חנוכה...

R-o-i

New member
../images/Emo18.gif חנוכה...

סופגניות... האוייב שלנו... כמה אכלתם ? ואיך תשרפו
? סופגניה בינונית אחת שווה כ 400 קלוריות... 400 קלוריות שוות : 40 דקות הליכה מהירה. 25 דקות ריצה קלה. 30 דקות שחיה (קצב מהיר) 35 דקות קפיצה בחבל. 50 דקות רכיבה על אופניים בקצב בינוני. *(הזמנים הם משוערים, ותלויים בגיל האדם, ובדופק) אז... היה שווה ?

L e n a K o n

New member
אוי ואבוי...אכלתי כבר 6 חחחח

אבל לפני זה רצתי 13 ק"מ חח אז הורדתי פה ושם.. ועכשיו ניראלי אני יעשה ריצות עם ידיד

just PolPoll

New member
אכלתי 3 ושרפתי את כולן../images/Emo3.gif

היה שווה? hell yeah!!! חג שמח וטעים

LiAt PeRiL

New member
|כוכב|רוצים לאכול סופגניות ללא הקלוריות?../images/Emo23.gif

רעיון מקורי שלי, לפחות אני מקווה שכן חחח אממ לא, הכוונה היא לא לבלוע ולהקיא אלא, ללעוס, להנות מהטעם ואח''כ לירוק.. אצלי זה עובד מעולה מפני שאני בתכלס נהנית להרגיש את הטעם.. **אל תדאגו אני אוכלת הרבה מעבר לזה וכן בולעת, אך בקטע של הבצקים המשמינים אני מאמצת את הדרך הזו =) כמובן שבקשר למעדני שוקולד זה לא יעיל מפני שחצי מההנאה היא להרגיש את המרקם מחלחל בגרון

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo137.gifאממ כשמדובר בבצקים לא בריאים

כגון עוגות,עוגיות,סופגניות וכו' אז יותר משתדלת ,מאשר מבצעת באופן קבוע. חח בכל מקרה נניח מסופגניה שלמה אני בולעת חתיכה קטנה וזה מספיק להרגשה שלי

just dandi

New member
כל עוד את אוכלת במידה

ולא יושבת וטוחנת ערימת עוגיות כל יום בשילוב עם קצת ספורט את אמורה להיות ממש בסדר ואפילו יותר מזה. זה לא יהרוג אותך :) פשוט מה שרשמת למעלה.. לא יודעת, טיפה צרם. נשמע לי מוגזם קצת.. מה הקטע בלדחוף אוכל לפה ולהוציא אותו? :|

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo70.gifבקשר ללאכול במידה את צודקת, הבעיה היא

שאני לא אחת שיכולה לאכול במידה, בייחוד לא כשיש הרבה חטיפים בבית, אני מרגישה אשמה שאני ''משאירה'' אותם סגורים:X אז אני אוכלת מנה נורמלית של חטיפים וכשאני מגזימה, אני פשוט עוברת לדרך ש''גיליתי''

Itamarro

New member
למה לא להנות מזה, ואז להנות אחרכך משעה של

פעילות גופנית

תאכלי עם חברים.

תביאי לבית ספר, או תזמיני חברה או משהו כזה. ככה יצא שהחברה תאכל בערך חצי. להנות מחטיף מבלי לאכול את כל התכולה.

R-o-i

New member
צר לי לאכזב.. ספיגת פחמימות מתחילה כבר בפה...

אומנם בכמות מזערית... אבל.. ספגת קצת

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo12.gifחחחחחח טוב לדעת..לא נורא אני לא עד כדי כך

שומרת..העיקר שזה לא מסתכם בכמה מאות קלוריות לסתם בצק ריק..וטעים XD

מצטערת

אבל לדעתי יש למחוק את ההודעה הזו. בתור מישהי שלמדה מדעי התזונה, אכילה ללא בליעת המזון הינה אכילה שאינה נורמטיבית על כן היא סוג של הפרעת אכילה, או של התנהגות המעודדת אכילה לא רגילה ובוודאי שאינה בריאה. עצם לעיסת המזון ללא בליעתו מעודדת הפרשת מיצי עיכול בקיבה ללא צורך. וכמו שרועי ציין כאן, ספיגת הפחמימות מתחילה עוד ברוק .

LiAt PeRiL

New member
האמת אני חושבת שאת צודקת למרות שאני כתבתי את

את ההודעה.. שלא יחקו אותי או משהו בסגנון=\ אמנם זה רחוק מלהיות הפרעת אכילה(לפחות אצלי..) אבל אני מכבדת! ממ תמחקו אם תמצאו לנכון

R-o-i

New member
../images/Emo45.gif

גם אותי זיעזעה התגובה שלה
אגב, סיימת את התואר ? אני עכשיו לומד בוינגייט... תזונת ספורט...

just PolPoll

New member
אני מזועזעת!!

זה אחד הדברים הכי הזוים שיצא לי לשמוע. מצטערת. עדיף כבר לא לאכול וזהו...

למעלה