגלל זה הופתעתי. והפריט הזה גם לא מצויין בכלל בhidden street
M miss_t New member 23/4/07 #35 אני חושבת שזה למשימה. בדקת רשימת משימות ? יכול להיות שהוא לא מצויין כי זו משימה חדש? אולי לקחת ולא קראת על המשימה?
אני חושבת שזה למשימה. בדקת רשימת משימות ? יכול להיות שהוא לא מצויין כי זו משימה חדש? אולי לקחת ולא קראת על המשימה?
M Mrs ShiRi New member 23/4/07 #37 אבלאבל.. אני לא מאורסת.. יש לחתונה בכלל משימה? כי אין לי שום משימה שקשורה לזה...
K K o n C h New member 23/4/07 #40 ../images/Emo191.gifאגב מה זה tweeter? אני צריכה להרוג כמה ממנו לאיזה משימה Oם
NIR DE LA NOCHE Member 23/4/07 #42 ציפור עם זנב סגול.../images/Emo87.gif הם נמצאים באמצע המגדל של 100 הקומות של EOS TOWER. שימי לב- יש גם ציפור הנקראת CREEPY- עם זנב כחול. לא להתבלבל.
ציפור עם זנב סגול.../images/Emo87.gif הם נמצאים באמצע המגדל של 100 הקומות של EOS TOWER. שימי לב- יש גם ציפור הנקראת CREEPY- עם זנב כחול. לא להתבלבל.
NIR DE LA NOCHE Member 22/4/07 #22 שאלה אליכם../images/Emo87.gif איפה המדרגות הנסתרות בקווסט של שומי ששוב איבדה כסף $##@$@? אני כבר יוצא מדעתי מרוב שהקווסט הזה מרגיז ומחורבן באותה מידה!
שאלה אליכם../images/Emo87.gif איפה המדרגות הנסתרות בקווסט של שומי ששוב איבדה כסף $##@$@? אני כבר יוצא מדעתי מרוב שהקווסט הזה מרגיז ומחורבן באותה מידה!
NIR DE LA NOCHE Member 22/4/07 #24 ליתר דיוק../images/Emo87.gif הנה תמונה לאן הגעתי עד עכשיו. זה מתסכל שאין לאן להתקדם. ג'יזס.
NIR DE LA NOCHE Member 22/4/07 #25 ../images/Emo122.gif../images/Emo87.gif יאללה יאללה איפה המדרגות... אם לא היה לזה פרס שווה (FAME!!!!) זה לא היה רואה אותי אפילו ממטר.
../images/Emo122.gif../images/Emo87.gif יאללה יאללה איפה המדרגות... אם לא היה לזה פרס שווה (FAME!!!!) זה לא היה רואה אותי אפילו ממטר.