פרק 190

ניקי כזאת דמות תקועה.../images/Emo87.gif

לדעתי היא לא תורמת בכלל לעלילה.. היא רק מעסיקה את סער! די דמות מפגרת שתעוף. וזאביק כזהההה בן זונהה!! בא לי להרוג אותו. אחלה פרק בכללית

I Michal I

New member
../images/Emo45.gif ניקי בהחלט מיותרת ומה גם,

היא ורני מהראשונים בקליפ והם סתם דמויות מפגרות ודמויות יותר חובות כמו קארין, דורי, יעל, אסי הרבה אחריהן!

linoy7

New member
אוסקר../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

זה היה מחבת?
למה שמעתי משו אחר?
שיהיה..

נטלילה99

New member
יוווו סער יפגוש את מיטל...!!!

גם כן הליאן הזאת אני לא מבינה מה אתם ככ משתגעים היא כונפה. סתם לרוני הזאת אין רעיונות אז היא דוחפת קטעים לא קשורים של ליאן למי אכפת ממנה?? אלק הפכה את הדמות שלה לאיזה מישהי שכולם רוצים. חוץ מדורי אף אחד לא רצה אותה, סזאר סתם היה איתה וסער אוהב את מיטל. טוב ובלי קשר ניקי הזאת פשוט מיותרת בסדרה ו מיטל? טוב אני לא אתחיל אפילו אין לי מושג מה היה הרעיון המטומטם הזה להחזיר את הדמות לסדרה כשלא לירז תשחק אותה. וזה היה פשוט מזעזע הקטע עם הכסא גלגלים הם שוכחים שזאת טלנובלה ולא חדשות הפכו את זה למשהו שממש לא כייף לראות! אם סער לא יהיה עם מיטל בסוף אצלי הוט שרופים!!! למה להחזיר אותה סתם למה!!!!! אוף אני כול כך מתגעגעת לעונה הראשונה :(

Cuttie Cat

New member
איך קוראים לשיר?? פליזזז עזרההה

שהשמיעו כשתום היה בבית.. יש בו שורה wish you were heree.. ולא לא פינק פלויד חח מישו מזההה??

Shira XD

New member
האממ פרק נחמד:S../images/Emo28.gif

מה הקטע של זאביק?
וליאן גם סתומה היא הייתה צריכה ללכת אחרי שהוא התחיל איתה..
אהממ , מישי אמרה שסיגי לא תחזור יותר ::X בגלל זה נבהלתי הייתי בטוחה שהיא לא תחזור יותר:X

danit1234

New member
לגבי הסצנה של ג'וזף וזיווה

אתם לא חושבים שיש לו משהו להשיג מעבר לזה שהיא תהיה עורכת הדין שלו? לא נראה לי שהוא סתם הזמין אותה . אגב אני ממש אוהבת את יעל הדר היא שחקנית ממש טובה , וטוב שהגדילו לה השנה את התפקיד

NP16

New member
בקטע של ליאן וזאביק..

אז זה היה ברור שהוא יתן לה את הסם.. ועוד יותר היה ברור כי עדי פשוט התנהגה כאילו הולך לקרות משהו בעיקר שהיא אמרה שהיא מסכימה שיביא לה מים היא קצת ציחקקה, לא יודע להסביר, בקיצר שחקנית פשוט גרועה.

zimi5

New member
../images/Emo77.gif לא....לדעתי היא משחקת טוב ..

אי אפשר להשוות אותה לעופר זה ברור....

danit1234

New member
שניכם צודקים [לדעתי ../images/Emo3.gif] כלומר

לדעתי עדי שיחקה בסדר גמור אני חושבת לא שמתי לב לשום צחקוק מצידה עם המים , לא יודעת היה נראה לי בסדר, ואני גם לא רואה שום סיבה להשוות אותה לעפר, אין קשר דמויות שונות שחקנים שונים אין סיבה להשוואה

למעלה