לוח מודעות

../images/Emo41.gifהבית האוהב והחם ביותר ברשת../images/Emo70.gif

>>>הומוסקסואלים >>>לסביות >>>סטרייטים >>>טרנסג´נדרס >>>ביסקסואלים >>>מתלבטים פורום זהות מינית בתפוז מהווה בית חם ואוהב לכווולם. גם אם את או אתה כבר לא מתלבטים או מעולם לא התלבטתם יש לכם מקום בפורום זהות מינית. פה מדברים על כל הנושאים הרבים שמתקשרים לנושא הזהות המינית. פורום זהות מינית הוא קהילה חמה ואוהבת שלכל אחד מקום בה והיא שם גם כדי לעזור לאנשים שמתלבטים. אז בואו לבקר והצטרפו לקהילה האוהבת
, התומכת והמחבקת שלנו!

shan17

New member
אני ראיתי כאן פרסומת סמויה?!

טוב אז אולי לא כל כך סמויה אולי מאוד מאוד גלויה אז בקיצור כדבריו של שרימפי סין-סין, תיאלנד-תיאלנד, פוקט-פוקט, זהות מינית - זהות מינית, והכל במחירים סופר סופר סופר אטרקטיביים! שאן

RedRose

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"בעולם המודרני, בו החקלאות הפכה כבר מזמן לתעשיה ועשרות ומאות מיליוני פרות וכבשים מדשדשים ברחבי הגלובוס ומפליצים להנאתם, הפכה הבעיה ליותר מסתם עניין של ריח רע." קראתי את זה באתר עכשיו.. איוש.. אני חושב שזה ממש מצחיק!

RedRose

New member
אהה.. אתר נחמד..

כל כך נכון שזה מפחיד.. תיכנסו ותבחרו צבעים, זה יתר לכם "פרופיל" פסיכולוגי של עצמכם. אצלי זה היה כל כך נכון, כאילו, זה היה בדיוק אני

Yonatan L

New member
סקר מצעדי הגאווה, בפורום ../images/Emo34.gif

השנה התברכנו בלא פחות משלושה מצעדי גאווה - תל-אביב, ירושלים ואילת, כל אחד וסגנונו הוא. העלינו סקר בפורום גאווה, ששואל איזה סגנון מצעד (פאן מול ערכים, קהילתיות וכו´) הכי מתאים לכם (בלי קשר להאם אכן תצליחו להגיע למי מהם) אתם מוזמנות ומוזמנים להוסיף את דעתכם לסקר. ב
יונתן

ללירו../images/Emo16.gif בקשר ל../images/Emo80.gif וגם לחדשים

שמתי לב שיש ימבה דיירים חדפים בפורומנו אז - ברכות חמות לכולם
לירו
אני מקווה שלא נגמר לך הקפה, ואם כן אז ברוח ההשתלטות על כל מקומות הבילוי באזור, אני מציע לפתוח את קפה הפורום. שם אפשר יהיה לעשות קבלת פנים חגיגית לכל חדש שמגיע. חוצמיזה
לך על השימוש המתמיד באיקון הקפה. קפה הוא אחד מיסודות האנושות, ולא נרצה לראות אותו נעלם מאוסף האמוטיקונים.. אז
לכם!

לירונר

New member
רעיון מוווצויין ~../images/Emo70.gif~ ../images/Emo80.gif

ממולינה
תספר לי את החלב לשוקוצ´ינו ולהפוך... אבל איפה בדיוק לפתוח את
קפה
הפורום
(ראית
יש שילוט)

BlueCat

New member
הכן גיי-דארך לקיץ (שלא ממש כאן)../images/Emo42.gif

תנסו את המבחן הקטן הזה, לבדוק כמה טובים אתם בזיהוי. פשוט ליחצו על אחד הבחורים וביחרו "GAY" או "EUROTRASH". אני אישית נכשלתי כל פעם, אבל אני זאת לא דוגמה. אני בטוח שיש כאן כאלה שיותר מוצלחים ממני.

loreal

New member
שיווו מסתבר שאני ממש...

מוצלח בזה... נו טוב לפחות על הנייר. חבל שזה לא היה כ"כ מוצלח בכל מה שקשור לכוסון מה"סופר"... ------

BlueCat

New member
../images/Emo106.gif(כי שאלת). אני לא מסתובב שם..

(שם= בפורום גאווה) אז לא ידעתי שזה כבר נחרש ונלעס. SORRY.

.m

New member
אין על מה להצטער, כחלחתול,

רק רציתי להב את תשומת ליבך לכך, וגם להשוויץ בציון המושלם
תודה על ה
mai

.m

New member
"דברי במספרים גברת, דברי בציונים!"

אתה חושב שתשובה כזו תספק אותנו?
mai

שאלה שאלה שאלה

(מFALK כי הוא מתעצל לפתוח שם משתמש ולכתוב פה הודעה
) מתי יש מפגשים של האגודה שמיועדים גם להורים?

MARMELAD

New member
זה לירוי יודע

עוד מ´ט הוא יבוא ויסביר ה-כ-ל..... (ואם לא מקסימום נעשה חיפוש מתקדם)

Liroy25

New member
הנה תשובה לשאלתך אמילי

קבוצת תהיל"ה נפגשת בכל יום חמישי השני והאחרון שבחודש. בשבוע הבא יש מפגש תמיכה להורים באגודה בשעה 18:00 וביום חמישי האחרון של החודש בשעה 19:00. בסוף כל פגישה הורים שאינם חברים באגודה משלמים 15 ש"ח למשפחה, הורים שכן חברים משלמים 10 ש"ח למשפחה וילדים פטורים מתשלום.

ביקרתי היום

בפורום של ההכרויות. בהתחלה לא הבנתי למה זה פורום כל כך מוזר עד שקלטתי שאין שם שירשורים
בכלל
מה זה אומר עלינו בעצם? ולמה יש שם כל כך מעט אנשים? הייתכן שאנחנו רק נהנים לשרשר
להנאתנו ולבכות שאננו מכוערים, בורים, עניים ולבד
למה בא לי גלידה פתאום? ולמה אין אמוטיקון של גלידה?

MARMELAD

New member
ברוך הבא לבנים בלבד היכרויות

הסיבה שאין שם שרשורים היא מכיוון שלא מתנהלות שם שיחות של ממש. הפורום הזה נועד בעיקר להצבת מודעות היכרויות. ולמה יש שם כל כך מעט אנשים? לא יודע! אולי נפיץ כולנו את הלינק של הפורום הזה ונעזור לו לגדול! אה, דבר שני: דווקא חשבנו פעם (אני ועצמי) לנפח קצת את הפורום היכרויות בשרשורים: שידוכים וכאלה. הבעיה היא שרוב הגולשים שמשתתפים בפורום הזה משאירים הודעה ולא ממש חוזרים לבדוק מה קורה איתה...

למעלה