ח=ל=א=ס!

ג ב ש ו ש

New member
כנסו בבקשה../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

אתם צריכים להבין שאני וברונו לא יכולים לשלוט על כל אחד ואחת מכם בפורום ולהגיד לכם מה לרשום.. אני אומר בפירוש שגם אני לא רוצה שיכתבו פה על דברים שלא קשורים לרבלדה,למשל פלוריסיינטה,המורדים,קמילה[גם אם היא בתפקיד אורח] בשביל זה יש את פורום טלנובלות
בקרוב יעלה תקנון מחודש ומי שלא יפעל כמו שצריך יחסם
לא רוצה לשמוע על מריבות חבר'ה..

סוכריה16

New member
זה שכולם אנטי

גורם למריבות! לדעתי לדבר על שחקנית שנורא הערצתי שבאה למקסיקו זה נורא חשוב ונורא מעניין ונהנתי לדבר על זה עד שאתם רוצים לאסור את זה ! וזה קשור.. זה נורא קשור

LemonLimeLilach

New member
מסכימה 100%

אני ודיקלה כאן למעלה נהננו לדבר בפורום הזה המון פעמים על רבלדה והמורדים עם הרבה דגש על העובדה שהיא מעדיפה מקסיקו ואני מעדיפה ארגנטינה ובכל זאת אף פעם לא נוצר ביננו איזשהו ריב. למה? כי יש כבוד הדדי במקום אנטי היסטרי שכזה ומלא שנאה שיש פה להמון אנשים בפורום. האנטי הזה עושה הרגשה ממש רעה לי אישית ואני חושבת שגם לעוד אנשים כאן בפורום.

יופי לכם../images/Emo70.gif

נכון אני אנטי המורדים
לא אוהבת אותם
מה לעשות
זכותי
ובגלל זה אני נכנסת לפורום הזה ולא של המורדים
את לילכוש מוזמנת להיכנס לפורום המורדים
וברגע שתרצי להגיד משו על ר=ב=ל=ד=ה עם הרבה דגש על רבלדה, תיכנסי לכאן
אין לי יותר מה להגיד לך
כי כרגע את משדרת אנטי
ואנטי נגד רבלדה

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לך שאם הייתי אנטי רבלדה הייתי נכנסת לפורום הזה? אני לא חסרת חיים. יש לך אנטי גדול מאוד נגד אנשים שמעדיפים משהו אחר ממך וזאת כבר לא בעיה שלי, אני מאוד מצטערת. אני ממש לא הולכת להיכנס איתך לוויכוח של מי יותר טוב ולמה אני מעדיפה גרסא אחת על פני השנייה, אבל זה שאני אוהבת משהו אחר ממך לא סותר את זה שאני אוהבת בדיוק מה שאת אוהבת ושהמקום שלי בפורום הזה נכון בדיוק כמו שלך. אין לך שום זכות להגיד לי ללכת מכאן עד היום שבו תראי אותי מלכלכת על רבלדה וזה דבר שלא קרה ולא יקרה בחיים.

בואנה לילך../images/Emo70.gif

הדבר האחרון שאני רוצה זה שתלכי
אני רק אמרתי לך שברגע שתרצי לדבר על המורדים אין לך מה לעשות כאן כי זה לא המקום לדבר עליהם
אבל ברגע שתרצי לדבר על רבלדה אני הראשונה שתקבל אותך ב
אז בבקשה
אל תכניסי לי מילים לפה.. ות'אמת לא מעניין אותי מה את מעדיפה.. אבל כרגע בפורום של רבלדה את פשוט נגדם
זה מה שאת משדרת לי
תאהבי את מי שבא לך ותעדיפי את מי שבא לך אני יאהב את מי שאני אוהבת גם אם אני יהיה היחידה

סוכריה16

New member
סוניההההההההההההההה

דיי .. אם כבר על משוו עושים ח=ל=א=ס זה על זה!! כי .. לילך כן אוהבת רבלדה והיא כן פה! אז למה להוציא ךלה תשחק !? אז מה אם דיברנו על קמילה ואאז מה אם דיברנו על פליפה?!? היית רוצה צפורום רייק?!?! לא.. אז זהו.. דייי לחפור

סוכריה16

New member
לילך צודקת

וסוניה כאפה לראש!! חחח מה את מנסה להעיף לי אותה?@! מספיק היא פה בקושי .. מצידי שתכנס לפה ותדבר איתי על המורדים!@!!

זה לא היה ריב.. זה היה יותר ויכוח..

אבל אני עכשיו נורא עצבנית
כי גם אני לא רוצה את המורדים פלורסינטה וכל זה בפורום הזה
ברגע שאני ירצה לדעת עליהם משו אני יודעת לאן ללכת... טלנובלות/המורדים/פלורסיינטה
אבל לא כאן
מקווה שזה פעם אחרונה
וחוץ מזה כל העניין של קמילה ברבלדה ופלורסינטה-מקסיקו פירסמו כאן יותר מחמש פעמיים
אנחנו לא דפוקים
פעם אחת והבנו

LemonLimeLilach

New member
לדעתי אתה צריך להתנתק לרגע

מהמעריץ שבך ולהסתכל על זה באובייקטיביות כאילו לא אכפת לך מהטלנובלה רבלדה, כי נראה לי שבגלל שאתה מעריץ ענק אתה לוקח את זה למקומות שלא צריכים להילקח אליהם. זה שקמילה משחקת ברבלדה זה נחשב נושא שמתאים לפורום הספציפי הזה בכל קנה מידה וזה שאתה מעדיף את מקסיקו על פני ארגנטינה לא צריך להיות הסיבה לזה שיהיה אסור לדבר כאן על הנושאים האלה. זה לגיטימי לגמרי שידברו על הגרסא המקורית לסדרה של הפורום, כמו שזה לגיטימי לגמרי שידברו על שחקנית אורחת שמגיעה לסדרה שהיא כל כך מוכרת ואני לא מוצאת סיבה אחת לא לדבר על זה חוץ מהעובדה שהמנהלים אישית מעדיפים את הגרסא המקסיקנית... להיות מנהל ולהיות מעריץ זה שני דברים שונים לגמרי וחייב להפריד ביניהם. ואני ממש לא מנסה להעליב אז בבקשה אל תיקח את זה ללב.

לילך בלי להעליב כן...

את כל כך אוהבת המורדים נכון? את מוזמנת להיכנס לפורום המורדים
כי כאן זה ר=ב=ל=דה
נמאס כבר להתווכח איתך על זה

LemonLimeLilach

New member
למה נראה לך שאני לא נכנסת לשם?

אבל לזה שאני אוהבת אותם אין שום סתירה לזה שאני נמצאת בפורום הזה וגם אין לזה שום קשר. הייתי מנהלת את הוויכוח הזה בקשר לכל דבר בעולם גם אם הוא לא היה קשור למורדים ורבלדה. זה עניין של עיקרון. ותגובות כמו שלך נותנות הרגשה נוראה, ואני יודעת שבטח לא התכוונת להעליב אבל מה שאני רואה בהודעה שלך זה "לכי לארגנטינאיים שלך, אנחנו לא סובלים אותם כאן ובגלל שאת אוהבת אותם אנחנו לא סובלים גם אותך".

אני אל אמרתי את זה ואפילו לא רמזתי

כי זה לא מה שאני חושבת
את משדרת לי אנטי עעעעעעעעעענננננננננננקקקקקקקקקקקקייייייייייי נגד רבלדה
בפורום של רבלדה
ואותי זה מעצבן
אני רק מבקשת ממך שאם כל כך בא לך לדבר על המורדים עכשיו את מוזמנת ללחוץ על האיקס למעלה ולהיכנס לפורום המורדים
ברגע שתרצי לדבר על המורדים את יודעת מה המספר
1321

LemonLimeLilach

New member
אבל איך הגעת למסקנה שאני אנטי

רבלדה? אי פעם קראת משהו רע שאמרתי עליהם? את מוזמנת לעשות חיפוש על השם שלי ולקרוא את כל ההודעות שכתבתי אי פעם ולא תמצאי דבר אחד רע שאמרתי על הסדרה הזאת. אפילו לא אחד. למיטב זכרוני, אמרתי הרבה ואפילו המון דברים טובים אז אין לי מושג איך את מסיקה שיש לי משהו נגדם או שקיים בי איזשהו אנטי רבלדה כי ממש לא.

ולילך עוד משו...

אני מקווה שאת השיחה הזאת את מקבלת כמוני.. בתור וויכוח/הבעת דעה איך שתקראי לזה אבל לא ריב נכון
כי אני רואה בזה ויכוחונצ'יק

למעלה