המוסד.

וופ

ה' עמך! [אמא שלי חפרה לי היום שבמקום שלום צריך לומר "ה' עמך", אז הרי לך] מה שלומך? איך עברה שבת? אגב, איך הבית כנסת שלכם? יש מניין? אני שמחה. אז אולי תשכנעי זוגות לבוא לגרעין בטבעון? כי לנו אין מניין וזה די עצוב.. אבל לפני שבועיים בא הזוג הראשון. סתם, סתם. פשוט אמרתי שאני אצא לישובים דתיים לדבר עם זוגות צעירים. אז זו ההתחלה. אגב, איפה את גרה? יפה לך. טוב. אז ככה: אם היה משהו, שהיית יכולה לשנות בכל מה שעשית אי פעם, היית משנה? ואם היית יודעת שהשינוי של זה משפיע על מי שאת היום? [יש עניין לחשוב שכל דבר שעשינו, גם כאלה שבמחשבה שנייה היינו מתים לשנות, הובילו אותנו למי שאנחנו היום] מי האדם [מחוץ למשפוחה] שהשפיע עלייך הכי הרבה, שהכי עזר לך לגבש את עצמך? מה דעך על מגילת רות? מי הדמות האהובה עלייך ולמה? [פעם מישהו אמר לי שעובד.. לכי תביני.] אם היית פוגשת את רות, מה היית אומרת לה? מה את חושבת שהיא היתה אומרת לך, בתור מישהי בישראל הכביכול מודרנית? לאיזה תקופה בהסטוריה הכי היית רוצה לחזור? [אלא אם כן לא הייתר וצה לחזור כלל] אם היית חיה, איזה חיה היית בטח? [לפי אופי, לא מידת חיבה] מה דעתך על זברות? [...] מי האדם שאת מכירה הכי טוב מהפורום? אגב, איזה שבט את? [מכירה את הספר הזה, "מאיזה שבט אתה?"?] איך חגגת את יום ירושלים? מה לדעתך יקרה כשמשיח יבוא, בעוד עשר שניות? תשע.. שמונה.. שבע.. שש.. חמש.. [זה באמת עשר שניות, כי זה תלוי בנו. ואם עמ"י יקבל את המשיח הוא יבוא, תוך 10 שניות. סמכי עליי.] איזה פרק את הכי אוהבת בתנ"ך? [או איזה סיפור/פרשה/חומש] את מאמינה שאם נרצה, אין זאת אגדה? [תזכירי לי לומר לך משהו בקשר לזה] מה הדבר שהכי בא לך לעשות עכשיו? איך את מתחילה את השבוע החדש? בהצלחה. שבוע טוב ושמח. רוני

ליחנוש 1

New member
בוקר טוב רוני..

ה' עמך! [אמא שלי חפרה לי היום שבמקום שלום צריך לומר "ה' עמך", אז הרי לך] מה שלומך? איך עברה שבת?הכול אחלה,השבת עברה מעולה!! אגב, איך הבית כנסת שלכם? יש מניין?בטח.. אני שמחה. אז אולי תשכנעי זוגות לבוא לגרעין בטבעון? כי לנו אין מניין וזה די עצוב.. אבל לפני שבועיים בא הזוג הראשון. סתם, סתם. פשוט אמרתי שאני אצא לישובים דתיים לדבר עם זוגות צעירים. אז זו ההתחלה. אגב, איפה את גרה?מעלות יפה לך.נכון.. טוב. אז ככה: אם היה משהו, שהיית יכולה לשנות בכל מה שעשית אי פעם, היית משנה?הרבה דברים ואם היית יודעת שהשינוי של זה משפיע על מי שאת היום? [יש עניין לחשוב שכל דבר שעשינו, גם כאלה שבמחשבה שנייה היינו מתים לשנות, הובילו אותנו למי שאנחנו היום]אממ לא יודעת..שאלה קשה חח מי האדם [מחוץ למשפוחה] שהשפיע עלייך הכי הרבה, שהכי עזר לך לגבש את עצמך?המדריכות שלי,והחברות מה דעך על מגילת רות? מי הדמות האהובה עלייך ולמה? [פעם מישהו אמר לי שעובד.. לכי תביני.]מגילת רות סבבה ואני לא אוהבת אף אחדד..בעצם את מורדכי הוא נשמע חמוד..
אם היית פוגשת את רות, מה היית אומרת לה? מה את חושבת שהיא היתה אומרת לך, בתור מישהי בישראל הכביכול מודרנית?כשאני יפגוש אותה,אני יספר לךך..טוב? לאיזה תקופה בהסטוריה הכי היית רוצה לחזור? [אלא אם כן לא הייתר וצה לחזור כלל]לא הייתי רוצה.. אם היית חיה, איזה חיה היית בטח? [לפי אופי, לא מידת חיבה]אופי?אין לי מושג.. מה דעתך על זברות? [...]נחמדות..למה את זברה? מי האדם שאת מכירה הכי טוב מהפורום? אגב, איזה שבט את?בפורום?את כולם..ואני משבט הרא"ה.. חגגת את יום ירושלים?כןן..
מה לדעתך יקרה כשמשיח יבוא, בעוד עשר שניות? תשע.. שמונה.. שבע.. שש.. חמש.. [זה באמת עשר שניות, כי זה תלוי בנו. ואם עמ"י יקבל את המשיח הוא יבוא, תוך 10 שניות. סמכי עליי.]מה יקרה?כולם יחזרו לחיים.. איזה פרק את הכי אוהבת בתנ"ך? [או איזה סיפור/פרשה/חומש]לא יודעת חחח את מאמינה שאם נרצה, אין זאת אגדה? [תזכירי לי לומר לך משהו בקשר לזה]מאמינה,ואין בעיה אני יזכיר לך אם אני יזכורר.. מה הדבר שהכי בא לך לעשות עכשיו?להבריז מהביצפרר.. איך את מתחילה את השבוע החדש?בלענות לךך..
יום טוב!!

sivanscom

New member
בוקר נפלאא!

נראה לי שאני מתחילה להבין את הפורום הזה
בוקר טוב! מה קורה? הכל טוב? הלכת היום לבצפר? למה לא? מאיפה את? איפה את לומדת? איזה שבט את? לקחת פעם כדור? את יודעת לבלוע כדור? לקחת פעם הרבה מידי כדורים? כמה הרבה? איך הרגשת אח"כ? נכון שזה כיפ קצת להיות מסומם? מומלצ? מזה ליחן? את אוהבת את השם שלך? את מנגנת? על מה? כיפ כאן בפורום? יש בפורום אנשים ממחוז דן שבאים היום ליום לימוד במחוז מ2 עד 8? [רמז סמוי
] שאלות דביליות? לא נורא,משעמם לי..!
יאללה יום מעולהה!!

ליחנוש 1

New member
סיוןן..

מה קורה? הכל טוב?כן,הכול אחלה הלכת היום לבצפר? למה לא?כן הלכתי.. מאיפה את? איפה את לומדת?אני ממעלות,לומדת בצביה איזה שבט את?הרא"ה לקחת פעם כדור? את יודעת לבלוע כדור?כןן.. לקחת פעם הרבה מידי כדורים?לא כמה הרבה?לא סיפרתי איך הרגשת אח"כ?יותרר טוב..
נכון שזה כיפ קצת להיות מסומם? מומלצ?לאא מזה ליחן? את אוהבת את השם שלך?לא חח את מנגנת? על מה?אני לא מנגנת..אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה כיפ כאן בפורום?מאודדדדדד יש בפורום אנשים ממחוז דן שבאים היום ליום לימוד במחוז מ2 עד 8? [רמז סמוי ]את? שאלות דביליות? לא נורא,משעמם לי..!דווקא לא,שאלות נחמדותת..

עוד, עוד עוד.../images/Emo26.gif

איפה את לומדת
את נוהגת לאכול בבוקר
יש סניף במעלות
כמה חניכים בממוצע
ובסניף
ובשבט
עד מתי השארתם את דגל ישראל על המרפסת/חלון
את מכירה אנשים מהישיבה במעלות
אם כן אז יופי ואם לא אז למה אין לך כלב
אוגרים
למה הבגרות בתנ"ך עיון היא כל כך קשה
ולמה ב005 מצליחים יותר מב003
מסטיק
איפה את רואה את עצמך בשבועות של שנת תשס"ז
את יודעת שהתאריך הזה היה לפני 5000 שנה
עכשיו לשאלה יתר נורמלית-איפה את רואה את עצמך בשנת ה'תשס"ז

ליחנוש 1

New member
איתמרר!!

איפה את לומדת?אולפנת צביה.. את נוהגת לאכול בבוקר?לא.. יש סניף במעלות?בטח..
כמה חניכים בממוצע?אממ בשבת רגילה בערךך 100.. ובסניף?זה לא אותו דבר?חח ובשבט?10 בערך.. עד מתי השארתם את דגל ישראל על המרפסת/חלון?נראה לי שהוא עדיין שם..
את מכירה אנשים מהישיבה במעלות?קצת אם כן אז יופי ואם לא אז למה אין לך כלב?היה לי,השכנים התללנו עליו.. אוגרים?אין..אבל יש דגים חח למה הבגרות בתנ"ך עיון היא כל כך קשה?אתה שואל אותי?חחחחחחח ולמה ב005 מצליחים יותר מב003?כנראה כי הוא יותרר קל.. מסטיק?אבטיח.. איפה את רואה את עצמך בשבועות של שנת תשס"ז?אם דודים,ובלילה אם השבט.. את יודעת שהתאריך הזה היה לפני 5000 שנה?איך? עכשיו לשאלה יתר נורמלית-איפה את רואה את עצמך בשנת ה'תשס"ז?איפה שאני עכשו..(זאת אותה שנה..
) יום מצוין!!

אולפנת צבי'ה? אז אם ככה-

סבא שלי הוא יו"ר הרשת
לא יודע מה זה משנה, תעשי עם זה מה שבא לך (הרב קלונסקי אולי הוא היה אצלכם פעם) דבר שני- שנת תשס"ז זה 767 לבריאת העולם (הספירה העברית) וה'תשס"ז זה 5767 לבריאת העולם
יש הבדל של 5000 שנה!

ליחנוש 1

New member
אה וואלה?

אולי תסדרר לי משו..(עם סבא שלךך חחח) ובקשר לדבר השני-כול הכבודד לך!!באמת בנאדם חכם..

../images/Emo12.gif

היא התכוונה לפרוטקציות... איי איי סיון, זה מה שקורה כשמדריך באחי'ה **** לך ******. את מיד מתחילה לחשוב על כל הדברים האלה, זכרי מה המלצתי.

sivanscom

New member
חחחח הייייייי../images/Emo70.gif

זה היה בצחוק
זה סתם היה נשמע ככה אז התחשק לי..
ואיתמר,אין קשר בין זה לבין איזה שהוא מדריך מאחיה..
[אגב,הצלחתי להבין מה כתבת בכוכביות ואני מזה גאה בעצמי
] אם כבר,אז אני אנצל"ש-- מישהו יודע מתי נגמרה היום הבגרות באגלית של י"א ?

ליחנוש 1

New member
חחחחחח כנסיי..

על תדאגי יודעים זה היה בצחוק..
אבל בכול זאת כבר אמרתי לךך שהגיל לא חשוב..
והבגרות נגמרה בערךך ב-18:00..

ליחנוש 1

New member
חחח סיוןן..

קודם כול הגיל לא חשוב כשאוהבים..
אבל בכול זאת התכוונתי לפרוטקציות כמו שאיתמר אמר..

יוהו!

מישהו אחד מסכים איתי בעניין! זה כל כך חמווווד אני משתגעת. היום עשיתי מתכונת וכל כך נהנתי! [אין לך מושג כמה המרכז מתמטיקה אצלנו צוחק עליי..]

barakgl

New member
../images/Emo178.gif

לא שיש לי משהו נגדו , הוצאתי בו 90+ אבל עדיין "היום עשיתי מתכונת וכל כך נהניתי" זה משפט שהרבה זמן לא יצא לי להגיד.. [ובמיוחד לא במתמט']

למעלה