ח=ל=א=ס!

LemonLimeLilach

New member
נגיד

אבל משום מה זה שאני אוהבת את המורדים נותן לך רושם שאני אנטי רבלדה ואין לי מושג איך את מגיעה למסקנה הזאת כי לדעתי לא אמרתי בפורום הזה אי פעם משהו שיגרום לך לחשוב שיש לי משהו נגד רבלדה... מה, זה שאני אוהבת את אנהי נותן רושם שאני אנטי דולסה? לא, נכון? כנ"ל על המורדים ורבלדה, זה שאוהבים אחד לא שולל את זה שאוהבים את השני. או שכן?

TuTyBoP15

New member
גם על שחקנים בתפקיד אורח../images/Emo35.gif

לדעתי יש לזה מקום בפורום אבל אתה המנהל חחחחח

Senior Baron

New member
גבי

לדעתי לילך צודקת... זה לא יאה שאתה ואני נחליף דעות כאן אז תקבע איתי בבקשה במסר שיחה במסן

סוכריה16

New member
האמת שאני כועסת בשביל לילך

כי אני אולי כבר לא מטורפת על המורדים. אבל רק שתדעו שמתי שיש לה מן היא נכנסת, והיא כן אוהבת רבלדה אבל תגובות כאלה על המורדים שהיא נורא אוהבת פשוט יכולות להוציא לה תחשק לרשום כאן! ואם זה היה לפני שנה אז גם אני הייתי מאוכזבת ממכםם... כי זה אנשים שכל אחד מאיתנו העריץ ואם לא אז לא יודעת! אבל הרוב כן! וזה מכעיס לראות שככה מדברים עליהם כאן!! כי בכל זאת יש רבלדה ואנחנו חולים עליהם אבל יש כעועוד דברים שנמצאים בצמדדים וקשורים.. וחבל כי נהנתי לדסקס איתם על מה שדיברנו ובעיניי כמה פה זה היה לא נחמד והיה נראה מאוד לא קשור והם ביקשו ש"חלאס" ושנפסיק לנדג'ז להם עם המורדים... זה מעליב... והרבה מאתנו ראו המרודים תתחשבו!!

סוכריה16

New member
לדעץי רק מחפשים פה איפה

לריב... שאין דולסה או אנהי אז לכעוס למה דיברנו על זה שקמי נכנסת לרבלדה

HEN0121

New member
מסכימה עם לילך הגזמתםם וגבי

הגמזת בזה שלא צריך לדבר עליהם יש פעמים שהם מאוד קשורים

s h a r o n 7

New member
אתם פשוט חופרים../images/Emo126.gif

כאילו אני ממש לא מבינה אתכם
אתם פשוט מחפשים על מה לריב?! וואו, לאן הגעתם?! נראה לי שחלק מכם לוקחים יותר מידי קשה את העניין של הפורום!!1 נטע- את חייבת להרגע!! מה הקטע!? וואו, אז דיברו לשניה על משו אחר, גלשו לנושא שיחה אחר.. וואו
כאילו מה?! "אתם צריכים להבין פה מדברים רק על רבלדה"- וואט?! חחחחחחחחחחח כאילו מה!? אני ייתן לך דוגמא- פורום נינט- לא קורה שמדברים על שירי מימון?!
חחח בטח שכן
אותו כנ"ל לגביי הפורום של שירי
אין כזה דבר- אסור לדבר על שום נושא אחר חוץ מרבלדה!! זה פורום רבלדה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר על דברים אחרים!! חח תחשבי שניה, תקראי שוב את המשפט ותראי שזה ממש לא הגיוני
אני משמ לא רוצה להעליב- אבל למה להיות מטומטמת?! הרי אני בטוחה שאת ילדה חכמה אבל איך שאת מתבטאת ועל מה שאת מחפשת לריב ולחפור- מה זה לא מראה את זה
אתם כל הזמן מעלים את הנושא של לריב, ריבים וכו' בפורום וזה מה זה לא צריך להיות ככה
כאילו קורה שיש שטויות וזה- זה קרה לי מלא פעמים בהייד פארק, אבל בקטנות חח.. אתם מגיעים למצב של חסימות ודברים כאלה וזה הכי לא צריך לקרות

netaleone

New member
ה=ל=ו!

מה אתם מחפשים שאני בכח יתעצבן ויחסמו אותי או מה????? חלאס כבר עליתם לי על העצבים! ואני צודקת ב-100% אם את לא רואה השם של הפורום הוארבלדה לא המורדים
עזבו אותי כבר זאת דעתי ואני יכולה להביע את הדעה שלי מתה שאני רוצה!

s h a r o n 7

New member
בטח שמותר לך../images/Emo126.gif

להביע את הדעה שלך
, אבל את צכה לדעת שאח"כ זה יכול לגרום לאנשים להגיב, כמו שקרה עכשיו
ושלא כולם תמיד ימצאו חן בעינייך, כי מה לעשות- לא כולם מסכימים איתך לא מעניין אותי כל עניין החסימות ולא התערבתי בזה בכלל ואפחד לא צריך להתעצבן
אני לא פה כדי להתעצבן או לריב, ואני גם לא אומרת הערות מיותרות בטירוף שאין טעם להגיד אותם בכלל.. סוו!? והשם של הפורום של נינט הוא נינט, ולא שירי, אז מה?! תביני, הפורום זה לא משו מרובע שאי אפשר לצאת מהנושא שלו- אפשר ועוד איך, ואת סתם מתעקשת על שטויות, כי דוגרי- זה הכי לא צריך להפריע לך. לא מתאים לך שמדברים על נושא שלא קשור לרבלדה- אל תגיבי
את לא חייבת להגיב ולראות הכל..

netaleone

New member
כנסי!

אין לי כח לריב איתך שרון את מזה חמודה! אני תמיד אהבתי אותך אבל יצאת מלכלך בקטע הזה... למה לדבר ככה??? למה להגיד "מטומטמת"זה מזה לא היה קשורר... אז יאללה נעבור נושא אוהבת'ך!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo126.gif

אני לא באתי בקטע של לריב איתך
לא יצאתי מלוכלך- כי בסה"כ אמרתי למה להיות מטומטמת ואז אמרתי שאני בטוחה שאת חכמה..

netaleone

New member
היא התחילה ואל תיהיה סניגור!

מה את דוחפת ת'אף שלך?! זה בנינו ואל תתערבי!

נטע... להירגע../images/Emo70.gif

לספור עד 10 ולשתות תירוש קר
או לאכול תפוח בדבש

netaleone

New member
מאמי התחילו איתי אפילו תראיי...

ותמיד אני יוצאת רעעהה

s h a r o n 7

New member
את לא יוצאת רעה../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif

את פשוט חסרת טקט(שאגב, זאת לא קללה
) וצריך לדעת מתי לסתום את הפה לפעמים