שיר ליום

../images/Emo18.gifשיר ליום

לכל המתגעגעים
אין קץ לילדות
מילים: רמי פורטיס לחן: רמי פורטיס וברי סחרוף
רצועה מס' 2 מתוך האלבום המשותף 1900? של ברי ופורטיס.
לניתוח השיר
השאלות:
דרגו את השיר מאחד עד חמש
מה המשפט האהוב עליכם בשיר?
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?
איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק?
אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם?

הנה אני

דרגו את השיר מאחד עד חמש. 4 הוא קצת מאוס מה המשפט האהוב עליכם בשיר? הכל חוזר כמו חלום, רגעים ושעות שקפאו במקום מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? אוה, לפני שנים רבות, בתור ילד היה לנו את כשהגיטרה... אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? בטוח יש משהו, אני אחשוב שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? ההופעה לוקח בענק, אין בכלל מה להשוות, האנרגיות המטורללות לעומת הגירסא הרגועה. מה שכן, אני לא מסוגל לשמוע את ברי משחק את התפקיד של פורטיס בבתים, כמו שאני לא מסוגל לשמוע אף אחד אחר מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? בהופעה במעבדה אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? פורטיס מעלה ילדות קטנות לבמה לשיר איתו את השיר.... למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? אף אחד, רק פורטיס וברי (כי ברי מוסיף אנרגיות) איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? מצוין אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? כמובן שהאסוציאציה הראשונה היא חבל שאת לא.

כמובן איזה אהבל אני ../images/Emo13.gif

אירוע מיוחד שמתקשר לשיר-ניגנתי אותו ביחד עם ברי בהופעה בחוט המשולש, ברי על גיטרה ואני על פסנתר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=729&a=37495&c=4649&sc=2443&ssc=0

Drorrrrrr

New member
../images/Emo99.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש
גירסת אלבום- 2, גירסת הופעה- 5. מה המשפט האהוב עליכם בשיר
"אין קץ לילדות, שחלפה כך פתאום". מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה
באלבום ההופעה של ברי. אירוע מיוחד שמתקשר לשיר
כל הופעה עולה לי בראש עם השיר הזה. שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום
כן, אני מאוד אוהב את הביצוע של ההופעות, הוא נותן בראש, לעומת הביצוע החיוור באלבום. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה
בהופעה בבארבי, יום שלישי. אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם
אונס. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו
עמיר בניון. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק
בהופעה הוא מבריק, ב-1900? הוא די תקוע. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם
לא יודע.

הוהו../images/Emo194.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש
4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר?
"ניקח רובה ונלחם כמו גדולים" מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
וואלה לא זוכרת אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?
אין שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?
בהופעה הוא יותר אנרגטני וחי ובועט ובאלבום הוא יותר רדום מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?
בהופעה
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?
שקיעה... נו מה! למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?
היהודים
באמאשלי נו איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? מתחבר דווקא טוב אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם?
אין

Big bear

New member
שלי -

דרגו את השיר מאחד עד חמש - 4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? כשהייתי קטן, מ1900? שהיה באוטו של אבא.. אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? >< שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? שמעתי, יותר עוצמתי ומרגש מגרסאת האלבום. אבל הביצוע באלבום הוא קלאסי, ואין לו תחליף. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? לא זוכר :X אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? פדופיליה. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? פורטיס? אמסטף ממש הרסו את השיר אגב.. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? מצוין אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? שקיעתה של הזריחה.

עונה

השיר מקבל אצלי 4 בגלל שחבל שבהקלטה ברי נשאר באותה אוקטבה והוא לא עולה באוקטבה כמו שהוא עושה בהופעות. וגם חבל שהמקצב נשאר אותו הדבר, בהופעה השיר מקבל צורה הרבה יותר יפה, למרות שאני גם אוהב שיש את התפקיד של הקלידים. המשפט האהוב עליי הוא "נחבק את הדובי, נצייר עננים" שמעתי אותו באתר של ברי בקיץ. אירוע? אין.. אמרתי, בהופעה חסר את הקלידים, אבל השיר הרבה יותר כיפי בהופעה, שברי עולה באוקטבה בפזמון, והדיסטורשנים. מעלה לי אסוציאציה של כיף^^ נמנמ.. מתאים ליוסי אלפנט ז"ל לשיר את השיר הזה הוא מתחב יפה עם שאר הדיסק, אחד השירים הטובים שם. הוא מזכיר לי את השיר אמיקה (אולי בגלל שזה השיר שלפניו?!)

Margarita chum

New member
שיר גדול!!../images/Emo6.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש- המ, 3.5?
מה המשפט האהוב עליכם בשיר? "תגידי לי עוד וכ"כ תתרגשי". מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? ממש מזמן?
אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? נסיעה מהכנרת אחרי עבודה מייגעת בבאסטה בבראשית האחרון
שמעתם את השיר בהופעה? לא. מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? -
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? בסוכות כשעשיתי ספיישל פורטיסחרוף
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? פורטיס עושה שטויות?
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? מה ברי? זה שיר שאת רובו שר פורטיס ברי רק את הפזמון לא? בכל מקרה, שאת פורטיס יחליף מאור כהן. יהיה מושלם
איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? לדעתי הוא לא קשור כל כך. אני אוהבת אותו יותר איפה שהוא נמצא באחד הדיסקים של ה"אוספורטיס", שם אני שומעת אותו בעיקר
אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? השומר של הגן, dont know why..................

Afikli

New member
והדירוג שלי - 5

אחד השירים הכי טובים ששמעתי בחיי, גם האלבום וגם ההופעה

Margarita chum

New member
למה../images/Emo26.gif

זה שיר מצויין מבחינתי אבל הוא באמת כבר חרוש ונמאס.......... לכן, מבחינתי, 3.5 זה מספיק מכובד. אבל זו רק דעתי האישית כן.......
.

Elfangor

New member
יאר!!!

דרגו את השיר מאחד עד חמש- מ1900? 4, מהגיטרה 3, מההופעות שהייתי בהן (רובן לפחות) 5+, ה-שיר לסיים איתו את החלק המרכזי של ההופעה לפני ההדרן P: מה המשפט האהוב עליכם בשיר? נחבק את הדובי נצייר עננים מול ניקח רובה ונילחם כמו גדולים מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? אני מניח כשהייתי ממש קטן... אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? נשיקה ראשונה כמעט P: שרתי אותו עם חבר שלי לפני כמה שנים ובאה בת ואמרה שאני שר יפה וכו' ^_^ זה ריגש אותי לפני ארבע או חמש שנים xD שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? למרות שיש משו מאוד מושך בגירסאת 1900? בגלל האיטיות, זה עדיין שיר שאני מעדיף אותו סופר קופץ ונותן בראש. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? בטח אתמול ואני לא זוכר =X הוא מושמע אצלי דיי הרבה בגירסאות שונות (ולאחרונה דווקא את גירסאת מקרה פסנתר!!!) אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? גחמות מין מגיל 12? P: למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? לי, מה לא ברור למה? ^_^ איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? אני לא שומע דיסקים קומפלט אף פעם, בפלייליסט שלי הוא מתחבר מצויין אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? האמת שרעש לבן, אולי בגלל שגם בו יש הבדל ענק בכל בין ההופעה לרגילה, או פשוט שהם תמיד יקפצו לי לראש כשניים צמד חמד :)

..

דרגו את השיר מאחד עד חמש: 4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר?"ניקח רובה ונילחם כמו גדולים" מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?לפני שנתיים או שלוש.. לא זוכרת אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?אשמור זאת לעצמי שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? שמעתי את השיר בהופעה, וביצוע ההופעה ממש הרבה יותר טוב בעיניי. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?אתמול אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?בן
אני אפילו לא יודעת למה, אבל זה מזכיר לי אותו. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?אנא ערף

למעלה