המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

*המנגינה הדרמטית בשיר "November rain" של גאנז* (אם אתם לוחצים על הקישור אז תעבירו לדקה 07:06 בסרטון) איזה מתח, איזה דרמה תזהרו לא להזיע יותר מדי... קבלו אותה, the one אנד דה אונלי הפעם במוסד
ליחנוש1 (ליחן) תשאלו חופשי, מה שבא מוכנים
היכון... צא

tahel93

New member
ליחן!

מה עדיף (או במילים אחרות מה יותר טעים)? טוסט על לחם או על מצה? האם לנסוע לבית מלון עם 3 זאטוטים זה נטל? מה עדיף ירוק בהיר או כחול בהיר(וזה לא תכלת!!!)? ירוד זה שילוב זה ורוד וירוק? יש צבע כזה? מה יש לו על הראש??
בית מלון עם חברים או כסף מזומן ביד? חטפת פעם כאפה ממישהו שאוהב אותך? הוט או יס? השיר שלנו או האלופה?? איפה תהיי בעוד 12 שנה? מיהו לדעתך הבנאדם הכי טיפש? " " " " חכם? השמש זורח במערב או זורחת במערב? את בנאדם שנוהג ללמוד למבחנים? בעוד שעה יהיה לך משעמם? נכון שעדיף סקעת על מויאל? איפה שמת ת'מפתחות של הצוללת? כמה תשלמי בשביל לצאת לארוחת ערב עם האיש/ה שאת מעריצה? שחור או לבן? ביי'ווץ!

ליחנוש 1

New member
תהלל!!

מה עדיף (או במילים אחרות מה יותר טעים)? טוסט על לחם או על מצה? על לחם האם לנסוע לבית מלון עם 3 זאטוטים זה נטל?לא..אני מחכה לרגע הזה..
מה עדיף ירוק בהיר או כחול בהיר(וזה לא תכלת!!!)?כחול בהיר.. ירוד זה שילוב זה ורוד וירוק?לא חחח יש צבע כזה?לא.. מה יש לו על הראש??על הצבע?יש לו בכלל ראש?חח בית מלון עם חברים או כסף מזומן ביד?בית מלון עם חברים,בעצם תלוי כמה כסףף חח חטפת פעם כאפה ממישהו שאוהב אותך?לא.. הוט או יס?הוט השיר שלנו או האלופה??האלופה איפה תהיי בעוד 12 שנה? במקום שאני יגור חח,אאם כבר ילדים קטנים וחמודים.. מיהו לדעתך הבנאדם הכי טיפש?על ראש הגנב בוער הכובע..
" " " " חכם? אני..
השמש זורח במערב או זורחת במערב?זורחתת!! את בנאדם שנוהג ללמוד למבחנים?לא.. בעוד שעה יהיה לך משעמם?לא.. נכון שעדיף סקעת על מויאל?כן.. איפה שמת ת'מפתחות של הצוללת?גם את אם זה?!חחח כול טיול משגעים אותי איפה המפתחות.. כמה תשלמי בשביל לצאת לארוחת ערב עם האיש/ה שאת מעריצה?כמה שיש לי.. שחור או לבן?לבן.. יומטוב!!

שאלום לך! ../images/Emo13.gif

איך המרגש? מתי התעוררת הבוקר (יום חמישי)? איך היה יום ירושלים? נכון שאנחנו ס-ר-ו-ט-י-ם? איך עושה כלב ישן? ואיך עושה זבוב ער? מי אמר: "שלום, שוקי."? למה הטלפון מצלצל ולא מזמזם? מה תעשי אם ביום של הטיול השנתי שלך ירד שלג בהרי האלפים? מה את חושבת על רחוב סומסום? מי פותר את החלומות של פותרי החלומות? כמה אנשים צריך בשביל להרים מדפסת? למי יש את החיוך הכי יפה בעולם? מה עושים עם השיער בשבת?

ליחנוש 1

New member
שלום גם לךך..../images/Emo13.gif

איך המרגש?הכול מעולה!! מתי התעוררת הבוקר (יום חמישי)?ב9 וחצי.. איך היה יום ירושלים?כיףףף.. נכון שאנחנו ס-ר-ו-ט-י-ם? מאוד חח איך עושה כלב ישן?דקה אני יצא לבדוקק..
ואיך עושה זבוב ער?בזז מי אמר: "שלום, שוקי."?דודה שלי..(לחבר שלה שוקי חח) למה הטלפון מצלצל ולא מזמזם?שאלי אותו.. מה תעשי אם ביום של הטיול השנתי שלך ירד שלג בהרי האלפים?מה הבעיה? מה את חושבת על רחוב סומסום?עוד פעם רחוב הסומסום?חחח לא ראיתי מי פותר את החלומות של פותרי החלומות?הקב"ה כמה אנשים צריך בשביל להרים מדפסת?נראה לי ש-2.. למי יש את החיוך הכי יפה בעולם?למי שמחייךך הכי הרבה מה עושים עם השיער בשבת?תאמת אין לי מושג..מה עושים?

טו ליחן../images/Emo26.gif

אל תדאגי.. כשאנשים יכנסו הם ישאלו.. נראה לך שאני חוזר בשאלה? אני ישאל עוד בהמשך פשוט עוד שניה שבת...

isilme

New member
../images/Emo205.gif שלום!

להיות או לא להיות? איך באמת מאייתים הוואי באנגלית? כמה שאלות בנאדם יכול לשאול? מתי אני אתחתן? ואת? יש לך כבר חתן פוטנציאלי?
מה הדבר הכי חסר טקט שאמרת למישהו? איך אומרים בננה בעברית? 3 אותיות. איך קוראים לזכר של המדוזה? ושל הלמה?(לא קוראים לו ככה!) ושל הנמלה? נראה לך שאני באמת פאקצה? למה את כזאת ביישנית? איפה הכי מגניב לגור? נראה לך שאיתמר באמת חוזר בשאלה?(ראיתם מה קורה כשאין רעיונות לשאלות...) יומטוב!

ליחנוש 1

New member
שלום,שלום..

להיות או לא להיות?להיות.. איך באמת מאייתים הוואי באנגלית?את שואלת אותי על אנגלית?!חח לא כדי לךך כמה שאלות בנאדם יכול לשאול?תלוי עד כמה הוא חפרן מתי אני אתחתן?כשתמציאי את הבעל המתאים ואת?בדיוקק כמוךך חח יש לך כבר חתן פוטנציאלי? לא מה הדבר הכי חסר טקט שאמרת למישהו?לא אמרתי..
איך אומרים בננה בעברית? 3 אותיות.נמנמנ ננה?בנה?בננ?חחחח
איך קוראים לזכר של המדוזה?מדוז חחח ושל הלמה?(לא קוראים לו ככה!)הלם..(סתםם ממציאה כן?חח) ושל הנמלה?גם נמלה..לא? נראה לך שאני באמת פאקצה?יש מצב חח למה את כזאת ביישנית?אני?!אני לא..לא יודעת מה עבר עליי שם.. איפה הכי מגניב לגור?מעלותת נראה לך שאיתמר באמת חוזר בשאלה?(ראיתם מה קורה כשאין רעיונות לשאלות...)אממ לא נראה לי..ואני מקווה שלא..כן איתמרר?

isilme

New member
../images/Emo205.gif

לא אוואי!! הוואי!! וגיליתי איך מאייתים- Hawai'i. :)

barakgl

New member
../images/Emo26.gif

מה מצבך גבגבר? מה את אוהבת לאכול? מוזיקה..? תזכירי לי מאיפה את? אוהבת לגור שם? מה לדעתך הדבר הכי גדול שדורש שיפור בבנ"ע? מה את אוהבת בסניף שלך? ומה את לא אוהבת..? כמה אחים? הולכת איתם מכות? ליחן זה שם מיוחד , את אוהבת אותו? לאיזו תקופה בזמן היית רוצה לחזור? הודיעו לך שזכית ב20 מיליון דולר בלוטו , מה תעשי איתו? עצה לחיים טובים? השלימי את המשפט : אני ליחן ואני ----- . ברק ששאל אותי עכשיו הרבה שאלות הוא ממש ----- . שבוע טוב

ליחנוש 1

New member
בוקר טוב ברקק!!

מה מצבך גבגבר? הכול מעולה..(אבל למה גבגבר?חח) מה את אוהבת לאכול?מסטיקים..
מוזיקה..?הכול חוץ מדכאון.. תזכירי לי מאיפה את?מעלות אוהבת לגור שם?כן.. מה לדעתך הדבר הכי גדול שדורש שיפור בבנ"ע?תן לי לחשוב על זה קצת חחחח מה את אוהבת בסניף שלך?את צוות המדריכים..(הוא באמת נפלא) ומה את לא אוהבת..?שהרבה בנים לא מבינים מה המשמעות של בני עקיבא.. כמה אחים?שתי אחים ואחות אחת הולכת איתם מכות?לא.. ליחן זה שם מיוחד , את אוהבת אותו?אממ לא כול כך חח לאיזו תקופה בזמן היית רוצה לחזור?לגן חובה..
הודיעו לך שזכית ב20 מיליון דולר בלוטו , מה תעשי איתו?רגע,תזכיר לי כמה אתה רוצה? עצה לחיים טובים?תן חיוך הכול לטובה.. השלימי את המשפט : אני ליחן ואני גאונה. ברק ששאל אותי עכשיו הרבה שאלות הוא ממש גאון חחח כי אני גאונה תמיד..
ואתה כי יש לךך שאלות טובות..
שיהיה לךך יום טוב!!

למעלה