פרק 190

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif פרקק ממש שולטטט !!! יוו אמא'לההההההההה

מה הוא יעשה לליאן ???? הוא הולך פאקינג לאנוס אותהה !!!!!! למה כזה זמן מסך קצר היה לקארין [המושלמת והמתוקה והיפה והחמודה
]???????? בטוח אסי יגלה לקארין שג'וש גילה לו ..

אחח איזה פרק ../images/Emo99.gif אלוהים, הסדרה כ"כ טובה.

כל פרק יותר טוב מהשני
. את ג'וש תמיד שנאתי, אבל הוא מתחיל להצחיק אותי. וזאביק תמיד הצחיק אותי, אבל אני מתחילה לשנוא אותו.
הסצנה עם סיגי היה מטורפת. אבל זה קצת מרגיע לדעת שהכל בדימיון של תום. והקטעים עם מיטל ואלון/ה [?] הכי פחות מעניינים אותי. אגב, שמתם לב שלא הראו כל הפרק את הכבשה ואת דוד? זה טוב.

mika95

New member
איזה פרק...,הרבה אקשן בסוף../images/Emo12.gif

וואו!,איזה פרק.....!. כמה שאני שונאת את ליאן,והיא מעצבנת אותי.....,היא מסכנה,היא הייתה צריכה לראין את זאביק הדוחה הזה!!,ואז כשהיא אמרה שהיא הולכת ושולחת מישהו אחר,הרגשתי ממש הקלה
,ואז הנחש הזקן העלוב הזה שיכנע אותה להישאר (אין לי שום דבר נגד שרון אלכסנדר,אבל יש לי הרבה דברים נגד זאביק הזאב העלוב והפתאטי
) סיגי ממש הפחידה אותי
,מה קרה לה???,או יותר נכון מה קרה לתום,כי הוא זה שמדמין אותה..,אני רק מדקווה מאוד שזה לא הדרדר. ולנושא האהוב עליי שכמעט שכחתי-קאסי
,בא לי שקארין תגלה מה ג'וש עשה ותזרוק אותו לכלבים!,ותהיה עם אסי. (או יותק נכון תזרוק אותו למכורה לסקס שהוא פגש
.) סך הכל-הרבה מאוד אקשן לקראת הסוף

ט ל ו ש1

New member
ניקייי הזאת בא לי להרוג אותה

איך היא רדפה אחרי סער עד בני ברק!!!מעצבנת

zimi5

New member
../images/Emo77.gifאני משארת שאת היית עושה את אותו הדבר..

זאביק מאיים להרוג אותה אם היא לא תעשה את מבוקשו ... חח

LittleDiddle

New member
לא הבנתי..

למה זאביק אמר לניקי "יש לי מתנה בשבילך, סם האונס" והראה לה את סם האונס.. ? מה הוא נתן גם לניקי קצת סם אונס שתאנוס את סער?

liaush

New member
לפי מה שהבנתי.. סם האונס הזה גורם למי שלוקח

אותו להירדם.. ואז השני יכול לעשות בו כרצונו חח.. אבל אם ניקי הייתה נותנת את זה לסער אז סער היה פשוט נרדם ומה היא בדיוק תשיג בזה שהוא יירדם?? אם כבר אז היא תיתן לו ויאגרה או משהו חח. למרות שלא נראה לי. פרק אדיר!

danit1234

New member
סם האונס זה סם שגורם לטשטוש מוחלט של הבנאדם

ששותה אותו והוא חסר צבע וריח וזה ה"יתרון" שבו[ממש קשה לקרוא לזה יתרון =\\] הרבבה פעמים השתמשו בזה במועדנים שמו לבחורות את זה בשתייה הן שתו אח"כ עשו בהן מה שרוצים הבחורות קמו לא ידעו מה איתן איפה הן ומה קרה להן בכלל ממש לא זכרו כלום, ולכן אני באמת לא מבינה מה יעזור הסם לניקי היא צריכה לגרום לסער להתאהב בה כדי שיספר לה דברים ולא סתם לעשות בו את זממה
אז כנראה הוא היה מיועד מראש לליאן הרי מהתחלה זאבי הציע לה לשתות בהתחלה היא רק לא רצתה

MoRaN SaShA

New member
איכס גועל נפש. הסוטה רוצה לאנוס את ליאן?!

התחשק לי להקיא.. חחחחח איכססססססססססס למה הם גורמים לנו לראות כאלו דברים...

MoRaN SaShA

New member
עוד מישהו שם לב שהבגדים שעדי לבשה הפרק

היא גם לבשה אותם לאיזה אירוע.. פשוט.. זה היה בפנאי פלוס
ואהבתי את הלבוש כי זה מזכיר קצת את נינט

zimi5

New member
../images/Emo77.gif אם כבר מדברים ....

אחותי היום הייתה במספרה בתל-אביב היא פגשה מלא סלבס !! את נינט ....טלי שרון אסף אשתר איכככ !! ועוד כמה ...

פרק טוב!

זאביק רע ומגעיל, חבל שליאן לא הלכה ישר במקום להישאר שם. מסכנה.. סיגי מפחידה
איזה צרחות הביאה.. מסכן תום. וקארין ואסי שוב נפגשו D: מחכה כבר לפרק הבא..

למעלה