ספוילרים

../images/Emo58.gif|חםםםםםםםםםםם ביותר!!

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל: 1.יהיה פיצוץ באיצדיון,זה בטוח,ראיתי עכשיו קטע מזה,דריה צורחת לרני וג'לל מחזיק אותה. 2.גרשון חביה ישחק בהאלופה[גיליתי]. 3.אין קשר בין גרשון חביה לעובד חביה[גיליתי]. 4.אנרי[?] השחק מאהבה או כסף נראה לי [?] ישחק בהאלופה.

חפציבה7

New member
../images/Emo58.gif?

היה לי משעמם אז נכנסתי לאתר של האלופה ב-ynet היה שם מן כתבה קטנה כזאת על רני וריטה, ואיך רני יענש בגלל שהוא נפרד מריטה וכל השיט הזה. היו שם כמה טיעונים. אחד הטיעונים היה ש-ואני מצטטת (חח) ''ריטה תטוס לשוויץ,תעבור את הניתוח,ותוכל לראות...יקרה מה שיקרה ורני ילך למשחק של הכח ירושלים.במשחק יהיה פיגוע ויקרה משהו לרני ואז הוא יהיה עיוור בעצמו! זה ממה שאני יודעת.'' זה טיעון אחד. היה שם עוד טיעון. ''רני וליאן יעברו תאונת דרכים, ליאן תאבד את התינוק שלה ורני יתעוור'' הא?! מישהו יודע מה יקרה? מה דעתכם על הטיעונים האלה?

לירונאס

New member
ספויילר

תקשיבו אני לא יודעת אם אתם יודעים את הספויילר הזה אז מי שרוצה שיקרא ומי שלא..אז שלא חח .... ... .. ... .... .... ..... .... ... **אוקי נכון אמרו שניראל תשחק באלופה אז רק שתדעו שהיא הולכת לשחק בתור הארוסה של ג'לל **ארברט אילוז ישחק בתור האבא של סער פדידה שכעת האבא הזה קבצן **נכון שלמילי יש תינוק מסער?? אז טובה ומילי ישקרו לתום שזה מתום כדי שמילי ותום ימשיכו יחד **ומשו מוזר שרמזו בחדר הלבשה:בפרק האחרון(119) כל השחקנים כמעט ייסעו. כעיקרון זה הספויילרים שיש לי..שוב הודעתי לכם שזה ספויילר מי שקרה שיהיה לו בכיף ומי שלא אז לא..חחח -לופיווו-
+*+לירונאס+*+

Raz110

New member
לכל מי שרואה חדר הלבשה

בתוכנית "חדר הלבשה" שמשודרת בערוץ בידור ישראלי כל יום מיד אחרי האלופה.. יש פשוט הרבה ספויילרים!! זה מטורף!! זה מדכא אותי לראות את התוכנית הזאת... הספוליריים רצים שם בקצב והם לא שמים לב:\

רונושי

New member
../images/Emo58.gifמחדר ההלבשה../images/Emo58.gif

איזה חארות הם
הם הראו כל כך הרבה ספויילרים! גם את דריה צורחת רנייייייייייייייייייייייייייייי
אחרי הפיצוץ. וגם את סער ומיטל מתנשקים! אחרי שהוא אומר לה שהוא אומר לה שהוא אוהב אותה|(אני לא בטוחה..)

moton

New member
כל אחד יכול לפתוח קומונה

וזה יכול להיות על כל נושא שבעולם. כן, גם על גרגירי אבק. וזה בעצם ההבדל

sweet shir

New member
חחחחחחחח אני היחידה שרואה את זה

רק בגלל הספויילרים.
אם לא היו ספויילרים לא הייתי רואה.

randu

New member
הכי מעניין אותי *בלי ספויילר*:

הספויילר הרביעי (האחרון)-ממש מעניין אותי! כי גם הראו על זה שני קטעים בחדר הלבשה, מעניין מה יהיהה!!

MoRaN SaShA

New member
אוף הרגע שלחתי לכאן הודעה

שאומרת, שאם הטיעון הראשון יקרה.. זה יהיה הדבר הכי עצוב שקרה אי פעם בטלנובלה.. (בקשר לליאן).

עצוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בשביל זה יהיה הדבר האולי הכי משמח שקרה אי פעם בטלנובלה!

למעלה