לוח מודעות

ב5:22 בבוקר

כשיום שלם לא ישנתי אני נמצא במצב שפיותי שנקרא בפי המומחים- חוסר שפיות. אני עורך בחדרי מסיבת דיסקו ומוזיקה משנות ה80,90,70,60. אתם מוזמנים להצטרף! גרובי בייבי!!! המף...נפגשים בגשר של טבריה שמעל המשטרה.... ויוצאים למסיבת ריקודים מ-ש-ג-ע-ת וחסרת שפיות... נפגש בייבי!
יו אול!

yoavon1

New member
עושה רושם שרימפי

שאתה מעריץ שרוף של טבריה...
תנחומיי...
תהיה חזק יואבון

yoavon1

New member
אוי.... ../images/Emo9.gif נו באמת... ../images/Emo13.gif

אני מסמיק.... תודה...
אני רוצה להודות קודם כל להורים שלי שלא פתרו לי את חרדת הסירוס ובזכותם הפכתי להומו שאני... שנית - אני רוצה להודות לאקדמיה... לא חלמתי... תודה לכם... תודה....
יואבון

RedRose

New member
הודעה קצרה ו...

ח ש ו ב ה
|
קמתי לי בבוקר.. מוקדם מוקדם.. התכוננתי לפזז לי לכיוון בית הספר. פותח אני את העיתון.. ומה ראות עיני
"בקרוב- גאפ בארץ"
יאאא... זה עשה לי את הבוקר! המשכתי לי לקרוא.. מייבאים גם את אולד נייבי ובננה ריפבליק
איזה אושר
אבל.. זה גם די מבאס, כי עכשיו אין סיבה לטוב לחול.. האא.. בעצם יש.. עדיין לא יבאו את מייסיס.. ומתי יגיע בלומינגדיילס???

BlueCat

New member
עד שזה יגיע לרמה של ארה"ב....

בינתיים, אני אמשיך לבקש בגדים של BANANA REPUBLIC ("רפובליקת הבננות") וGAP ("מרווח") מי שטס לUSA (המדינות המאוחדות של אמריקה) והאיזור.

BlueCat

New member
שיט, אני נשמע סנוב... אבל היא >>>

שגם אני שמח. וממילא אין לי יותר מידיי בגדים של החברות הנ"ל, שחצי מהן אני לא ממש מכיר. "סקס והעיר הגדולה" זה לא אני.

RedRose

New member
למען האמת..

בסקס והעיר אין דגש על חברות, אלא על אופנה. חוץ מזה.. החנות תהיה אאוטלט.. אז הרמה תהיה ממש ממש נמוכה.. הייתי פעם בחנות כזאת של אולד נייבי, וזה היה פשוט מזעזע. הייתה שם ריצפה כזאת, כאילו פרקט, רק מפלסטיק, ולא היה כיסוי על התיקרה והקירות היו בצבע ירוק מזעזע כזה, לעומת זאת חניות שהן נורמליות מדהימות. הייתי בחנות של שלוש קומות בערך, רק של גאפ.. חרשתי שמה על המזומנים.. רוב בגדי החורף שלי הם של גאפ או של אולד נייבי.. האא.. בעצם.. זה לא מעניין אותכם בטח..

BlueCat

New member
בטח שכן!

וצודק, אין מה להשוות בין חנויות המותגים בארץ לח"ול. סטייל ורמה שונים לגמרי.

תאונות ../images/Emo18.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo166.gif

היום בשעה 21:00 תתארח יעל הדיה בפורום ספרים וספרות, ותשוחח עם הגולשים על ספרה האחרון המועמד לפרס ספיר- "תאונות", כל זאת במסגרת שבוע הספר העברי הקרב ובא אלינו... אתם מוזמנים לגשת כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

shan17

New member
פלישת העגבניות II ../images/Emo122.gif

מה עשיתי? הייתי ילד רע היום? לא יותר מהרגיל! אז למה חבורה של עגבניות סלקומיות התנחלה לי על המסך, והולכת אחרי לכל מקום??? זה פשוט בלתי נסבל!!!! לכו מכאן עגבניות מרשעות! אני מפסיק את מנוי הסלקום שלי עכשיו! למה תפוז שמים לנו עגבניות?! ועוד עגבניות קרציות שהולכות אחרינו לכל מקום?? בואו נארגן מחאה! אני רוצה אתה הפורום נטול העגבניות בחזרה! ע-כ-ש-י-ו!!!!!!!!!! בתקווה לעתיד טוב יותר ונטול ירקות על מסך המחשב, שאן

shan17

New member
באמת תודה תפוז!!!!!! ../images/Emo46.gif

כן נכון, אז עכשיו אין עגבניות אבל יש כדור דיסקו מעצבן שעושה בדיוק אותו הדבר!!! זו הדרך הפשוטה לשגע כל גולש נורמלי תחזרו לאתר של סלקום פרסומות ארורות! בתקווה לעתיד נטול ירקות/אביזרי דיסקו למיניהם, שאן

MARMELAD

New member
חומד, לא להתרגש:

פתרון לבעית הבאנר : לוחצים F11. בצד שמאל של הבאנר יש מין איקס כזה (הוא מופיע ממש בקצה של המסך) והוא בצבע לבן. לחיצה עליו תסגור את הפרסומת.

9סנורקה9

New member
אבל הוא ימוטט את המנורה שלי....

היא בנויה על קפיץ, ויורדת למטה אם מפעילים עליה משקל.

effir

New member
לאילת בגאווה 2002 ../images/Emo34.gif

לאילת בגאווה 2002 - מתאריך: 2002 - 06 - 13/16 השנה כולם חוגגים את מסיבות הגאווה באילת! * מסיבות * מצעד גאווה הראשון באילת * מופע ענק של דנה אינטרנשיונל * שייט בספינת האהבה * ועוד ... ניפגש באילת!!! לפרטים נוספים והזמנות נופש וטיסות בהנחות - http://pride.eilat.net

מהההה ??.. מתי ?... איפה ? דיטלססס

יש לי בעיה חמורה עם אתרי אינטרנט.. בבקשההההה תספר לי יותר. לא שמעתי כלום ...

למעלה