../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

(למנהל כדאי להפוך לשרשור ספויילרים) 1) אדם יודה שהוא מאוהב בנטשה בפרק ביום חמישי 2) ניני יחזור (טוב זה ברור) ו...3) יהיה לניני כשיחזור רומן עם מיקה או רוני אבל בטוח אחת משתיהן

Super Chuly

New member
מוסיפה ../images/Emo58.gif

בנוגע לניני- ככל הנראה עם רוני, כי: א, כפי שראינו מיקה עם אבי
ב, באחד הפרקים, הכיתה תארגן מרד, ככל הנראה כדי להחזיר את ניני לפרוייקט, וניני יגלה שרוני יזמה את ההפגנה ליהי :)

Ella M

New member
מיקה ואבי לא יחד!!! שימו ../images/Emo23.gif

הפרק אבי הבהיר שהוא לא מעוניין

ASL21

New member
ניני ורוני?

תגידו, מה עם לירון לב? הוא נעלם? הוא הכי חמוד שם!! וחוץ מזה ניני לא הומו? לא מתאים לו רומן עם מישהי..

ניני לא הומו!! אל תגידי את זה!! ../images/Emo46.gif

אני חולה עליו!!.. =]] טוב... אני חולה על כל הבנים בשמיניה...

לגבי ניני ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

החבר'ה ינהיגו עליו מרד והוא יגלה שרוני הנהיגה,אז הוא כנראה יפתח רומן עם רוני.

על העוזר של רוברטו ../images/Emo58.gif

כבר כתבו פעם פה העוזר שלו הוא מומחה בהכל כמו דורי בתכנאות וכמו אדם בשפות (דוגמא: בפרומו לסדרה) ומחשבים וזיכרון טוב!!! תשימו לב אחרת גיורא היה רושם עליו פרטים באתר הרשמי

3yuval3

New member
לא היו לו גלי למדא בגלל...

לא היו לו גלי למדא מהעובדה הפשוטה (שגם אבנר אמר) שגדלים כבר לא יכולים לתפווס את גלי הלמדא, רק בגיל צעיר (כמו גיל השמינייה)

שאלה טובה ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

לגבי השני זה ברור..השלישי אני לפחות יודע את זה מהתקצירים,לגבי הראשון..אין לי שמץ,בטח קראת באיזשהוא אתר תקציר מלא,לא?? הא וכתבת שדורי ייחטף..שאלתי אותך אם אתה יודע את הסיבה ולא ענית (או שענית ולא ראיתי) אתה יודע את הסיבה?

לדעתי אבי ../images/Emo185.gif

יעשה משהו במחשבים,מצד שני גם דורי יכול להיות..ימציא איזושהיא המצאה גאונית.

אמרתם שיובל אברמוביץ'../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

יצטרף בתור הרע לשמינייה..באיזה עונה?? זאת?? או הבאה? אם זאת..אז זה בטוח הוא עם החבילות..או שאולי בעונה השנייה?

../images/Emo58.gif כמה דברים עליו

הוא יהיה הרע הגיוני שהוא זה עם החבילות והוא יופיע בעונה השנייה יחד עם נפתלי מהשיר שלנו ומנשה מבנות בראון (נפתלי ומנשה הם אותו אחד)

למעלה