שאלה!

Y GIRL

New member
../images/Emo18.gif שאלה! ../images/Emo18.gif

נכנסתי לאתר של סוס עכשיו סתם חיפשתי משהו וראיתי מוצר שקוראים לו "חונק"! הסתכלתי על התמונה ולא הבנתי מה זה בכלל.....כתוב שזה מונע מהסוס לבלוע אויר או משהו כזה ! אמא'לה מה זה???????????????????????? לא משנה מה זה יהיה השם של זה לא ממש סימפטי! "חונק"?!?!??!?!?!?! בבקשה אנשים אם משהו יודע מה זה או יש לו כזה ראה פעם לא משנה תענו לי! קישור לתמונה למטה..... תודה אנשים!!!!

Blue Eyessss

New member
בליעת אוויר שמעת על זה?

בליעת אוויר זה מחלה של הסוס ואני מניחה שאת יודעת את זה...וקוראים לזה חונק כי זה חונק את הסוס כאילו לא חונק חונק אבל מונע ממנו לבלוע אוויר...זה לא טוב שסוסים בולעים אוויר כי זה מדבק...סימפטי או לא סימפטי זה מה יש

זה ממש לא מחלה...

סוסים שחיים באורות בדרך כלל מסגלים לצמם כל מיני משחקים מרוב שיעמום וזה אחד מהם....

TauraMan

New member
חונק? חחח../images/Emo20.gifלב|

בהחלט לא שם סימפטי... יש סוסים שבולעים אוויר מכל מיני סיבות, זה כמובן לא בריא... כדי שהסוס לא יבלע אוויר חתוך צינוריות לא נכונות וכאלה אז שמים את זה... זה רק כדי לשמור על הבריאות של הסוס..

Y GIRL

New member
חחח נבהלתי....אני יודעת שסוסים

מסוימים בולעים אויר אבל בכול זאת אף פעם לא ראית ת'דבר הזה וניבהלתי מהשם...פיוווו הקלה! תודה !!!!!!!

S H I L G I

New member
אוקי זה נורא פשוט

אם הסוס יבלע אוויר הוא ייחנק יש סוסים שזה יורת בעייתי אצלם ויש כאלה שפחות לערבה למשל תמיד היו שמים כי יש לה את הבעיה הזו וזהו אז תמיד לפני שהם אוכליפם שמים להם את זה

הסוס לא יחנק אם הוא יבלע אוויר

זה ינפח לו את הבטן ויכול לגרום לקוליק או ללחץ עלה ריאות והאיברים הפנימיים מאוד מסוכן....

PiKolulo

New member
סתכלי

למשל אצלינו, יש את דון המאמי שאני חולה עליו..באמת שכן. אבל הוא ממש דפוק הוא הורג את עצמו ..אצלינו קוראים לזה "חנק" וצריך לשים לו כל פעם כשמשחררים אותו. הוא משעין את השיניים על משהו קשה ופשוט בולע אויר..ויש לו קוליקים כל הזמן..ובגלל שזה כבר מתחיל להיות ממש מסוכן (החנק לא תמיד עוזר) אנחנו בונים לו תא מחושמל:)

סוסים בולעים אויר.

ישנם סוסים שהם פשוט בולעים אויר מה שיכול להרוג אותם. קוראים לזה חונק כיון שזה לא מאפשר לסוס לבלוע אויר. אצלנו למשל יש את ויספר- שהוא בולע אויר אז משאירים לו את זה חוץ מהרכיבה.
זה לא מזיק לסוס להפך, זה פשוט לא נותן לו לבלוע אויר.

למעלה