הסבר

amitof

New member
../images/Emo18.gif הסבר

אולי תסבירו לי ערבים ויהודים שתומכים בהם אחת ולתמיד,הרי כל ההתנחלויות לא היו לפני 1967,לא היינו בלב השומרון ולא בלב הבקעה ואפילו הכותל המערבי לא היה שלנו,מה היה התרוץ אז? תגידו:השיבה שלנו לישראל גרמה עוול ולכן מדינות ערב יצאו כולן להשמיד אותנו,אפילו את גבולות החלוקה מ1947 קיבלנו בשתי ידיים.הענין הוא שיש לנו עסק עם אומת האיסלם הרצחנית,בעלת שתי הפנים לאורך כל ההסטוריה,שלא תשקוט עד שלא תעלים מפה את מדינת ישראל או לחלופין תאסלם את כל היהודים

רלוונטי

New member
השאלה לא מה היה...........

אלא מה יהיה...גבולות 67 ולא בשביל הצדק. אלא כי במסגרת העכשיו זהו ההסכם היחידי שנותן לכל אחד מספיק בשביל להתקדם. מה הצד השני רוצה . רלוונטי רק, כשהוא גם מסוגל.אותו דבר נכון גם לאנשי ארץ ישראל השלמה.

שרוף

New member
גבולות 67 הם כניעה לטירור.

אמרתי לך פעם בכל ההיסטוריה של מלחמות על טריטוריה מעולם לא הוחזרו שטחים שנכבשו עיי עם כלשהוא לאחר שהותקף. גבולות 67 הם עוד שלב בתכנית חיסול מדינת ישראל בשלבים. הדרך היחידה להתגונן מפני האיסלם המתפשט היא טרנספר של ערביי ישראל החוצה ומלחמה בלתי פוסקת בטירור וקביעת גבול חדש לישראל שלא במסגרת גבולות 67.בקעת הירדן שלנו לעולם רמת הגולן שלנו לעולם והחזרת התנחלויות שלא במסגרת הגבול שתקבע מדינת ישראל.

resh0

New member
בקזינו לפעמים זוכים, לפעמים מפסידים

כשזוכים, לוקחים את הקופה והולכים הביתה מאושרים. כשמפסידים, אתה יכול לדרוש את כספך בחזרה, אבל אף אחד לא יתן לך... ליהודים הציעו פעם את אוגנדה, היהודים הימרו על כל הקופה ו"זכו" בארץ ישראל. לפלשתינים הציעו מדינה במסגרת גבולות 47 , הם הימרו על כל הקופה והפסידו!!! הכדור ברולטה נעצר, כל אחד קיבל את המגיע לו ואת הנעשה אין להשיב. מעטים הם האנשים שזכו בהתערבות ומחזירים את הכסף למפסיד. אנחנו עוד נדיבים כאשר מציעים חלק. ומה אנו מקבלים בתמורה לנדיבותנו??? כנראה שלא משתלם להיות נדיב...

שרוף

New member
במלחמת קדש אנו היינו התוקפן

ללא שום פרובוקציה מצד מצרים אני מתכוון לפרובוקציה מלחמתית. זכורה לך הברית המשושלשת בין צרפת בריטניה וישראל? בריטניה וצרפת משכו ידיהם מהברית ברגע האחרון וישראל נשארה עם המכנסיים למטה. כתבתי קודם לא הוחזרו שטחים שנכבשו מתוקפן. אז נא לדייק אלוני.

GIPSY

New member
רלוונטי נעים מאוד, להתקדם לאן בדיוק

זו לא התקדמות זהו דישדוש וצעידה במקום בתוך הביצה העכורה הזאת ואם בכל אופן אתה מתעקש על התקדמות - הדבר היחידי שזה ""יקדם"" אותך אליו, זה אחורה ובאוקטבה הרבה הרבה יותר גבוהה ולהזכירך, ברק הגיש להם על מגש הכסף כמעט את כל המדינה כולל -העיר העתיקה או אם אתה רוצה - ירושלים ה-מ-ז-ר-ח-י-ת וזה לא סיפק אותם כי אצלם זה הכל או לא כלום ואם לא כלום אז טרור ורצח וההוכחה לכך שכבר למחרת הצבעת האו"ם והכרזת המדינה, פרצה מלחמת העצמאות שממשיכה עד היום והם בשיא חוצפתם עוד מרשים לעצמם לבוא בדרישות של כיבודי הסכמי האו"ם בו בזמן שאת ה-ה-ס-כ-ם והחלטת האום ב-ה"א הידיעה שהוא המדינה שלך ועקב כך כמובן קיומך בה הם לא רק שלא רוצים לקיים ולא מקיימים אלא אף הם לא רוצים לשמוע עליה בכלל משום שפשוט הם לא רוצים אותנו כאן בכלל, האם שכחת את הצהרותיהם שאנחנו גזלנו את אדמותיהם וארצם וזה לא שלנו שום דבר פה למרות שאנו חזרנו לכאן ואפילו על אדמות שלנו שילמנו להם כסף טוב כדי לרכוש אותם והם כמובן מעדים להדחיק, להכחיש ולהתעלם מעובדה חשובה זו, ושנחזור לארצות מוצאינו והראשון שצריך לחזור הוא שרון לרוסיה כי שם אילו הם ארצותינו, אדמותינו מולדתינו וביתנו ואם לא נרצה ללכת בטוב אז לא תהיה להם ברירה להפטר מאיתנו באותה קלות כשם שהם התפטרו מהתורכים והבריטים שהיו כאן. אשמח לשמוע את תגובתך, ובינתיים שתהיה לך שבת שלום, שנה טובה, גמר חתימה טובה, אחלה סוף שבוע וחג שמח!!!

DIZEL XXX

New member
הפלסטינים......אוהבים אותך!!!!!!!!!

בדיוק........... ......כמו שאתה...... .............אוהב אותם..............

GIPSY

New member
לילה או ליתר דיוק בוקר טוב לך כל ../images/Emo45.gif

הכבוד לך ונעים מאוד!!!
רציתי לשאול אותך בבקשה ממך: האם ניסת להפנות את שאלת מיליון הדולר הזו בפורומים של נוער מרץ והדו-קיום? אני שואלת זאת מאחר ואיך אומרים, "מוחות גדולים חושבים אותו דבר" - גם אני לא אחת במשך כמעט שנה, בכל הזדמנות ובכל הפורומים הנ"ל (אקטואליה, דו-קיום, מולדת, ונוער מרץ שהוא פורום חדש יחסית) ניסיתי ואני מנסה עד היום לשאול (ואנסה גם בעתיד עד שלבסוף אשבור כל אחד ואחד מהם והם ייאלצו להשיב לי) ואני תמיד נופלת על אוזניים ערלות (וזה ברור לי כמובן שזה מתוך בחירה), אז אולי תנסה אתה, אולי לך מאיזושהי סיבה עלומה, יהיה יותר מזל ממני ואתה תזכה לתשובה. אם כן אודה לך בשמחה באם תעדכן אותי לגביי התשובה כאן בפורום. אז בינתיים שתהיה לך שבת שלום ואחלה סוף שבוע, שנה טובה,גמר חתימה טובה וחג שמח. מקווה להשתמע במהשך.

למעלה