לוח מודעות

marco23

New member
../images/Emo18.gif לוח מודעות ../images/Emo127.gif

לכאן ישורשרו ההודעות שלכם.

marco23

New member
מישהו מכיר מסאג´יסט טוב ש...

שעושה עיסוי רפואי וספורטיבי? אשמח לקבל פרטים בעניין. רצוי שיהיה באיזור המרכז.

../images/Emo50.gif לכל הנבחנים היום בבחינת

הבגרות במתמטיקה. כמה כיף להיות כל כך רחוק מזה !!!

merman

New member
מצטרף לבהצלחה

ובאמת באמת נורא כיף להיות רחוק מזה.

shan17

New member
אין ספק שטוב להיות רחוק מזה...

בכלל טוב להיות רחוק ממתמטיקה, פיזיקה, לימודים, בית, חברים, משפחה, חיים שנאמר: "המתחמק מהצרות מתחמק מהחיים" אולי אנחנו צריכים דברים כאלה כדי להמנע משיעמום נצחי... טוב נו זה הכל.... בהצלחה! שאן

המרחפת

New member
ועכשיו זה מאחורי. goodbye math

הכי יפה: לראות אנשים קופצים משמחה אחרי הבחינה. אבל קופצים. מאד גבוה. מאד מאד גבוה.

לירונר

New member
יופי בלונדה ../images/Emo46.gif

תזרי מלח על הפצעים... ודרך אגב- מה זה
/​

RedRose

New member
חווית הבגרות שלי../images/Emo70.gif

נתחיל ככה.. תכננתי לקום ב-12 היום, כי הבגרות התחילה ב- 2:30.. אבל מה? החשמאלי הגיע ב- 10 כדי להעביר את הכבלים מאחורי הארון יינות החדש.. לי לא סיפרו בקשר לזה.. האא.. וגם הייתי צריך להיות ער בזמן שהוא היה פה.. טוב, קמתי ב 10.. הוא הלך, התאגנתי ותכננתי לקחת מונית.. חברה שלי התקשרה ושאלה אם אני צריך טרמפ.. אני אצלך עוד בערך 5 דקות, תצא בחוץ
כרגיל.. היא מאחרת.. הגענו לביצפר 5 דקות לפני הבגרות. הגעתי בול הזמן.. טוב, אני יושב.. ומה אני מגלה? אין די נוסחאות
אני יושב ומחכה.. ומחכה.. הגיעו דפי נוסחאות.. סיימתי אחרי 15 דקות (האא.. זה בגרות של 6 תרגילים.. כן כן.. 3 יחידות
אבל אני משפר ל-5 אחרי/המהלך צבא..) באתי להגיש, הגשתי.. ואז מה? מסתבר שאסור לצאת כל עוד לא עברה חצי שעה.. עברה חצי שעה, יצאתי מהכיתה, הלכתי הביתה..

gildoron

New member
לגבי הודעה מהבוקר

לא ממש הבנתי למה הורדתם לי את ההודעה..?! אני כבר הרבה מאוד זמן עוקב אחרי הפורום הזה וחושב שחלק מההצעות שחברי הפורום נותנים(ולמרות גילם הצעיר של חלקם) טובות או לפחות נותנות חומר למחשבה. ועכשיו שאני רואה לנכון לפנות אל חברי הפורום בשאלה, מסיבה לא ממש מובנת ההודעה נמחקת..למה?

MARMELAD

New member
ראה תקנון הפורום

המודעה שלך הייתה מאוד לא משתמעת לשתי פנים והייתה די ברורה שהכוונה היא לזנות. במידה ואתה מעוניין לבחור בקריירה כזו, בהצלחה. רק לא בפורום הזה.

gildoron

New member
תודה, אבל לא..!

מרמלד... אוליי נראה הייה שההודעה שלי -לא או כן- משתמעת לשתי פנים.. אבל תאמין לי ש"זנות" (עם או בלי הגרשיים) ממש לא היתה הכוונה.. אני לא אומר שנעלבתי מההסקה..(למרות שהיא לא ממש מחמיאה לי), יחד עם זאת אוליי באמת כדאי שבפעם הבאה אקפיד על ניסוח ברור יותר. ולסיכום, לא כל הנוצץ זהב.. ולא כל הודעה (וגם שהניסוח בה לא ברי לך לחלוטין) היא שידול לזנות. מקווה באמת שפה סגרנו את פרק אי ההבנות. גיל.

למעלה