לוח מודעות

campari

New member
../images/Emo18.gif לוח מודעות ../images/Emo127.gif

לכאן המנהל עוד מעט ישרשר את כל ההודעות התועות/טועות שמסתובבות כרגע בפורום, וגם לי יש הודעה אחת שבוודאי תתאים לחלק מכם...

לירונר

New member
יניבי... ברוך הבא.. אבל

מה הסיבה שלו
אני גם מחכה לשמוע וגם מצפה לשמוע

לירונר

New member
יניבי... ברוך הבא.. אבל

מה הסיבה שלו
אני גם מחכה לשמוע וגם מצפה לשמוע

לירונר

New member
מוזר.. לא שלחתי פעמיים...

אפילו לא לחצתי פעמיים... כנראה זו ההשלמה של אתמול, ששלחתי הודעות והן לא נשלחו

Yaniv-DC

New member
למה? מזתומרת למה?

הוא "זכה" להכיר אותי, לא סיבה לחייך? והוא נסע קצת לברצלונה, לא סיבה לחייך עוד?

campari

New member
אתר אינטרנט לטובת המיואשים...

זה אתר חדש - או לפחות חדש בשבילי - שנותן שירותי עזרה נפשית לכל מי שצריך אותה ואין לו ממי לבקש. רעיון גדול. ציטוט מתוך דף הבית של האתר: "כאשר הירח בחיסורו, נראה שהחושך יימשך לנצח והאור רק יילך ויצטמצם. כך גם אנו חשים לפעמים שהתקווה אוזלת ושאין יותר בשביל מה להתאמץ והפתרון ההגיוני הוא להפסיק לחיות. אבל ממש כמו במקרה של הירח, גם במקרה של בני אדם שחשים כך, זהו מצב זמני. ההקלה תגיע, ממש כשם שהירח יתמלא אחרי זמן מה. אם כך אתם מרגישים ברגע זה, הישארו עמנו, לא לבד, וננסה יחד למצוא שביב של תקווה בזמן הקשה הזה..." יפה, לא?

ל ו ל י ת

New member
משרשרת: פורום חדש ב-תפוז

הי, רציתי לספר ולהזמין לפורום החדש שנפתח בתפוז, פורום משפחות פגועי נפש, שהוא פורום של כל מי שיש לו נגיעה למישהו שהוא עם בעיה נפשית. חשוב לי לציין שזה פורום של מי שחווה. וגם, זהו אינו פורום מומחה.

Liroy25

New member
מה פתאום אח שלי...

אנחנו כולנו נורמלים כאן! זה הם שלא מבינים אותנו!

אבא גאה

New member
לא להכחיש..ניתן להוכיח! לא מחקתי

את ההוכחות. אלאדין, מילה אחת שלך ואני מפליל את המרמלד מישמש הזה

מרמלד - העם דורש תמונה

אני בטוח שגם תורן דורש, ולתורן יש פרוטקשן חזקה מאוד שאתה לא רוצה להסתבך איתה. אבא גאה - אם הוא לא עושה פוטו רצח ומעדכן את הפורום תוך 24 שעות, תשרשר את ההוכחה!

אבא גאה

New member
נו כבר עברו 24 שעות?

אני תשוש מכדי לחשב, אלאדין תוכל לעדכן אותי לכשיעברו 24 שעות? ונפליל את התימניה הבלונדית....

למעלה