בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo88.gif בשרשור חוקר../images/Emo70.gif

אני גאה להכריז על פתיחתו של "בשרשור חוקר" בפעם השלישית" [דמאט, הזמן טס!] הפעם נשאלה את הדיקטטורית הטרייה
קרניjack
אני אסביר שוב לטובת החדשים. כול אחד משרשר כמה שאלות שהוא רוצה [כל המרבה כך ישבח...או משו כזה] לנחקר הנבחר [הפעם, קרן.] רצוי לא לקחת שאלות מתוך שאלונים...מקוריות, אנשים! אז... תביאו אותה בחקירה!

mirrra

New member
השאלות שלי =]

והפעם שאלות לכבוד הניהול
1. איך המרגש להיות מנהלת? 2. את חושבת שכחול זה הצבע המתאים למנהל? 3. את מרוצה מהניהול עם שמוליק או שהיית מעדיפה לרצחו ולנהל לבדך [או לחכות שטלי תהיה בת 16] ? 4. למה אתם לא מדביקים אנשים באדמת? 5. נסעת למשרדים של תפוז כדיי להיות מנהלת?
6. איזה אפשרויות יש לך בתור מנהלת? והשאלה האחרונה, הקבועה והחשובה מכולן... |ימינה| 7. את אוהבת מנגו?

קרניjack

New member
חחח שוב אני?../images/Emo8.gif

1. איך המרגש להיות מנהלת? כיף
2. את חושבת שכחול זה הצבע המתאים למנהל? בסדר 3. את מרוצה מהניהול עם שמוליק או שהיית מעדיפה לרצחו ולנהל לבדך [או לחכות שטלי תהיה בת 16] ? ממממ 2 האפשריות טובות. 4. למה אתם לא מדביקים אנשים באדמת? לא יודעת...כנרא שאנחנו לא חולים בזה? 5. נסעת למשרדים של תפוז כדיי להיות מנהלת? כן! 6. איזה אפשרויות יש לך בתור מנהלת? הרבה...להרוג את כולכם זה הכי טוב
והשאלה האחרונה, הקבועה והחשובה מכולן... |ימינה| 7. את אוהבת מנגו? מאוד
ויש לי עץ מנגו

sapirush1

New member
קרררןןןןןן

את נהנית להיות מנהלת? איך היה בראיון בתפוז? את עוד נכנסת לפעמים לקומונה או שגם את נטשת אותה
? ממ.. יש פירסינג? איפה את רוצה לעשות? יש קעקועים? איפה את רוצה לעשות? מה הסרט הכי מצחיק האחרון שראית? איזה שיר את שומעת עכשיו? באיזה עוד פורומים את נמצאת חוץ מפה? אוקיי נגמרו לי השאלות..

קרניjack

New member
......./images/Emo104.gif

את נהנית להיות מנהלת? כן
איך היה בראיון בתפוז? היה מאוד נחמד
הם מאוד נחמדים
את עוד נכנסת לפעמים לקומונה או שגם את נטשת אותה? נכנסת ממ.. יש פירסינג? היה הליקס, וטוב שפטרנו
איפה את רוצה לעשות? סיידליפ/ליפרינג/עוד הליקס..אבל זה בגדר חלום.. יש קעקועים? לא איפה את רוצה לעשות? לא רוצה מה הסרט הכי מצחיק האחרון שראית? ממממ לא זוכרת איך קוראים לסרט איזה שיר את שומעת עכשיו? שמעתי משו של מיי קמיכל באיזה עוד פורומים את נמצאת חוץ מפה? ג"ש, השבט, באפי ואנג'ל, באסטד, מקפליי ופה ושם בעוד פורומים אוקיי נגמרו לי השאלות.. ולי התשובות

בטלקאפ

New member
המהמ

איזה צבע את הכי אוהב
? למה? מה הפרוש של הניק שלך
[קרניjack]?

קרניjack

New member
תשופות../images/Emo70.gif

איזה צבע את הכי אוהב ? נראה לי בורדו למה? כי זה מתאים לי מה הפרוש של הניק שלך [קרניjack]? ג'ק הוא מושא אהבתי

Just TalTi

New member
קרןןן

למה את חמודה? למה את יפה? למה את מותק? *מתחנפת למנהלת*
את לא באמת חייבת לענות. חיחי

קרניjack

New member
חחחחח../images/Emo104.gif

למה את חמודה? למה את יפה? למה את מותק? *מתחנפת למנהלת*
יש תושב אחת לדברים האלה: איימתי עליך אם לא תגידי אותם
אין לך מה להסתיר טלי...

לינקנית

New member
קרן ...............................

האמ האמ האמ זה נכון השמועות?.....שאת ושמוליק מתחתנים בחשאי.....??? האמ מה השיר האהוב עליך מסימפל? האדם האהוב עליך מסימפל? את יודעת שלא הרגשתי שהפכת להיות מנהלת כי מהרגע שנכנסתי לפורום חשבתי שאת המנהלת...? יש לך אייסי מסנג'ר מהם? בת כמה את? מאיפה? את אוהבת אותי? אני מדברת יותר מדי? חם לך או שזה רק אני ושאר ישראל?? האמ אני מצוננת מהמאוור ואת? אפצי אפציי

קרניjack

New member
לבריאות../images/Emo104.gif

זה נכון השמועות?.....שאת ושמוליק מתחתנים בחשאי.....??? ששששששש למה סיפרת
האמ מה השיר האהוב עליך מסימפל? יש הרבה אהובים, בעיקר פרפקט, מיי אליאן ופרפקט וורלד האדם האהוב עליך מסימפל? סאב את יודעת שלא הרגשתי שהפכת להיות מנהלת כי מהרגע שנכנסתי לפורום חשבתי שאת המנהלת...? וואלה
יש לך אייסי מסנג'ר מהם? חח אין לי מסן ואייסי אני לא וכרת בת כמה את? 17 בקרוב מאיפה? מהבית
את אוהבת אותי? בטחי
אני מדברת יותר מדי? לא יודעת חם לך או שזה רק אני ושאר ישראל?? לא, לי יש מזגן
האמ אני מצוננת מהמאוור ואת? אפצי אפציי גם

Satla ruleS

New member
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרן

מה המצב?
הכל טוב?
טוב אמ..אפשר להיות שושבינה בחתונה שלך ושל שמוליק? שמוליק חייב לי! בזכותי הוא השושבין בחתונה שלי ושל גיל;[
איזה צבע את הכי אוהבת?
הספקת כבר להיות בים?
ובבריכה?
ו..את אוהבת את הדרדסים?
יש לך מושג למה שאלתי את זה?
את עושה היום בערב משו מיוחד?
יש תיכנונים מיוחדים לחופש?
אה ומה הפרי האהוב עלייך? [אל תגידי מנגו
]
ביי?
ביי

mirrra

New member
../images/Emo46.gif מזההההההההההההה?!?!?!

"אל תגידי מנגו" ?!?!?!??!?!?!?! אני שונאת אותך!

mirrra

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא

מצידי אל תאהבי מנגו [טיפשע!] אבל אל תגררי אנשים אחריך!
בעצם...אם אנשים לא יאהבו מנגו...יהיה יותר ליייייי!!! חעחעחע
אז תפיצי את שנאתך עדי!

Satla ruleS

New member
../images/Emo41.gifאנשים../images/Emo41.gif

אל תאכלו מנגו! אל תאהבו מנגו! הוא לא שווה את זה;[

קרניjack

New member
פעם הבאה לשאול את עדי../images/Emo70.gif

עוטד לא שאלנו אותך...נכון
=] מה המצב? סדר..ערגע התעוררתי.... הכל טוב?כנ"ל=) טוב אמ..אפשר להיות שושבינה בחתונה שלך ושל שמוליק? שמוליק חייב לי!
ברור
תחשבי על משו מעניין ללבוש.. בזכותי הוא השושבין בחתונה שלי ושל גיל;[ איזה צבע את הכי אוהבת? בורדו הספקת כבר להיות בים? לא ובבריכה?גם ו..את אוהבת את הדרדסים? לא ממש. הם מעצבנים
יש לך מושג למה שאלתי את זה? לא
:-* את עושה היום בערב משו מיוחד? לא יודעת יש תיכנונים מיוחדים לחופש?לישון
אה ומה הפרי האהוב עלייך? [אל תגידי מנגו ] תפוז
ביי? כנראה ביי
ביי

Satla ruleS

New member
נכון ../images/Emo13.gif

מירה אני פה..מירה מירה מירה אני לא רומזת כלום;]

למעלה