או..ארוך=)!
קרן! ממצב? ממממ בסדר=) את חושבת שלצבע הכחול יש מסר נסתר? ואל?
כן יש לו. אבל הוא נסתר
את רואה קשר כלשהו בין ספר לרמקולים? חחח לא מה עם אקטימל לכופסת דיסקים? חחח
גם לא סתם חידה שחברה שלי שלחה לי: לאיזה אחת מתה אמא, להלוויה הגיע איש שהאישה התאהבה בו מאוד ולא הפסיקה לחשוב עליו. לאחר שבועיים היא רצחה את אחותה. והשאלה: למה היא רצחה את אחותה? כי היה בא לה
אני יגיד לך את התשובה הנכונה במקרה שלא תגידי את התשובה הנכונה אחרי שתעני על השאלון הזה. מגרדת לך כף הרגל השמאלית? לא עכשיו מה עם הימינית? גם לא מגרד לך בכלל משהו? השיער..ואל תחשבי שיש לי כינים
מה הייתה הקללה האחרונה שנפלטה לך מהפה? טיפש נראה לי באיזה צבע הציפון השלישית שלך? מה זה? אם היו אומרים לך לקפוץ מקומה ראשונה היית עושה את זה? אם הקומה היא בגובה מטר אז כן
מה לגביי בנג'י בהקומה הראשונה?חחחחחחחח אולי למה את לא מורידה מסנג'ר? אני צריכה להוריד
נמקי.תצטטי.הסבירי מה דעתך על השאלות שלי? מוזרות
אבל חמודות=) יש לך ריח רע מהפה? לא הרחתי מה לגביי ריח השער? של שמפו משו רגליים? מסריח
הית רוצה להיות אחת משלושת המוסקטרים? לא יודעת יש לך נטיות לגדל שפם? לא רק! גם זקן צרפתי! זה הכי שווה! הידעת שלגידול שפם דרוש חום ואהבה? בטח! בגלל זה יש לי הרבה! להגיד לך את האמת, אני לא ידעתי. סתם המצאתי את זה! אחרי ששיקרתי לך ככה, את בוטחת בי? כן...אין מה לעשות
נמקי.תצטטי. הסבירי. את אוהבת ספרים? כן אם כן. איזה? מד"ב, מתח, אימה אם לא. לא צריך! מה הקשר בים "שידור חוקר" לפטיש? אני דופקת לרפי גינת על הראש... באיזה עט את רושמת? כחול את עייפה עכשיו? קצת עומדת ליפול? חח אולי אחרי השאלות האלה כן
את יושבת?כן תדיגי אבל את האמת. את רוקדת בזמן שאת עונה על השאלון? חחחח לא יש שמועות שאת כן! רוצה לדעת מי אמר? דיי! אני יודעת מי זה! זה פלוץ טואלט שלי! (ובעברית: פיצול אישיות) אני לא יגיד לך! נחשי למה! מגרדת לך העיין? לא! מגרדת לך הרגל עכשיו?לא חלמת פעם על מחשבון מדעי? זה חלום אסור! מה היה החלום הכי רטוב שלך? בים
יש לך פרבי? לא אני שונאת אותם! אם כן. איך קוראים לו? רצתי אותו! את לובשת עניבות? חוץ מהאדומה לא את חושבת שעניבה אדומה זה שקסי?כן!
זהו! מצטערת... לא היו לי יותר רעיונות!
מזל שלא היו לך