לא נראה לי..../images/Emo185.gif

אני דיי בטוח שיגלו עוד העונה מי שולח את כל החבילות..כי ההעונה הבאה זאת עונה חדשה..לא המשך..אחרת זה היה עוד חלק...
ומאיפה אתה באמת יודע??

אני אמרתי שאולי!! אני לא בטוח

90% לילי תרצה לפגוע בבן שלה ומהבת שלה שהם חלק מהשמינייה

אהה זו לא לילי ששולחת את כל החבילות

!??!?! הייתי בטוחה שכן כי היא שלחה לרוברטו בדיוק את אותה החבילה כדי שיביא לה!!..

מה הקשר כנסו רגעעע.......

היא שלחה לרוברטו את החבילה שהיה בה האלסאר של ניני כי היא רצתה לעזור לו כדי שיחזירו אותו שוב לשמיניה......... וכדי שהיא תבאי את זה לאבנר

מה הקשר כנסו רגעעע.......

היא שלחה לרוברטו את החבילה שהיה בה האלסאר של ניני כי היא רצתה לעזור לו כדי שיחזירו אותו שוב לשמיניה......... וכדי שהיא תבאי את זה לאבנר

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא נראה לי

אחרי שניני ולילי דיברו על דגנית וכמה שהיא עזרה לו היא כבר מנעה רצח אחד שלה. אז למה שהיא תשלח לה חבילה ותנסה לרצוח אותה שוב?

m o g b a l 5

New member
יש פה משהו לא הגיוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

תראו..: קודם כל הזה עם החבילות זאת לילי כי היא אמרה לרוברטו שהבוס שלח את החבילה עם הLSR אבל אתם זוכרים שהתקשרו לשר יאיר ואמרו לו תסתכל ישר זוכרים
אז אני לא מבין מי התקשר אליו כי לילי הייתה אצל רוברטו ולילי שלחה את החבילות כי הבוס פה בעצם
אז משהו פה לא הגיוני

כן... גמאני חושבת ככה...

זה קצתצ מסבך את העלילה אבל סבבה... אין פה ממש "רעים" בכל הדבר הזה... ז'תומרת, יש את הרעים שרוצים להרע לאבנר ("הבוס" , לילי ורוברטו) אבל בכלליות אין מי שרוצה לפגוע בילדים מהשמינייה עצמה. אז עכשיו הביאו עוד איזה מישהו חדש כנראה...

בJדJה

New member
בוא נאמר שרוב השירשור הזה

זה לא ספויילרים זה השערות..

אין לניני הרבה ברירות

איה היא אחותו ונטשה כבר עם אדם אז יש לו רק את מיקה או את רוני אז מה ספוילר בזה

למעלה