ח=ל=א=ס!

LimoR L

New member
אוףףף דייייי בקשה!!!!

בקשהההההה תפסיקו לריב על כל דבר שאומרים!!!! אני רק קוראת פה ולא מגיבה...דווקא בגלל כל הריבים שלכם פה... ואני יודעת שיש עוד כמוני... בקשהההה תפסיקו לריב!! באמת...אוקיי דיברו על קמילה אז?! לפי מה שראיתי פה יש עוד שאוהבים אותה! אז מה רע לדבר עליה? רק בגלל שהיא הייתה במורדים?! ובכל פורום לא מדברים רקק על משו אחד... והיא עוד היתה קשורה אז בכלל..

משהו שאולי ילמד אותנו ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

זה הסיכומים השבועים מפורום כריסטינה אגילרה מהתאריך 24.6-1.10 תסתכלו על הפסקה של הריב השבועי(תכנסו רק להודעות DirrtyShay) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/searchResults.asp ולמה אתם חושבים שאין ריבים בפורום?!,כי אנחנו מתאפקים,ואל תחשבו שאין כאלה שמתעצבנים מהר,אנחנו מתאפקים ולא מגיבים על כל שטות שמישהו כותב... לא מזמן 2 בנום הציפו את הפורום ואני משארת מה היה קורה כאן אם היו מציפים את הפורום,היו רק 3 תגובות של"בבקשה דייי" וזהו. אז אנחנו יולים ללמוד קצת מפורום כריסטינה,ואני בטוחה שעוד בהרבה פורומים כמעט ואין ריבים. אז בואו נלמד לחיות בשלווה ובהרמוניה ואם מישהו רוצה יותר מפורט שיגיד לי.

יש לי הצעה!

כדי שכולם יהיו מרוצים! בואו נסכים שעל המורדים וכל שאר הדברים מדברים רק בחרוזים? חח סתם סתם זה פשוט התחרז לי! חחח אז תיקון: בואו נסכים שעל המורדים וכל שאר הדברים נדבר רק בעוף? סבבה?

LimoR L

New member
../images/Emo45.gif

חח אז על זה היה הריב?! כי לא שמו ב
אז סבבה שימו שם..וחלאס לריב על כל שטות.

LimoR L

New member
תקראי לזה איך שאת רוצה..

זה לא משנה זה אותו דבר.. תקראי לזה ריב,ויכוח,הבעת דעה איך שבא לך..יש לכם יותר מידי פה..ובגלל זה לא כיף להיכנס או לכתוב פה בכלל.

ממש לא!!!

אני ולילך למשל מלפני זה בשרשור הזה לא רבנו! הבענו דעה אחת של השניה.. אבל אנחנו עדיין חברות וורטואליות והכל
רק אני אמרתי מה אני חושבת והיא מה שהיא חושבת! אף אחד לא רב

LimoR L

New member
חח סבבה אוקיי :)

רק עיצבן אותי שאומרים שאי אפשר לכתוב על קמילה כי היא מהמורדים... למרות שהיא כן היתה קשורה..אבל לא משנה עבר.

חח יש לי מסכנה מצחיקה../images/Emo70.gif

אנחנו כולנו כמו זוג נשוי! רבים אך אוהבים ואחר כך משלימים
חחחחח

למעלה