עידכונים

Invisible Boy

New member
הסינגל החדש ישחורר באוגוסט ?

שמועה כמעט רשמית : הסינגל החדש ישחורר באוגוסט ? על פי החברה "מדיה קונטרול גרמניה" , המייצגת חברות תקליטים גרמניות , היום נוסף תאריך השחרור של הסינגל החדש של בריטני - <b>10 באוגוסט 2007 </b>. הפרטים המלאים נרשמו כ-"יוכרזו בקרוב". אבל לפי המצופה , זה יהיה תאריך שחרור הסינגל בגרמניה . חברת התקליטים שצוינה בפרטים היא : "סוני BMG/ג'ייב/זומבה רקורדס". מקור :UKBritney.TV, BSF

shay08

New member
אז מקס מרטין מפיק לבריטני ?../images/Emo2.gif

אני מאוד מקווה שכן
..

Invisible Boy

New member
שמועה : מידע חדש לגבי האלבום מ-BMG

בספרד. מנהל האתר ubritney קיבל מכתב ממעריץ מספרד ובו כתוב מידע לגבי האלבום החדש , הוא כתב שהמידע לא נכון ב100% , אבל המקור שלו נשמע דיי אמין. המעריץ , שעובד כרגע בBMG ספרד, אמר שהחברה שם קיבלה דיסק דמו עם 5 שירים של בריטני. והיה עליהם להקשיב לשירים כדי לתת חוות דעת אם הם מתאימים לשחרור בספרד או לא. להלן חמשת השירים : 01.Rebellion (מרד) (הופק ע"י סקוט סטרוצ') השיר האפל ביותר בדיסק . השיר מלווה בסימפיוניית מוצרט כהתחלה. התופים נכנסים ואז ישנה הפסקה מעניינת ומתחיל הלחן החדש של השיר. 02.Flown Away - עפה רחוק (הופק ע"י מארק בל) השיר עם הסגנון השונה ביותר. ולא ניתן להשוות אותו עם שום דבר שבריטני שרה בעבר. זוהי בלדה אלקטרונית שנגמרת בקצב מהיר. 03.Love (In The Bahamas) - אהבה (באיי הבהאמה) (הופק ע"י הנפטונז) השיר הכי טוב שיש בדיסק : עם ניחוח לטיני ,גורם חי ולחן מאוד קליט. בריטני מדברת על אהבת קיץ. 04.Kiss Me All Over - נשק אותי בכל מקום (הופק ע"י שון גרת') שיר R&B שיכול להתאים בשלמות לאחת רשימות השירים של ביונסה. 05.Pull In - משוך פנימה (הופק ע"י שון גרת') שיר קצבי שבחלקו ראפ (שעדיין לא נכתב) עם קצב מדהים שהוכן ע"י נייט הילס ומילים מאוד "לוהטות".

britmel

New member
וואווו:-O

נשמע מדהייים להיטים בטרוףף אמן אמן שיצאו כבר

0rin

New member
../images/Emo210.gifזה נשמעע משהוו משהו

אני רוצה כבר לשמועע...............

xtina 4 ever

New member
נקווה.../images/Emo210.gif

יאללה, מישהו שם חייב להדליף לפחות שיר אחד. :[

tali44

New member
הראשון נשמע מדהים!../images/Emo99.gif

וגם השאר כמובן.......!! טוב אם יהיו ישירם מכל הסוגים, זה נורא מעניין וגם השמות מסקרנים. זה מושך לקנות את הדיסק. ואיייייייייייייייי

למעלה