בשרשור חוקר

bad astronaut

New member
שואלת!

קרן! ממצב?
את חושבת שלצבע הכחול יש מסר נסתר?
את רואה קשר כלשהו בין ספר לרמקולים?
מה עם אקטימל לכופסת דיסקים?
סתם חידה שחברה שלי שלחה לי: לאיזה אחת מתה אמא, להלוויה הגיע איש שהאישה התאהבה בו מאוד ולא הפסיקה לחשוב עליו. לאחר שבועיים היא רצחה את אחותה. והשאלה: למה היא רצחה את אחותה? אני יגיד לך את התשובה הנכונה במקרה שלא תגידי את התשובה הנכונה אחרי שתעני על השאלון הזה.
מגרדת לך כף הרגל השמאלית?
מה עם הימינית?
מגרד לך בכלל משהו?
מה הייתה הקללה האחרונה שנפלטה לך מהפה?
באיזה צבע הציפון השלישית שלך?
אם היו אומרים לך לקפוץ מקומה ראשונה היית עושה את זה?
מה לגביי בנג'י בהקומה הראשונה?
למה את לא מורידה מסנג'ר?
נמקי.תצטטי.הסבירי
מה דעתך על השאלות שלי?
יש לך ריח רע מהפה?
מה לגביי ריח השער?
רגליים?
הית רוצה להיות אחת משלושת המוסקטרים?
יש לך נטיות לגדל שפם?
הידעת שלגידול שפם דרוש חום ואהבה?
להגיד לך את האמת, אני לא ידעתי. סתם המצאתי את זה!
אחרי ששיקרתי לך ככה, את בוטחת בי?
נמקי.תצטטי. הסבירי.
את אוהבת ספרים?
אם כן. איזה?
אם לא. לא צריך!
מה הקשר בים "שידור חוקר" לפטיש?
באיזה עט את רושמת?
את עייפה עכשיו?
עומדת ליפול?
את יושבת?
תדיגי אבל את האמת. את רוקדת בזמן שאת עונה על השאלון?
יש שמועות שאת כן!
רוצה לדעת מי אמר?
אני לא יגיד לך!
נחשי למה!
מגרדת לך העיין?
מגרדת לך הרגל עכשיו?
חלמת פעם על מחשבון מדעי?
מה היה החלום הכי רטוב שלך?
יש לך פרבי?
אם כן. איך קוראים לו?
את לובשת עניבות?
את חושבת שעניבה אדומה זה שקסי?
זהו! מצטערת... לא היו לי יותר רעיונות!

קרניjack

New member
או..ארוך=)!

קרן! ממצב? ממממ בסדר=) את חושבת שלצבע הכחול יש מסר נסתר? ואל?
כן יש לו. אבל הוא נסתר
את רואה קשר כלשהו בין ספר לרמקולים? חחח לא מה עם אקטימל לכופסת דיסקים? חחח
גם לא סתם חידה שחברה שלי שלחה לי: לאיזה אחת מתה אמא, להלוויה הגיע איש שהאישה התאהבה בו מאוד ולא הפסיקה לחשוב עליו. לאחר שבועיים היא רצחה את אחותה. והשאלה: למה היא רצחה את אחותה? כי היה בא לה
אני יגיד לך את התשובה הנכונה במקרה שלא תגידי את התשובה הנכונה אחרי שתעני על השאלון הזה. מגרדת לך כף הרגל השמאלית? לא עכשיו מה עם הימינית? גם לא מגרד לך בכלל משהו? השיער..ואל תחשבי שיש לי כינים
מה הייתה הקללה האחרונה שנפלטה לך מהפה? טיפש נראה לי באיזה צבע הציפון השלישית שלך? מה זה? אם היו אומרים לך לקפוץ מקומה ראשונה היית עושה את זה? אם הקומה היא בגובה מטר אז כן
מה לגביי בנג'י בהקומה הראשונה?חחחחחחחח אולי למה את לא מורידה מסנג'ר? אני צריכה להוריד
נמקי.תצטטי.הסבירי מה דעתך על השאלות שלי? מוזרות
אבל חמודות=) יש לך ריח רע מהפה? לא הרחתי מה לגביי ריח השער? של שמפו משו רגליים? מסריח
הית רוצה להיות אחת משלושת המוסקטרים? לא יודעת יש לך נטיות לגדל שפם? לא רק! גם זקן צרפתי! זה הכי שווה! הידעת שלגידול שפם דרוש חום ואהבה? בטח! בגלל זה יש לי הרבה! להגיד לך את האמת, אני לא ידעתי. סתם המצאתי את זה! אחרי ששיקרתי לך ככה, את בוטחת בי? כן...אין מה לעשות
נמקי.תצטטי. הסבירי. את אוהבת ספרים? כן אם כן. איזה? מד"ב, מתח, אימה אם לא. לא צריך! מה הקשר בים "שידור חוקר" לפטיש? אני דופקת לרפי גינת על הראש... באיזה עט את רושמת? כחול את עייפה עכשיו? קצת עומדת ליפול? חח אולי אחרי השאלות האלה כן
את יושבת?כן תדיגי אבל את האמת. את רוקדת בזמן שאת עונה על השאלון? חחחח לא יש שמועות שאת כן! רוצה לדעת מי אמר? דיי! אני יודעת מי זה! זה פלוץ טואלט שלי! (ובעברית: פיצול אישיות) אני לא יגיד לך! נחשי למה! מגרדת לך העיין? לא! מגרדת לך הרגל עכשיו?לא חלמת פעם על מחשבון מדעי? זה חלום אסור! מה היה החלום הכי רטוב שלך? בים
יש לך פרבי? לא אני שונאת אותם! אם כן. איך קוראים לו? רצתי אותו! את לובשת עניבות? חוץ מהאדומה לא את חושבת שעניבה אדומה זה שקסי?כן!
זהו! מצטערת... לא היו לי יותר רעיונות! מזל שלא היו לך

bad astronaut

New member
../images/Emo11.gif

ככה את! אני עושה שאלון רק לך! רושמת איזה 584005850838 שאלות! וזה מה את אומרת לי בסוף? ביישי לך!

../images/Emo103.gif

[צריך לשים ספוילר? מילא, שיהיה] הבחורה חשבה שאותו בחור שהגיע להלוויה של אימה יגיע גם להלוויה של אחותה.

Edgar Davids

New member
שואל שואל שואל..

קודם כל מה המצב?
ועכשיו למשו רציני יותר..איך זה לגור בנס ציונה?
נכון המנהל ממש אבל ממש הומו?
מי המחנכת שלך?
מה המאכל האהוב עלייך?
צבע אהוב?
ערוץ שאת הכי הרבה רואה בטלויזיה? טוב זהו סיימתי אין לי הרבה שאלות..

קרניjack

New member
עונה...=)

קודם כל מה המצב? חם
ועכשיו למשו רציני יותר..איך זה לגור בנס ציונה? נחמד, עיר קטנה=) נכון המנהל ממש אבל ממש הומו? כל כך נכון
איכ...איך שהוא מדבר והולך!! חח הומו אבל אני לא אוהבת אותו בגלל משו אחר! הוא לא שם על התלמידים!
מי המחנכת שלך? יהודית שלף.מכיר? מה המאכל האהוב עלייך? לזניית/פטידת פטירות וגבינה צבע אהוב? בורדו! ערוץ שאת הכי הרבה רואה בטלויזיה? 2

קרניjack

New member
אה....התכוונתי למה אמרתי "איכ"

על הומואים? לא לא התכוונתי לזה..התכוונתי למנהל שלנו ספציפית...

mirrra

New member
../images/Emo18.gif מעוניינים להיות הנחקרים?

שבוע הבא..? [בעצם...עוד שבועיים..האמ עדי האמ.] אז אתם צריכים להיות קיאסים. להשתחוות, לסגוד ולציית נכללים ב"קיאסיות". מה, אני לא דורשת הרבה.

למעלה