לוח מודעות

ביג דיל

New member
פסטיבל האוכל וצמחונות ../images/Emo46.gif

כמדי שנה כיתתי רגלי אל האירוע הנקרא "פסטיבל האוכל". השנה נדרתי נדר שכף רגלי השמאלית לא תדרוך במקום, אך הפרתי אותו בגלל תחנוני אחי התאום ל"אוכל איכותי וזול". בתור צמחוני (כבר 10 שנים), לא היה לי יותר מדי מה לאכול בפסטיבלים האחרונים, אבל החלטתי לתת לו צ´אנס נוסף. מי יודע, אולי מארגני האירוע יזכרו שיש גם אנשים נוספים השייכים לכת המוזרה הזו. ושוב, כל מה שמצאתי היה איזה בודקע הודי עם ירקות נוטפי שמן. שאר המסעדות התרכזו בבשרים וקינוחים. מה עם משהו צימחוני? (ואני לא מתכוון לאוכל סיני פשוט או פיצה. את זה יש לי גם בלי פסטיבל אוכל). חיפשתי משהו שלא יוצא לי לאכול כל יום, משהו מעניין, ולא מצאתי. אחרי האוכל ההודי (חלקתי מנה עם התאום) שעלה 20 שקלים וחיפוש מייגע אחר משהו הולם אחר, ללא הצלחה, קינחנו את הארוחה במשהו אלוהי עשוי שוקולד ממתוקה וגלידה מבן אנד ג´ריס. חזרתי הביתה רעב (די פדיחה לחזור מפסטיבל אוכל רעב) ועם הוצאות בסך 37 שקלים (10 לאוכל הודי שחלקתי, 15 למתוקה ו12 שקלים על הגלידה). לא יקר, אבל לא שווה. אם אתם צימחוניים, אל תבזבזו אפילו שנייה מחייכם שם. עדיף ללכת למסעדה שמתחשבת גם בנו.

marco23

New member
../images/Emo35.gif יש לי שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמתי
לעובדה שבקניון עזריאלי יש מלא מוכרים ולקוחות אוחצ´ים וקוקסינלים (הרי לא פלא שהוא נקרא "אוחצ´יאלי"). והשאלה שלי היא: למה דווקא לקניון הזה בחרו כל אלה להגיע? הרי אין שם שום דבר מעניין, שמושך לקוחות או אנשים בכלל. אם כבר אז חיילים/ות או אנשים שעובדים בקרייה או במגדלים עצמם, ואז זה הכי נוח להגיע. אז מה בעצם מושך לשם את כל האוחצ´ים? יש שם אולי אטרקציה שאני לא יודע עליה? אם כן אשמח לדעת.

למעלה