עידכונים

SuperShiro

New member
בריטני תתן ראיון אקסלוסיבי

למגאזין "OK!|"
Britney to give an exclusive interview to OK! This was sent to OK!'s email service members: "Hey, OK! Fan, Stay tuned for OK's next issue where we go one on one with Hollywood's latest starlet Hilary Duff, and also an OK! World Exclusive interview with the one and only Britney Spears."
תרגום האימייל הנ"ל נשלך לשירות חברי המגאזין "OK!" "היי, מעריצי "OK!" הישארו מוכנים לקראת הגיליון הבא של המגאזין "OK!" בו נראיין, אחד על אחד, את הכוכבנית האחרונה של הוליווד, הילארי דאף. נוסף על כך ייכלל בגיליון ראיון אקסלוסיבי של המגאזין עם האחת והיחידה – בריטני ספירס. אני רק מקווה שהפעם ישאלו אותה שאלות רציניות שקשורות למצבה היום, ולא את אותן השאלות ששואלים אותה בכל פעם מחדש.

SuperShiro

New member
באסטה ריימס אוהב את בריטני

Busta Rhymes loves Britney TheSun.co.uk: She may have been mocked for her big booze benders and her serial flashing, but it appears BRITNEY SPEARS still has a lot of respect from the top dogs in the music industry. US rap star BUSTA RHYMES couldn't speak more highly about the former pop princess during an exclusive video interview with The Sun. Speaking at an Xbox Live party in London, he said: "Britney is still hot. I've got a lot of respect for her. I'd love to work with her. I know how to work this industry. She should give me a call."
תרגום יכול להיות שלועגים לה הרבה בשל חינגות האלכוהול שלה, ובשל סדרת "ההבזקות" שלה, אך נראה כי "הכלבים הגדולים" בתעשיית המוזיקה עדיין רוכשים לה כבוד רב. כוכב הראפ באסטה ריימס לא יכול היה להגיד דברים טובים מאלה על נסיכת הפופ *לשעבר* במהלך ראיון וידאו אקסלוסיבי עם המגאזין "The Sun". כאשר דיבר במהלך מסיבת "Xbox" מלונדון אמר "בריטני עדיין לוהטת. יש לי הרבה כבוד כלפיה. הייתי שמח לעבוד איתה. אני יודע כיצד לעבוד בתעשייה הזאת, היא צריכה להתקשר אליי."

SuperShiro

New member
התמונות של ג'יידן ג'יימס מזוייפות

Jayden pictures = Fake I think it's pretty much obvious that the pictures of Jayden James, reportedly taken in New York City last week, which were published in the latest issue of OK! are totally fake... I mean, am I the only one who sees the pink jacket and little earing? Ummm, really. Some people :/ I don't know who's really wrong. The magazine for publishing this or the people believing/reporting it.
תרגום אני חושב שזה פחות או יותר ברור שהתמונות של ג'יידן ג'יימס, שכמדווח צולמו בניו יורק בשבוע שעבר, ופורסמו בגיליון האחרון של המגאזין "OK!" מזויפות. כלומר האם אני היחיד שרואה את הג'קט הורוד והעגיל הקטן? אממ, באמת. יש אנשים:/ אני לא יודע מי לא בסדר, המגאזין כיוון שפירסם את התמונות או האנשים שדיווחו על כך, ואלה שמאמינים לידיעה.

למעלה