לוח מודעות

marco23

New member
../images/Emo18.gif לוח מודעות ../images/Emo127.gif

היות ולוח המודעות מלא מדי בשביל לקפוץ למעלה אני פותח אחד נוסף. כמו כן אני מצרף קישור להודעה ששמתי בקודם.

אם אתה שואל אותי...

זה הקניון הכי מת שיש, מה באמת יש לעשות שם? אפילו מוסיקה אין שם והחניה יקרה בטירוף וזה אפילו לא מקום מרכזי בת"א, סתם איזו צומת בדרך. הציון שלי:

MARMELAD

New member
אוחצ´יאלי

האמת היא שבכל קניון יש אוחצ´ים ובוצ´ות לרוב - זאת פשוט עבודה שנורא מתאימה להם. (אוחצ´ים - קסטרו מן, כיתן, המשביר לצרכן, בוצ´צ´ות - הקיוסק באמצע הקניון). וברררצינות: האמת שאין לי מושג למה קוראים לעזרי - אוחצ´י. אולי בגלל החדרכושר הומה ההומואים שיש בו. מצד שני, האין כל חדרי ההומואים.. אה.. הכושר... שורצים בהם?

fayd הפשוש

New member
אוקיי זהוא אני לא יכול יותר ../images/Emo46.gif

מה לעשות נולדתי הומו טיפש ואני לא יודע מה זה אחצ´ות ובצ´יצ´ות וכל זה קסאנדו או ספיינבאר (אני לא זוכר מי) ניסו פעם להסביר ואני פשוט לא קלטתי אז אני מבקש בכל לשון של בקשה הסבר מפורט (בלשון פשוטה אם אפשר) מה זה בידיוק כל הדברים הללו הגדרות ופרושים גם אני רוצה (וחושב שצריך) להיתמצא בלקסיקון ההומואי שלנו אז בבקשה אני מקשיב נו....... (מאלון שמרגיש ממש טיפש עכשיו)

בגדים גבירותי

בגדים! וגם נעלים! לא חסר. במיוחד לא בעזריאלי. נו בחייכם...אני אישית לא ראיתי הרבה ריכוזים כאלה מפחידים של בגדים ונעלים.....חוץ מבקריון. יש שם נעלים ובגדים. זה בתל אביב. זה לא רחוק משום מקום מיוחד בתל אביב.. כמו שצריך.... אני אישית, דובק בקניון של טבריה- "המשביר"

לירונר

New member
מה אין מוזיקה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני ואיריס 17 היינו בטאוור רקורדס ושקלנו לעבור דירה לשם ~
~ המקום מדהים, יש שם את כל הדיסקים שהומו כמוני יכול לחלום עליהם... אני אישית מאוהב במקום (
לבניין המשולש שהטאוור נמצא בו) 10 מתוך 10

הוו גם אני אוהבת את הטאוור

למרות שלא היה שם את הדיסק של בד"ע (והמוכר רק אמר לי "אה כן אני מכיר את הלהקה אבל לא אין לנו את הדיסק") OH WELL אני בכלל שונאת את עזריאלי...

marco23

New member
הדבר היחידי שאתה שומע שם זה...

את הפרסומת למועדון "שופינג" עשרים אלף פעם ביום.

marco23

New member
נכון שאני לא חזי חילזון, אבל גם ...

אני ציינתי את העובדה שאין שם מוסיקה. חוצמזה, שעזרתי לו להסביר את העניין. הרי כולנו פה חברים, אז עוזרים אחד לשני. מה רע בזה? חוצמזה, שאני רגיל לכתוב בשמי, ולכן כתבתי התכוונתי במקום לרשום שחזי התכוון. אבל העיקר שמבינים למה הכוונה. בתודה מראש,

מרקו, תודה רבה על העזרה...

אבל אני יכול להסתדר בעצמי. בכל אופן תודה על הצון ונכונות שיש לך לעזור לאנשים. אתה פשוט נשמה טהורה. תודה מראש,

marco23

New member
ומה בכל זאת מושך לשם את האוחצ´ות?

עדיין מחכה לתשובה,

הממצאים שעולים ממחקר שעשיתי בשטח

הם: הקוקסינלים שאתה מדבר עליהם, הם חברים/ות של המוכרים ההומואים שבקניון. לפי בדיקה שעשיתי, מצאתי שיש מוכר אחד ב "קסטרו מן" שמסתובב עם כאלה, כמו כן יש גם אחד נוסף מאחת החנויות בקומה ב´, שגם מסתובב עם כאלה. כמעט בכל חנויות הבגדים והנעליים, יש מוכרים שהם הומואים, מתוכם יש כמה אוחצ´ות. וחלק גדול מהלקוחות ההומואים והאוחצ´ות הם חברים של המוכרים האלה או כאלה שמחפשים שם את המוכרים האלה, או כאלה שבאים למכון כושר. לאיזה מהקטוריות אתה שייך? ממני,

marco23

New member
מה זה פה? חקירה של השב"כ? ../images/Emo12.gif

אז אני מסרב בכל תוקף להגיב, אני אדבר רק בנוכחות עו"ד. אני שונא חקירות!!!

marco23

New member
כבר אמרתי לך, רק בנוכחות עו"ד...

חוצמזה, מה זה בכלל עניינך?

למעלה