את יודעת שזו שיטה שאנורקסיות המציאו?
J just dandi New member 8/12/07 #6 גמני אכלתי 3 גם עשיתי ספורט ושרפתי.. אבל תאמת ממש ממש אבל ממש.. לא אכפת לי חחח
R RINAT R 21 New member 8/12/07 #20 ../images/Emo45.gif כנל לגבי! רק נראה לי שאכלתי יותר מ8! אני במשך חודשיים כבר אוכלת סופגניות, אני לא יכולה לראות אותן יותר. /: הכי טעים זה עם ריבת חלב ווניל...יאמייי דרך אגב חבר'ה! עליתי קילו וחצי!! ואני הכי מאושרת בעולם יאללה עוד 2 קילו וזהו.
../images/Emo45.gif כנל לגבי! רק נראה לי שאכלתי יותר מ8! אני במשך חודשיים כבר אוכלת סופגניות, אני לא יכולה לראות אותן יותר. /: הכי טעים זה עם ריבת חלב ווניל...יאמייי דרך אגב חבר'ה! עליתי קילו וחצי!! ואני הכי מאושרת בעולם יאללה עוד 2 קילו וזהו.
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 8/12/07 #14 אכלתי כבר איזה 2 בחג עצמו ועוד 3 לפני, וגם מלא קרמבו ושוקולד, בכלל החורף והשיבה בבית גורמים לי לאכלו המון!!! (התפרטתי מהעבוד לפני שבוע) וזה ישרף לבד... אתם לא מצפים ממני לצאת מהבית כשהגשם חוגג?
אכלתי כבר איזה 2 בחג עצמו ועוד 3 לפני, וגם מלא קרמבו ושוקולד, בכלל החורף והשיבה בבית גורמים לי לאכלו המון!!! (התפרטתי מהעבוד לפני שבוע) וזה ישרף לבד... אתם לא מצפים ממני לצאת מהבית כשהגשם חוגג?
K kimi d New member 10/12/07 #43 קרמבו יאמממממממייי:] אכלתי לפחות 79 מתחילת החורף ואני ממש לא מגזימה !
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 11/12/07 #49 זה כאילו 2 אריזות של 40? ../images/Emo6.gif ולאן נעלם אחד? או שגם אותו כבר אכלת חח סתם צוחקת לבריאות
נ נעה של הצאט New member 11/12/07 #52 שמע ישראל רק ראתי את זה ובא לי להקיא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעע בע
L lilo1989 New member 8/12/07 #21 לא התקרבתי לסופגניה כבר 4 שנים בגלל שטיפת מוח של המורה שהיה למחול "מי שאוכלת סופגניה - נראית בסוף כמו אחת" =\
לא התקרבתי לסופגניה כבר 4 שנים בגלל שטיפת מוח של המורה שהיה למחול "מי שאוכלת סופגניה - נראית בסוף כמו אחת" =\