סיאנסים

שלפלף

New member
../images/Emo18.gifסיאנסים

סיאנסים זה מותר/אסור/מסוכן/סתם דבילי???

mr nice guy

New member
גם אני מצטרף לשאלה.. אבל מנסח מחדש

קודם-כל, לפי היהדות סיאנסים אסור לעשות. אבל בכל זאת, גם אותי מעניין מה מידת האמיתות של הסיאנסים, איזה סיפורים היו בהקשר? אני אישית יודע על אמא של חבר טוב שלי שעשתה סיאנס עם חברים בצבא, וקרה משהו, לא זוכר בדיוק מה אבל היה איזה "סימן" או איך שתכנו את זה ולא סתם משהו שיכול להיות סתם רוח חזקה מבחוץ... וגם למי שעשה איתה את הסיאנס לא היה אינטרס לשקר לה... אבל אי-אפשר אף פעם לדעת בודאות.

שלפלף

New member
../images/Emo101.gifאז תשמע..

אז ככה, אני גם שמעתי על מקרים ואני כבר מבולבלת! אני מכירה מישהו אישית שעושה סיאנסים על בסיס קבוע, וזה עובד לו כל פעם! רק שבעצם כמעט כל הדברים ש"בר" ענה לו היו דברים שכאילו הוא חשב עליהם... אבל מה שכן, אני יודעת שלא רק שבתנ"ך כתוב שאסור! נגיד, כשאתה מעלה משהו אז אתה לא מעלה את הנשמה שלו, אתה מעלה את הקרמה שלו, שזה בעצם מה שנשאר ממנו על כדה"א, וכשעושים את זה אתה מזיק לנשמה, אז בגלל זה זה אסור. אבל המשהו הזה שאני מכירה שאל בסיאנס ואמרו לו שזה לא נכון, אבל אם הקרמה אמרה לו את זה בטח היא שיקרה! בכל מקרה, אם לא שמת לב אני כבר הסתבכתי בתוך עצמי... נראה לי שפשוט לא כדא להסתכן וזהו!(^:

סיאנסים - האם מותר או אסור

כשעורכים סיאנס, גורמים לפתיחת דלת מסויימת בין המימדים ואותה פתיחת דלת, גורמת לכל מי שרוצה , יכול ומעוניין, להיכנס. לא תמיד נכנסות ישויות "נחמדות". כפי שיש אנשים טובים ורעים ונחמדים ולא נחמדים וכו', כך יש גם ישויות כאלו. הסכנה בעריכת סיאנס היא התחברות לנשמה לא נחמדה אשר יכולה תחילה לקנות את האנשים העורכים את הסיאנס ואט אט, יכולה לשלוט באותם אנשים ואפילו להזיק להם. בדרך כלל בסיאנס, מנסים להזמין ישויות רצויות אך לא תמיד הן יכולות להופיע משום שייתכן שהן "עסוקות" בקיום החיים שלהם. קיום החיים זה יכול להיות שהן כבר התגלגלו לגוף וחיים כאנושיים או במימד הרב-ממדי בו קיימות הישויות/הנשמות, הן נמצאות במקום אחר. מקום בו אין קירבה או מודעות למימד הפיזי שבו אנו חיים. אם עורכים סיאנס לשם סקרנות או שעשוע - מאוד כדאי שלא לעסוק בכך. אם רוצים "להיפגש" עם מישהו קרוב או יקר לנו שהלך לעולמו, אפשר להתקשר איתו באופן אישי ופרטי ע"י מחשבות ואפשר לזמן אותו במחשבתנו לפני שאנו הולכים לישון ולהיפגש עימו בחלום. הפגישה בחלום הינה פגישה אמיתית ביותר.

שלפלף

New member
מה זאת אומרת?

לא הבנתי... אני יכולה ליפגש אם משהו שמת בחלום שלי ושזה יהיה אמיתי? איך בכלל אפשר לעשות את זה?

Sam Anand Nityo

New member
אתן את דעתי.

בין מצב של ערות למצב של חלום יש כמה וכמה שכבות, אבל יש גם כמה נקודות קישור. הכל קשור במודעות. אם את מבקשת במצב מודע להגיע אל החלום ולפגוש מישהו, הפגישה תתרחש. אותה יישות תיענה בחיוב, ותיצור עמך קשר במצב החלום שלך. הכל תלוי בבחירות שלנו פה בחיים האלה, אנחנו הם אלה שיש להם הכח לפתוח את השער אל העולם שמעבר. מהצד השני לא ניתן לפתוח את השער. מקווה ששפכתי מעט אור על העניין. סם - "מהלך חלומות"

mr nice guy

New member
אז לפי דבריך, מה זה אומר

שסבא שלי, זכרונו לברכה, הופיע לי פעמיים בחלום, פעם אחת ביום שלדעתי קיבלתי סימן כלשהו מה'..? אני פירשתי את זה שסתם בגלל שחשבתי עליו לפני, הוא הופיע.

למעלה