.

TEENAGER1

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo13.gif.

שלום בנות ^^ לאחרונה היו קצת בלבולים לגבי נהלים לפתיחת שרשורים. אני וסאפיר החלטנו לעשות קצת סדר לעצמנו ולכן. אז זהו שרשור לריענון נהלים, או משו.
מתי לא פותחים שרשור בכלל?
* שרשורים קבועים (שדח"ם,
, שעו"ה ולוח) נפתחים ע"י המנהלות והאדומה בלבד. * פינות (כולל דרוש תיאור) נפתחות ע"י הבנות האחראיות עליהן בלבד. * כל הודעה שמתאימה לשרשור קיים, משרשרים לאותו השרשור ולא פותחים בהודעה חדשה. לדוגמא- דוליז לשדח"ם, דברים לא קשורים ל-
, וכו'.
מתי מבקשים אישור לפני פתיחת שרשור?
* אם יש חג או אירוע כלשהו, ואת מעוניינת לפתוח שרשור לכבודו, קודם כל לשלוח מסר למנהלות ולבקש. למה? כי יכול להיות שהובטח לבת אחרת לפתוח שרשור כזה, וחבל שהיא לא תעשה את זה בסוף בגלל שאת לא ביקשת. * אם את רוצה לפתוח תחרות או פרוייקט, את צריכה לשלוח מסר לנעמה האדומה. נעמה תאמר לך אם את יכולה לפתוח, ותיתן לך תאריך. * אם את רוצה לפתוח שרשור שנפתח בפורום מידי פעם, אך אף אחת לא אחראית עליו (כמו שרשור טיוטוריאלים לדוגמא), שלחי מסר למנהלות ובקשי רשות. יש לזה שתי מטרות - אחת, כמו שאמרתי יכול להיות שמישהי אחרת ביקשה לפנייך. ושתיים, יכול להיות שנפתח ממש לא מזמן, ואת פשוט לא זוכרת.
מתי אפשר לפתוח שרשור?
* אם חס וחלילה קרה משהו רע - כמו פיגוע, או לחלופין קרה משהו טוב - לדוגמא ניצחון באירוויזיון, כל דבר פתאומי שלא יכול להיות שמישהי תכננה מראש לפתוח שרשור עליו, את מוזמנת לפתוח. כמובן שהכל במידה, צריך להפעיל שיקול דעת, יש דברים שמתאימים ל-
. * אפשר לפתוח לפעמים שאלונים או שרשורי משחק, אבל גם כאן הכל במידה. בכל זאת זה פורום דוליז ולא פורום אוף-טופיק (למעוניינות, יש כזה). * אם יש לך רעיון מקורי לשרשור, משהו שלא נפתח בפורום אף פעם, או איזה טיפ חשוב וכללי לגבי דוליז, אפשר לפתוח שרשור - בגלל שסביר להניח שאין אף אחת שתיכננה לפתוח שרשור כזה. הערה כללית: בכל מקרה, תמיד כדאי לבקש אישור לפני פתיחת שרשור כלשהו. זה עניין של כמה שניות, וזה יכול לחסוך עוגמת נפש רבה. כמובן שאין חובה לעשות זאת, ולכן יש את הכללים האלו, למען הסדר הטוב. השרשור ייכנס לטאגליינס ויחליף את שרשור הנהלים הקודם והלא מעודכן. מקווה שלא שכחתי כלום
לילה טוב!

Stinki Winki

New member
סבבה:)

שכחתן לכתוב שגם לשרשורי ימי הולדת לא צריך לבקש אישור..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifבכל מקרה משעמם פה..

בפורום הזה אפשר להתעסק בכל היום אולי 5 דק' מקסימום.

../images/Emo45.gifשומדבר לא מושך אותי להכנס..

אני חייבת להגיד שפעם היו לנו המון מפגשי צ'אטים בחופשים ובסופי שבוע, אז הוא קטעים וצחוקים כאלה. עכשיו אפילו למפגשים באים פחות בנות =\

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifדוגרי../images/Emo45.gif.

אני אומרת "יש!! סוף סוף מחשב, פורום" אני נכנסת, וכלום שיעמום...פעם היה פה הרבה יותר כיף לדעתי כדי שנתחיל להפעיל יורת את הפורום, אולי באמת מפגש צאט יעזור=)

Shusho

New member
הפורום הזה מעניין

כשבנות לוקחות בו קטע פעיל. נקודה. אתן לא יכולות להתלונן כשאתן לא עושות כלום.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני לא מתלוננת/=

אני רק אומרת. אני הייתי מאוד שמחה לקחת חלק פעיל, וכשיהיה לי זמן אני בהחלט יעשה את זה.

GalGul000

New member
שום דבר לא גורם לי לרצות לקחת

בו חלק פעיל. [אבל אני מניחה שזה רק אני.]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifחוץ מזה,

יש לי רעיון, אני רק מחכה שישימו עלייXP ובואו נשלים ,בקרוב אולי אני אמסור אותו לגמרי.

Shusho

New member
כתבתי את ההודעה ברבות

כי היא לא היה מכוונת אלייך ספציפית אלא כטענה מול כל אלה שמתלוננות, סליחה אם הבנת ממני שאמרתי שאת לא עושה כלום. פשוט יש הרבה אחרת שעושות את זה ומצפות שהמנהלות יעשו משהו. גאדמט הן לא חייבות לכן כלום! תגידו תודה ותעשו משהו, הפורום הזה בשבילכן ולא שלהן.

יכול להיות שאת צודקת..

אבל.. לי אישית אין שום רעיון מקורי
ממ.. יש עדיין מירוץ? אפשר לעשות עוד סיבוב של חפש את המטמון, עם האפיקומן כמו שהיה שנה שעברה בפסח שאירגנתי

למעלה