[טריגר]

As היחידה

New member
טוב אנשיםן.. תכנסו בבקשה.. ../images/Emo14.gif

איך אפשר לעבור תדיכאון או לעשות משהו בלי לחתוך תצמך? כי אני למשל לא רואה איך.. ואני פשוט חייבת עכשיו משהו.. אני ממש מתעפקת לא לגעת בסכין.. עזרה! פליז...

לא!!!!!! לא בסכין!

שלא תעזי בכלל!!! תעצרי ותחשבי לרגע שאת מתמכרת לזה וזה לא טוב בכלל! בגלל זה יש לך את השיחות עם היועצת שלך...אל תעשי את זה לעצמך,ככה את לא עוזרת לך. את אסור לך לגעת בסכין יותר! תתאפקי ותעסיקי את עצמך במשהו אחר...לכי תראי טלויזיה או משהו אבל תתרחקי מהסכין אנה,זה רק לטובתך!

As היחידה

New member
תודה לך ../images/Emo23.gif תגובה..-

אני יודעת שאני מתמכרת.. התחלתי לחתוך אבל הפסקתי.. יש לי שריטה קטנה.. זרקתי תסכין.. =\ יש לי עוד חח אבל הסכין החשוב לי.. זרקתי
אני רק מקווה שגיא לא ידע שניסיתי לחתוך תצמי.. כי הבטחתי לו..

enjoi butterfly

New member
אולי תנסי לצאת החוצה??

כל פעם שאת מרגישה ככה תציא תעשי סיבוב תרכי לחברה לידיד..תעשי משהו אחר שלא קשור לזה ושאת לא חושהת על זה ותראי עם זה עובד...

As היחידה

New member
תגובה.. ../images/Emo23.gif

תודה לך.. אבל הידיד או החברה די רחוקים ממני.. ולצאת לבד לא יודעת משעמם לי. אחרי שניה אני אחזור...=\ ולהתקשר להם כשאני לא מרגישה טוב לא מצליח לי.. לא שלא מצליח.. אני לא רוצה.. כי לא נעים לי כל פעם להתקשר אז אני בכלל לא מתקשרת. ותודה לך.

H i L o N e T

New member
../images/Emo12.gif. ../images/Emo54.gif

קודם כל, תשבי עם עצמך, אולי באמבטיה, עם מים חמימים ותחשבי מה יעזור לך אם תחתכי את עצמך? מה זה ייתן לך...? אסור לברוח מהבעיות, כי אז רק מחמירים את המצב... נסי לראות את הצד החיובי... למרות שבדרך-כלל חושבים שאין צד חיובי, תמיד יש כזה. בהצלחה, ואל תעשי שטויות
.

As היחידה

New member
תגובה.../images/Emo23.gif

א'. תודה לך..
ב'. אמבטיה?! חח לא יודעת אבל זה לא מרגיע.. =\ ג'. מה יעזור לי?! לא יעזור.. ירגיע אותי.. כאילו אני מוציאה תעצבים על זה. זה מרגיעה.. מאוד..

sh53

New member
אני בטוחה שיש לך כוחות פנימיים

ואם תחפשי אותם טוב טוב - את גם תמצאי אותם. החברים שלך עוזרים לך הרבה, אבל כמו שאמרת הם לא תמיד נמצאים, ולכן צריך למצוא את הכוחות הפנימיים החבויים בנו כדי שיהיו איתנו בזמנים כאלה כשקשה לנו. אני מקווה ומאחלת שיום אחד (ואם אפשר בקרוב אז יותר טוב) תדעי לעשות דברים למען עצמך, כי את רוצה את זה, כי זה חשוב לך ולא כי הבטחת לנו לא לעשות דברים מסויימים (והכוונה ללחתוך). אני רוצה שלא תחתכי, כי את - בשבילך לא רוצה לחתוך ומבינה שזה לא טוב וזאת דרך חיים לא טובה בשבילך. מקווה שזה יגיע בקרוב

As היחידה

New member
תודה לך שושי...../images/Emo23.gif

אני רוצה לא לחתוך... כאילו אני לא רוצה לחתוך... אבל כשאין עם מי לדבר או לעשות אז אני לא מוצאת פיתרון אחר.. בגגל זה רציתי שתציאו לי.. =\

sh53

New member
רוצה לעשות 2 תמונות של ברוכים הבאים

לפורום חברויות?

As היחידה

New member
../images/Emo13.gif מה קורה? ושושי איך כותבים

על הציור שבחרתי?! (בתוכנה.. פיינט שופ..)

האחמית

New member
בעע אני גם ככה זזה תיכף...כנסי ...

לשאלון של הדס...לתשובות שרשמתי...:)

sh53

New member
ללחוץ על האות A שמסמלת אותיות

ואז לבחור בריבוע הכחול למטה בצד שמאל. לצייר על הציור שבחרת מעין ריבוע דמיוני (במקום בו את רוצה לכתוב) ולהתחיל לכתוב.

למעלה