ח=ל=א=ס!

עדיף להיות צעירה

עם תחת חלק מאשר זקנה קומטתת..... חחח סתם כפרע עליך!!!! בת כמה את? 18? פייייי הלוואי עליי

LemonLimeLilach

New member
חח עוד שנייה אני בת 19!

אם במקרה תהיה איזה פגישת פורום אני אראה כמו הגננת שלכן חחחחח

אני מסכימה עם שרון!

נטע כמה שאני מתה עליך יש לך פתיל קצר מדי וכדי שתירגיע כי את רבה יותר מדי!

netaleone

New member
הקיצר שיגמר העיניין אני הולכת....

אני יחזור בלילהההההההה.......אז אני לא יכנס לפורו ביי מתה עליכםםםם שרונוש סליחה כפרהה... סוניושש אני מטורפת עלייך(חחח אני יודעת מאמושש!!)

תאמת אני לא מבין אותכם...

אנחנו כולנו יודעים ומבינים טוב טוב שזה פורום ר=ב=ל=ד=ה ! אנחנו כול יום ,כול שעה ,וכול דקה מדברים פה רק על רבלדה מעלים תמונות,חדשות,סקרים,שאלונים,שאלות,עיכונים וכו' וכו' אז פעם בשבוע יוצא שמדברים על איך נקרא לזה , ההיוולדות של ''רבלדה''. הכוונה ל-''המורדים'' והשחקנים שלה. אז אנחנו מדברים קצת פה ושם על קמילה,בנחמין,פליפה,לואיסנה ושאר הארגטינאים אז? הם ההתחלה שלנו, וכמו תמיד את ההתחלה אנחנו לא נשכח בחיים. כן,אנחנו הולכים לפורומים ''טלנובלות'',''המורדים'',ו-''פלוריסיינטה'' אבל יש כאלה מפה,חברי הפורום שמרגישים שיש כמה כמוהם שאפילו עם הם אוהבים את רבלדה ,שומעים אותם כול היום רואים אותם,מדברים רק עליהם יש להם גם משו למורדים,ומין דבר כזה ,אפילו פיצי לשחקנית-קמילה אז הם רוצים לשתף את השאר. מה רע בזה? כול אותם אלה שבאמת מענינית אותם הידיעה שיגיבו,שתיענינו,שיביאו דעה ומי שלא ,יכול להסתכל ולהעלים עין ופשוט-לא להגיב. אל תדאגו-השרשור הזה ימחק עוד שעתיים ,שלוש,יום יומיים. הוא לא ישאר לנצח! יש פה כמה שהם יותר מידי אובססיבים לרבלדה ואנטי המורדים שהם לא יכולים לראות את השם''המורדים'' או ''קמילה'' ''פליפה'' או משו מארגנטינה. אז יש שונים ממכם- יש כאלה שרוצים לשמוע ''המורדים'' ורוצים לדעת עידכונים בנוגע אליהם כמובן שהם צרכים להבין שהעיקרי יהיה בפורום ששייך להם-המורדים או בפורום כללי-טלנובלות אבל גם אפשר מידי פעם לשים חדשה או שתיים על ''המורדים'' זה לא ירעיל אפחד ! תאמינו לי . וכול זה כתבתי בנימה טובה ולא בכעס,באמת. ואני מקווה שמישו יבין למה אני מתכוון..

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה!!!!!!

למעלה