*של חדר הלבשה?
M miza12 New member 25/7/06 #45 חדר הלבשה - הפיצוץ . שאלה דחופה!. באיזה פרק של חדר הלבשה (זאת אומרת מס' הפרק של האלופה עליו מבוססת התוכנית באותו היום ) הראו את הפיצוץ באיצטדיון ??. דחוף !.
חדר הלבשה - הפיצוץ . שאלה דחופה!. באיזה פרק של חדר הלבשה (זאת אומרת מס' הפרק של האלופה עליו מבוססת התוכנית באותו היום ) הראו את הפיצוץ באיצטדיון ??. דחוף !.
ס ספירושש New member 25/7/06 #50 אני חושבת אני חושבת שבפרק 82 יהיה את הפיצוץ זה יהיה ביום שלישי.. אם לזה התכוונת...
Y Yardeni16 New member 26/7/06 #62 אני לא מאמינהשרני יאבד את הראיה שלו איזה באסה שהוא יאבד את הראיה שלו וליאן את התינוק שלה בפיצוץ שייהיה באיצטדיון \;
אני לא מאמינהשרני יאבד את הראיה שלו איזה באסה שהוא יאבד את הראיה שלו וליאן את התינוק שלה בפיצוץ שייהיה באיצטדיון \;
א אסי היפה והמגניבה New member 26/7/06 #1 ../images/Emo204.gif../images/Emo221.gifלמה רשמת את זה בכותרת? מילא לא היית רושמת שיש ספויילר אבל למה לרשום את זה בכותרת, כל אחד יכול עכשיו לראות את זה בטעות../images/Emo70.gif זה ממש הרס עכשיו את הצפיה לכל מי שלא רוצה לדעת מה יהיה../images/Emo4.gif
../images/Emo204.gif../images/Emo221.gifלמה רשמת את זה בכותרת? מילא לא היית רושמת שיש ספויילר אבל למה לרשום את זה בכותרת, כל אחד יכול עכשיו לראות את זה בטעות../images/Emo70.gif זה ממש הרס עכשיו את הצפיה לכל מי שלא רוצה לדעת מה יהיה../images/Emo4.gif
M moton New member 26/7/06 #64 ../images/Emo18.gifספוילרים../images/Emo58.gif כל הפרטים על עתיד הסדרה בשירשור הזה בלבד. הכניסה על אחריותכם
../images/Emo18.gifספוילרים../images/Emo58.gif כל הפרטים על עתיד הסדרה בשירשור הזה בלבד. הכניסה על אחריותכם
ד דנדן לאב אורי New member 26/7/06 #69 הוי זה ספוילר שכבר מפורסם יהיה פיצוץ... אפחד חשוב לא יפגע חוץ מרני שיתעוור כתוצאה מהפיצוץ.